L.Ö.R.D.A.G.

Gooodmorning darlings! 

Här uppe i norr strååålar solen och utanför fönstret så hoppade precis vår fantastiskt vackra (och super stora)  “hushare” förbi på snön. Den är helt kritvit och den dyker upp här nästan varje dag på exakt samma ställe…  Och nu har jag lust att överraska den med att börja ställa ut mat men ska man göra det? Och vad äter haren i så fall? Tipsa mig väldigt gärna ni som vet! Och förlåt min frånvaro igår. Min dag försvann helt enkelt och sen hade vi en riktigt mysig fredagskväll jag och mina J. Det är så fantastiskt med all tid som vi plötsligt får tillsammans på ett sätt som vi inte har haft på de senaste 5 åren, alltså efter att vi flyttade från Oslo till Luleå. JI har alltid “levt i resväska” så han har aldrig packat upp allt 100% när han varit här men idag händer det! Så jag ska ut och shoppa galgar till hans garderob, 5 år senare, ha, ha.

Och idag lördag och jag är så pepp på att fortsätta att påskfixa här hemma. Ett helt gäng med påskliljor har flyttat in i veckan  och jag älskar dom! De är nog faktiskt en favoritblomma! Jag ska fota och visa er hur jag pyntat här hemma senare i helgen men först: back to L.A. och vår helt amazing dag på Universal Studios! Nej men alltså detta ställe överträffade verkligen ALLA våra förväntningar eftersom vi inte hade några. Ha, ha. Vi hade medvetet inte gått in och checkat filmer på youtube eller en massa instabilder etc så vi gick dit med ett helt öppet sinne och tänkte bara att detta kommer att bli succé! Och det var precis vad det blev!!!  🙂

BAM! så är klockan 23.19 och vår dag blev SÅ underbart härlig! Berättar mer om det i morgondagens inlägg för nu ska vi dyka säng här…zzz…

Godnattkram!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “L.Ö.R.D.A.G.”

  1. A says:

    Klart du ska mata haren, det gör jag. Kål och havregryn är en favorit har jag sett. Vill du vara extra snäll så köper du foderpellets för kaniner åt han. Eller hon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *