KRISPIGT I NORR IDAG.

Happy tisdag sweeties! 

Och så gjorde kylan sin entré här uppe i norr, -12 har vi idag så ja, det är en riktigt krispigt vacker morgon!  Men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder, eller hur var det nu igen? Ha, ha. Så idag inviger jag London shopping, den guldiga dunjackan som jag visade en sneak peak av för en stund sedan.  Den är ett tips! om du har vägarna förbi en GAP butik irl eller online så här inför julen. Jag ska föresten ta och knipsa en bild av den + den svarta jackan jag köpte så att ni får se!

Och på tal om att visa saker… Det där julgransprosjektet åt upp min tid igår så det blev inte ens middag här förren super sent, runt 20.30…. Jag veeet det är för galet! Men, då vi girls körde iväg för att hämta granen så kom jag plötsligt på att det var lika bra att köpa en till! den som ska vara i ljusgården. Då jag ändå var igång liksom.  Så, 2 granar blev det och det gick smidigare än jag trodde att få in dem i bilen (vickade ner alla säten och fick bärhjälp av personalen) och sen var min bror världens snällaste och kom och hjälpte mig att få allt på plats då vi kom hem. Anyway, det jag försöker komma till är att jag aldrig fick tid att fota och blogga julkalendertips så – det blir idag istället! 🙂

 

Idag ska granen som sagt få ljus men jag kunde inte hålla mig för att visa hur det blev reda nu för jag är sååå glad över att årets utegran är på plats och att jag hittade en så stoooor och maffig… det var lycka!  Och de neddragna rullgardinerna på övervåningen är ett tecken på att det blev lite körigt här hemma på morgon (mama in the house var trött..zzz..).

Också vände jag på kameran, gick in på snap, och bam! så fick jag en selfie framför huset. Ha, ha. Och här ser du jackan. Den är så lätt att jag inte känner att jag har på mig den.

De hade -40% på alla ytterplagg hos GAP då vi var i London så jag kunde inte låta bli att köpa med mig båda dessa godsaker (+ en päls! den får ni se en annan gång….). Och cashmere tröjan med matchande sjal och snygga stjärnor på den hittade jag hos Marks & Spencer (de är bra på cashmere till OK pris). Väskan med bling blev med mig hem från Zara i Hong Kong.

Här är gran no.2! den är betydligt mindre (utegranen är den som står i nät) men den största som får plats där ute i ljusgården. Det här är en lyxigare variant av gran, en kungsgran, så den kostade 349kr. Vi hade en helt lik inne förra året och den såg exakt likadan ut då jag slängde ut den i februari, inte ett barr hade lossnat, så hoppas på samma kvalitet i år.

Åh nu fick jag precis veta att Billboard har publiserat en intervju med Kyrre / KYGO där han pratar om de senaste hörlurarna då darlings, i mina ögon så är det inte el-cykeln som är årets julklapp, utan DESSA. Och min favoritfärg är, kanske inte helt otippat…, de vinröda! älskar att ha med mig denna typen av hörlurar på mina resor, de stänger ute flygplansljud och får mig att fokusera på bra musik & filmer istället. Så ja, de blir dagens julklappstips!

Nu tar vi tillvara den här dagen och fyller den med glädje! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina, Julen 2017 | 9 Comments

9 responses to “KRISPIGT I NORR IDAG.”

 1. Ulrika says:

  Så fin fyllig gran, vilket fynd.
  Huset är också jättefint 🙂
  Vilken trevlig vinterstämningen du sprider ut.
  Gillar verkligen inte vintern egentligen men när man kikar in här blir allt så hemtrevligt. Tack!

  Kram från Ulrika

  • Men åh vilken underbar feedback du bjuder mig på Ulrika! och att jag sprider trevlig vinterstämning… det värmer mitt hjärta! så nu gjorde du min morgon här! 🙂 Och ja, granen var verkligen ett fynd! så jag är så otroligt glad över den. Sen är inte jag heller någon vintermänniska så därför måste jag göra det bästa jag kan ut av denna lååånga snöiga period som väntar.. 😉

   Önskar dig en fantastisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram!

 2. Lena says:

  Så fint hus! Har aldrig sett från den vinkeln tidigare tror jag.
  Jackan ser supersnygg ut – ja tack – gärna fler bilder på den 🙂

  • Åh tusen tack Lena! 🙂 och det är sant att jag sällan (kanske aldrig?) visar huset från det här hållet så det var dags! 🙂 Och nu har jag fotat jackorna och uppdaterat inlägget med en bild så: enjoy!

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 3. Josefin says:

  Elsker gulljakken!

  Granene er jo utrolig fine og til så bra pris (blir misunnelig..her er de stygge og koster MYE mer)..

 4. Pia says:

  Vad härligt med vinterkrisp ! Fint med julgran fick gran till gården precis så lite julstämning blir det i gråvädret som Stockholm bjuder på.

 5. Kristin says:

  Vil bare si at jeg syns bloggen din er akkurat den feelgoodbloggen du ønsker å skape. Takk for at du deler 😀

 6. Anna says:

  Jag Älskar din blogg, eller rättare sagt den du är och utstrålar. Om jag är ledsen eller orolig så kikar jag in till dig. Det är en dos härlig soft glad postiv kreativ lättsam smällkaramell. Du lever ett liv jag bara kan drömma om och i janteSverige brukar det vara svårt att sticka ut, men jag är så glad att du är precis så himla härlig som du är och dessutom bjuder på det. Trots att du ibland får utstå missunsamhet och trista kommentarer. Tack Anna-Stina för att vi får ta del av dig och ditt liv!❤️

 7. Lena says:

  Några frågor;
  Vad jobbar du med förutom bloggen?
  Varför flyttade ni ifrån Oslo om du saknar det så mycket?
  Har du några vänninor där du bor som du kan umgås med?
  Är din bror gift, kanske umgås med svägerska?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *