KONTOR BÅDE HäR och DäR… !?

Happy new week darlings! 

Uff, jag var inte i form lördag + söndag…  så därför min tystnad på bloggen + avlyst julgransplundring, bio och familjemiddag… Jag fick istället köra och köpa huvudvärkstabletter då jag lämnat J på hennes dans och det mina vänner gör jag aldrig. Men jag påmindes om att det kan vara en god idé att ha ett litet “hemma apotek” in case of emergency… Har du det? Och i så fall, vad har du i ditt apotek?  Jag tar ytterst sällan en tablett så när jag väl gör det så är det för att jag verkligen behöver det.

Och nu ny vecka och nya möjligheter så jag kryssar fingrarna för att jag dansar igen väldigt snart. Jag känner mig i alla fall liiite bättre idag då den värsta huvudvärken gått över.  Och det här är egentligen en riktigt, riktigt kul vecka för mig med både resor och festliga happenings som jag helst inte vill missa så – planen är därför att jag ska ta det med ro i dag och kurera mig. Något jag inte är speciellt bra på…  men jag jobbar på saken för hälsan ska alltid vara prio. 1 ! 🙂

 

Kommer du ihåg att jag gjorde i ordning ett hemma kontor här nere i rummet vägg i vägg med ljusgården? Well, tyvärr så lyckades vi inte hålla det så här snyggt, rent, cleant och fräscht… istället blev det snabbt värsta kaos rummet med överfyllt skrivbord och miljoner saker överallt… Så – nu då J ska få ett “study room” en trappa upp så går mina home-office-plans upp i rök och istället så ska vi  flytta upp både skrivbord, stol, lampor och hyllor…  Så bye, bye fina kontoret! (i alla fall för den här gången…man vet aldrig säkert med mig, plötsligt flyttar jag tillbaka allt, ha, ha).

Och vi har haft kontor en trappa upp tidigare, då vi precis flyttat in, i det rum som sen blev J´s  pysselrum och sen lounge. Alltså det rum som nu ska bli study room.  Så många olika rum på en och samma gång. Ha, ha. 

Så här såg det ut då jag höll på att fixa iordning ett kontor en trappa upp för typ 4,5 år sedan…  Och nu då vi är tillbaka där vi var då så tänker jag att det nog är en mening att det här rummet ska vara  kontor. I alla fall en stund… till jag flyttar runt allt igen…  Ha, ha.  Men det är härligt med förändring! det skapar ny energi i huset! 

… och så här såg det ut då jag satt vid köksbordet med min mac och bloggade och jobbade i Oslo i det hem som vi hade innan vi flyttade norrut.  Den utsikten som vi hade där mot slottet och vackra slottsparken var helt amazing. 

Det här är min absoluta favorit kontorsbild. Mitt älskade hjärta som för första, och sista!, gången hade hårrullar. Hon sitter hemma i den lilla lägenhet som vi bodde i 2011-2012. Oh my, det var en helt speciell fas i vårt familjeliv.  Vi hade precis sålt lägenheten vi bodde i då J föddes och efter ca 1 år här så flyttade vi till Parkveien.  Livet kontraster! 

 

Nu: fokus på att vila innan J kommer hem och vi ska fixa rummet eller så överraskar jag henne och flyttar upp allt innan hon kommer hem… Fast hur var det nu?  hälsan först, eller möblera om först? hmm…

Önskar dig en helt fantastisk start på veckan och stort LYCKA TILL med vad det än är som du har framför dig! Jag hejar på dig varje dag!!! 🙂

P.S thank god för att jag har mitt bildarkiv i bloggen nu då jag förlorat alla bilder från de senaste åren… det är så obeskrivligt trist att min telefon slutat fungera… orkar inte ens tänka på det… 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina, Hemma hos oss. | 8 Comments

8 responses to “KONTOR BÅDE HäR och DäR… !?”

 1. Marlene says:

  Den lilla meningen ”jag hejar på dig varje dag” behövde jag extra mycket idag! Den tar jag med mig resten av den här veckan. Och du! Vi hejar på DIG varje dag!

  • Åh tusen miljoner TACK Marlene!!! Nu gjorde du precis min dag här ska du veta. Så från hjärtat: TACK!!! 🙂 Och så underbart att du tar med dig mina ord ut i veckan du har framför dig. Det gör mig glad !

   Önskar dig bästa dagen och en vecka fylld av happiness! Stor tacksam kram! 🙂

 2. Lena says:

  TACK – behövde också det där “jag hejar på dig varje dag”. Kändes riktigt fint att höra så tack igen.
  Jag hejar på dig också – varje dag 🙂

 3. Linnea says:

  TUSEN TACK – Jag kopierar ovanstående kommentaren rakt av, behövde höra just den meningen idag efter en tuff arbetsdag. Har följt dig sedan säkert 2008, du fick mig att inspireras att flytta till Oslo 2010, en kortare period men det är verkligen något speciellt med Oslo, och LA och New York 😉 Trist med telefonen, hoppas det ändå går att lösa på något sätt!

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Bilden på din lilla mini me är helt magisk så fin!

 5. Des says:

  Så underbar bild på Johanna och håller med ovan TACK för fina ord jag behövde också höra det idag haha. Krya på dig o jag hejjar på dig!!

 6. Linn says:

  Jeg vet ikke om du så kommentaren min når du spurte om tips for å redde ut bilder,så poster den på nytt:

  Prøv ibas.com for å kunne redde ut bilder og videoer. Jeg brukte de for å få ut bilder på PC for noen år siden. Lykke til:-)

 7. LLA says:

  Å så trist med dina bilder på telefonen! Jag lider med dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *