LÅNGT, BLONT SVALL TACK!

Happy torsdag mina fina vänner! 

Snacka om att jag har världens absolut BÄSTA bloggläsare!!!  Alltså tusen miljooooner TACK för alla feedback jag fått ang. mitt val av nya glasögon! ni har verkligen gått all in och skrivit till mig både här, på min instagram och på min story och jag kunde inte vara mer glad & tacksam över er hjälp! så från djupet av mitt hjärta: världens största TACK!!!

Mina personliga favoriter (och mina J´s) är de svarta från Tom Ford. Det var de jag föll för först i butiken och jag tycker att de både sitter skönast och att de passar mitt ansikte bäst.  De från Gucci (nr.3 som flest av er gillar, närmare bestämt 70%) är också super fina men de känns lite för mycket “kattöga” för de går liksom upp på sidorna + att jag kan tycka att de är lite för smala för mitt ansikte…  Men så är de ju Gucci och jag älskar Gucci…  Sen var det v.ä.l.d.i.g.t. otippat att jag skulle låna hem svarta briller för jag är sååå mycket mer för bruna.  Men, de fanns inte inne i brunt så därför blev det så…  Tror jag ska checka om de kan ta hem de i brunt bara så att jag får testa de också för brunt känns mer “jag”.  Men samtidigt är det ju coolt med svart också.  Ja men du hör ju, det är verkligen inte lätt!  Ska tänka lite på saken så får ni se vilka det blev sen…. ! 🙂

 

Jag har ju inte berättat om mitt frisörbesök i Oslo ännu… Det var ju också en sak som jag frågade er om, ifall jag skulle gå för långt Silvstedt / Montazami svall igen eller behålla det lite kortare?!  Och ni var väldigt överens om att jag skulle behålla det lite kortare så som på bilden och jag är sååå GLAD över att ni gillar den frisyren!! men jag kunde inte hålla mig för att köra på med långt igen… har saknat mitt svall och känner att det är “jag” eftersom jag haft så så länge. Men sen, sen blir det kortare! och då är jag så glad över att ni tycker att det också klär mig. 

Det blev ett 2-dagars-frisörbesök för mig så darlingen fick hänga lite på salongen hon också.  Dag 1. tog vi ur de extensions jag hade kvar + att vi slingade / stripede mitt hår. Det var mitt på dagen och alla J´s kompisar var i skolan så hon var med mig fram till att JIG kom loss på jobbet. 

Bästa Camilla som fixar mitt hår på Eco Cult hade med sig sin super söta hund och jag blev helt kär… 

Let´s take a selfie! Men alltså hur söt? hundtricket funkar verkligen så jag förstår varför sååå många influencers skaffat hund senaste tiden. Alla bilder med en hund blir ju sååå mycket finare!  Cutness säljer… ! ha, ha.  Hur som helst – här ser du mitt hår utan extensios, innan vi slingade det. 

Och så här såg jag ut då jag var färdig piffad dag 1. Detta är 100% mitt egna hår som slingats. Mina J kom och hämtade mig, klockan var runt 19.30, och vi åkte raka vägen till Olivia för att äta middag. 

Nästa dag mötte jag upp på salongen igen runt kl. 13.30 och då låg mitt nya hår redo. Det är Great Lenghts som jag använder och jag trivs mycket bättre med den här typen av extensions än de som fästes med tape (tycker att de fästena riskerar att synas för lätt eftersom de är så breda..).

Vi fotade mitt hår (som slingats dagen innan)  före vi satte i extensions… 

… och efter innan vi stylade det.  Det blir en enorm skillnad när ca 100 extensions är på plats.

Och voilá! här är håret stylat och klart och jag såg det inte då… men när jag kom hem och tittade igenom de bilder som jag själv tagit precis innan jag checkade ut från salongen (efter totalt 2 dagar / 7 timmar) så upptäcker jag… 

… att håret är roooosa!?!? Alltså hjälp!  Och saken är den att jag påpekade detta då jag fick se mitt “nya hår” som skulle sättas i, men gud ska jag ha rosa hår?? sa jag!  Och ja, mycket riktigt, det blev rosa!  Och då var jag liiite sugen på att börja om och ta ur / sätta i nytt kan jag säga så thank god! att Camilla (efter att jag smsat henne i panik) sa att färgen kommer att gå bort i första tvätten. Att det var någon behandling de gör för att färgen ska hålla när håret ligger…  Nu är jag faktiskt lite osäker på om allt gått bort?  men bättre är det i alla fall… och om inte allt går bort, ja, då väntar ett nytt besök nästa gång jag är i Oslo… för när man betalar dyra pengar för hårfix så ska det självklart bli perfekt. 

Och toppen jag har på mig på 1:a bilden överraskade min JIG mig med då vi kom till Oslo. Den var en försenad Valentine / Morsdag´s present (det var Mors Dag i Norge för en stund sen…) och jag blev sååå GLAD!!! för jag ångrade sååå att jag inte köpte den när jag var i Köpenhamn… så – önskade mig den och tyckte att den passade perfekt till anledningen eftersom det står AMOUR på den.  (tusen miljoner tack älskling. du är bäst).

 

Nu blev det många hår bilder, ha, ha. men jag vet att många av er tycker att det är kul att se skillnaden mellan extensions / inte extensions.  Och det är ju inte så ofta jag sätter i nytt, det är max 2 gånger / år.

Nu strååålar solen här uppe i norr och jag ska maxa den här dagen så att vi kan ta helg i morgon när J slutar skolan.  Vi girls är home alone i helgen och vi är super peppade på den svenska Let´s Dance premiären.  Visst luktar det lite romansvarning kring Sigrid & Robin…? och kanske Lance & Linn….?  Det är ju minst lika kul med spelet runt omkring som själva dansen och nu när så många singlar är med så kan detta bli en riktigt underhållande säsong på många plan….  Love it!

Njut din torsdag och fyll den med feelgood! 🙂

P.S du har väl inte glömt att rocka sockarna idag?

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *