Kvällens outfit + kvällens middag.


I kväll invigde jag en ny Odd Molly klänning som jag känner på mig kommer att bli en av sommarens absoluta favoriter 😉  Jag matchade den med vita byxor från H&M (vi skulle sitta inne och äta i ac….) och halsband från Bjørg. Väskan är shoppad i Singapore för ett par år sedan. Johanna invigde också ny klänning i kväll som vi shoppade häromdagen. Hårspänne från Prinsessefin.

Phuket söndag kväll kl. 22  (+ kl.04…).

Vi blev plötsligt spontant medbjudna på middagWine Connection här i Chalong med detta härliga gäng:


TaCk Maud & Co för kvällens trevliga sällskap.

Jag åt en riktigt god pasta med scampi och Johanna mumsade i sig spaghetti bolognese. Restaurangen är även en vinbutik och det är där jag oftast handlar vin då vi är här nere. Som ni kan se här så har de en del att välja mellan…


Vin & champagne är oftast dyrare här än hemma så det kan vara en god idé att köp taxfree på flygplatsen hemma i Norge/Sverige före avresa till  semestern Thailand.

Vet ni – jag började skriva på det här inlägget för 6 timmar sedan, sen la jag mig på soffan och slö-tittade på TV i väntan på att sista bilden skulle lastas ner (det tog tiiiiiid) och vad hände? Jo, jag  s o m n a d e så klart gott på soffan och vaknade nu, kl.04… Det känns som att 04 har blivit mitt nya 02 😉

Hoppas att du har en mysig söndagkväll?!

Kategori: Thailand 2010 | 5 Comments

5 responses to “Kvällens outfit + kvällens middag.”

 1. Anna says:

  Å vilken fin klänning/tunika, den gillade jag verkligen. Brukar inte gilla OddMolly men den här
  var verkligen fin.
  Kul att läsa och se alla bilder från er härliga semester. Passa på och njut, tiden går så fort. Och snart är Johanna i skolåldern och då blir det svårare med så här långa härlige semstervcekor i ert paradis.

 2. Jenny says:

  Hej. Ja din nye kjole är jättefin-men allt klär en skönhet ;-)! Roligt att se ni har det bra. Kram J.

 3. Mingar says:

  Otroligt fin klänning!!

 4. Cathrine :-) says:

  Hvor har du kjøpt kjolen fra Odd Molly? Og hvilken sesong hører den til? Jeg har ikke sett den før, men den var veldig fin 🙂

 5. lucke says:

  Är det bara jag som tycker att du ser ut som en svensk Celine Dion 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *