KRYDDA GARDEROBEN MED FÄRG!

Glad torsdag kära vänner! 

Solen strålar och trots att snöhögarna utanför mitt fönster fortfarande är hur stora som helst så är det ändå VÅR i luften och den tiden på året då i alla fall jag är sååå klar för lite nytt i garderoben! Och jag fullkomligt älskar att klä mig efter säsong så när det är påsk i sikte så åker alla mina gula plagg, detaljer (nyckelringar, smycken…) + väskor fram!  Åh gult är så vårligt fräscht. Jag har alltid älskat den färgen. När jag flyttade till Gävle så bodde jag i ett rooosa hus och hade en underbar storblommig soffa som till stor del var gul, i köket hade jag gula gardiner och jag körde en gul bil. Min saknade Tiger (en Oper Tigra). Och i Stockholm hade jag gula väggar i det kombinerade vardagsrummet / sovrummet i min urmysiga lägenhet i Birkastan (åh jag bodde sååå BRA) och när jag skulle shoppa min första Balenciaga väska hemma i Oslo för många år sen så köpte jag inte en klassisk svart utan en… gul! Och jag har aldrig ångrat när jag valt färg framför trygga svarta… Så – darlings! Nu sätter vi färg på våren både i hemmet och i garderoben! för jag kan lova dig att du kommer att sprida glädje med dina glada färger mitt bland alla svartklädda både på jobbet och festen… !

 Och igår fick jag ett ryck och drog ut precis ALLT från min garderob så nu ska den torkas ut så att den blir vår-ren och fräsch och sen kommer bara mina super favoriter att hängas in igen… (sååå härlig känsla att tömma, rensa och hänga om allt då och då). Och mitt i  detta flow så satte jag plötsligt igång att klicka hem lite nytt inför påsken så nu längtar jag sååå till mina paket dyker upp bakom dörren!  Det blir mina påskpresenter till mig själv! 🙂

 

Johannas gula pälsjacka med silverstjärnor på från Zara är ett av våra bästa köp! Lika fin år efter år…  Och hur fint är det inte att pynta håret med ett silkesband? Det här hittade vi hos vår favoritbutik Åpent Hus när vi var i Oslo och ett silkesband till håret är ju den perfekta påskpresenten!!!  Det finns mängder av olika färger och mönster så ta turen inom Åpent Hus om du bor i Oslo området.  Den kostar bara 199 nok.  (och när du inte har den i håret så är den super fin att pimpa väskan med eller att ha runt halsen… ).

 

Den här klänningen har jag haft lust på hur länge som helst och jag tror den varit med i “alla” magasin…  Men den var utsåld i hela Köpenhamn då jag var där och sen har jag gått och väntat på att den ska komma på rea / salg här hemma eftersom den är en pre-spring vara och plötsligt hände det! Häromdagen hittade jag den nedsatt hos MQ (av alla butiker…) på nett och jag kan inte tänka mig en mer passade påsk-klänning. 

 

Och hur mycket påsk är det inte över den här byxdressen? Lite Pretty Woman vibbar får man också, eller hur?  Jag hamnade inne hos Asos efter att J sett ett plagg hon ville ha där och vips! så hade jag klickat hem den här till mig själv. Hoppas, hoppas att jag kan ha den för jag ä.l.s.k.a.r. jumpsuits.  Brukar du beställa från Asos? Det är 1:a gången för oss…  

 

Nu ska jag fortsätta mitt städ / rensa / röja race här och bära ner X antal saker i källaren…  Värsta träningspasset! ha, ha. Och du, jag fick precis 2 sms på min telefon: 1. Kapp Ahl har -25% rabatt på ett köp, 2. Lindex har halva reapriset på all rea. Så – passa på att shoppa något gult!  En enkel tee (såg bl.a. en hos Lindex som efter kampanjen bara kostar 50kr), en stickad tröja eller kanske en scarf till håret?  Den där detaljen som sprider påsk-feelings!

Önskar dig bästa dagen & en riktigt HAPPY shopping! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “KRYDDA GARDEROBEN MED FÄRG!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Men den klänningen wow, lycko dig, fanns den på MQ? Va kommer den i från, deras märke? Rensar du ut som du kommer sälja i från din garderob? Vet inte hur många år jag har beställt från Asos de är toppen, inga problem brukar va snabb leverans med. Och de har alltid en massa fint och ganska ofta rea. Ja gul är verkligen en underbar färg. Låter alltid som du har levt ett så spännande liv, härligt. Önskar dig en härlig dag stor kram

  • Ja men visst är klänningen snygg? Den kommer från Second Female, ett danskt märke som vuxit senaste åren och som levererar riktigt snygga plagg! 🙂 För mig var det helt otippat att det säljs hos MQ men du hittar som sagt klänningen i deras webshop, den heter Bianca dress. Och ja, det är inte omöjligt att jag kommer att sälja undan en del av mina kläder men just nu hänger jag om för att jag ska försöka få till en walk in closet i ett av rummen på övervåningen..

   Och tack snälla du för fina ord. Jag har verkligen upplevt en hel del! 🙂 Önskar dig också en riktigt, riktigt härlig dag fylld av solsken! Kram!

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Åh nu har vi varit nere i stan och bett dem beställa hem den så jag kan få pröva den va ju så fin. Så tack vare dig ska jag få pröva denna godisbit och dottern och jag kom ut på en härlig promenad då vi mötte Paolo Roberto och fick en pratstund och han och dottern tog en bild i hop, så roligt allt tack vare ditt inlägg. Stor kram

    • Åh men gud så underbart att du redan hunnit vara ner på stan och beställt klänningen! Nu blev jag sååå glad över att jag inspirerat! 🙂 och att ni dessutom mötte coola Paolo Roberto… WOW! vilken torsdag! och klockan är ju inte ens lunch… !

     Din kommentar gjorde mig verkligen fantastiskt glad! så: TACK!! Njuut nu dagen vidare ! Kram! 🙂

 2. Anna says:

  Visst är det kul med gult ! Behövs lite klara färger !

  Så du tar emot reklam sms ? Jag tycker verkligen att det suger man tror att det är något från familjen /en vän så är det reklam när man plockar, samt att vissa bara vill inspirera till impulshandling. Men i mail tar jag gärna emot.

  Hoppas klänningen blir fin på dig så du kan lysa upp påsken. Kram o ha en härlig torsdag

  • Tusen tack för din trevliga kommentar Anna! Och ja men visst behöver vi färg i livet! It makes us h.A.p.P.y.!! 🙂 Och ja, jag tar emot reklam från de kundklubbar som jag är med i på sms. Har faktiskt inte känt att det stör… men nu när du nämner det så… ha, ha.

   Önskar dig en underbar dag fylld av positiv energi! och jag hoppas också att mina beställningar blir bra.. ! Fingers crossed… Kram! 🙂

 3. Mia says:

  Tack för inspirerande inlägg & tack för att du uppdaterar oss regelbundet ( varje dag : ) Blivit beroende av ditt feeel good! Men tipsa gärna om vårliga walking/joggingkläder! Hur går det med dina P.w? Jag behöver energi på alla fronter & tillsammans blir vi starka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *