KUSIN & SYSSLING BESÖK…!

Glad tisdag kära vänner! 

Solen skiner, jag njuter ute på terrassen, hjärtat är på vift och grannarna tror nog att jag håller på med någon form av afrikansk dans, ha, ha,  för jag hoppar och stampar och skriker med hopp om att jag ska lyckas skrämma bort en objuden gäst i trädgården… En ekorre som sitter och går loss på vår fina gunga ute i trädgården…  (check min instagram & insta story) Men det går inte. Så fort den hoppar upp i trädet och jag går in så är den där igen och gnager…  Sååå galet !

Och på tal om galet, det blev så tokigt att jag inte bloggade igår när jag nu äntligen är tillbaka men min dag gick verkligen i ett. Först hade jag nagelfix kl. 11-13, sen direkt efter vippe fix kl. 13-15 så det kändes verkligen som ett heldagsprosjekt att bli fräsch efter Thailandresan. Ha, ha.  Och sen, på kvällen, så hade jag bjudit hem min kusin + dotter som är uppe från Stockholm. Vi mötte de plötsligt helt spontant på flygplatsen då vi landade i LLA i lördags, de kom upp med samma flyg som oss, och min pappa var där och mötte de (så himla lustigt sammanträffande). Hur som helst – vi hade varken setts eller pratat på ca 9 år (senast var på en kusins bröllop) och våra jämnåriga döttrar var typ 3 då så det här var första gången de sågs “på riktigt” så plötsligt “fick” Johanna en syssling! och vi ritade upp släktträd och uppdaterade oss på allt som hänt de senaste åren.  Åh det var verkligen en sååå fin kväll och det känns som att Johanna fick en ny vän i sin syssling… ! 🙂

 

Det kändes mysigt att få duka upp till middag i ljusgården igen efter våra veckor på resa.  Körde självklart på med flamingos och rosa, matchade med guld och till tjejerna hade jag köpt stora smarriga klubbor / kjærlighet på pinne. 

Min pappa har 2 syskon och alla 3 fick barn samma år så vi är 3 jämnåriga kusiner på min pappas sida och igår hade vi en av de här på besök.  Hon var på mamma + dotter resa (hade lämnat man + de 3 andra barnen hemma) för att visa sin dotter hur hennes barndoms somrar såg ut.  Min kusin med familj kom alltid upp och var tillsammans med oss ute i stugan på Sandön men i vuxen ålder så har vi knappt haft någon kontakt alls så därför var det extra kul att ses! 

Kvällens dessert blev så klart “vår sommar tårta” med maräng, jordgubbar och grädde. Mums!!!

Vi hade så roligt åt att Johanna plötsligt “fått” en syssling och var tvungen att rita upp ett släktträd för att alla skulle förstå hur vi hänger ihop. Ha, ha.  Och det var så fantastiskt kul att de klickade så bra dessa söta jämnåriga släktingar.  (hon är min pappas brors barns dotter…).  Oh yes, även jag och min kusin fick barn samma år… ! 

 

Min lilla darling är på vift idag… först lunch på stan med vänner, sen spontant bio besök och dagen ska visst avslutas med bad… Jag är så otroligt glad över att vi bor precis här där vi bor för att vi skulle få så många barnfamiljer till grannar hade jag aldrig kunnat drömma om. Och för att toppa det hela så har ytterligare en ny familj flyttat hit (typ i förrgår…) med barn i samma ålder och det är bl.a. med henne J är tillsammans med idag.  Livet som sagt… det är bra magiskt… !

 

Önskar dig en alldelens underbart härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “KUSIN & SYSSLING BESÖK…!”

  1. elin says:

    Så koselig med familiebesøk. Vi er 7 kusiner på samme side av familien, og vi har laget en gruppe på Snapchat – og har dermed mye mer oversikt over de andres liv, selv om vi bor på ulike kanter av landet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *