LÅT KREATIVITETEN FLÖDA!


Happy lille lördag darlings! 

Alltså DEN lyckan när min världens snällaste bror dök upp här igår eftermiddag och gick oss på att “göra vinter” ute i trädgården!  Studsmattan monterades ner,  utemöbler ställdes in, det stora magiska ljusträdet sattes ut (tände det igår kväll och det blev sååå fint i höstmörkret) och, vi ställde ut julgransfoten!  ha, ha.  Det var Johan som kom på den strååålande idén att ställa ut den redan nu så att den fryser fast när kylan kommer och jag slipper massa styr med att få fast granen i snön (det var DET prosjektet förra året…). Och nu, när den är på plats, så är jag sååå klar för jul och jag kommer utan tvivel att bli den första som shoppar utegran när de dyker upp i butik! Åh jag älskar att vi fick gjort så mycket BRA!!! och – idag ska jag fortsätta med att sätta upp fler ljusslingor, den här gången runt stammen på ett par björkar.  Det är också en sån där sak som är så otroligt skönt att vara färdig med när snön kommer… !

Känner att jag vaknade extra lycklig på morgon p.g.a. allt som blev gjort igår! och jag gick min power walk i ett magiskt vackert väder. Så härligt!  Nu väntar en home-office-day på mig och när J slutar skolan ska vi måla pumpor (planen var att göra det i helgen men vi kom aldrig så långt…). Det blir ett perfekt pyssel för J och hennes kompis som ska komma på besök och dagens pysseltips till er mina kära bloggvänner! Köp hem pumpor + färg + penslar och låt kreativiteten flöda! 🙂

 

Alltså den här entrén…  Goals!!  Och de där ljusträden med svarta fåglar.. ett sånt vill jag ha vid vår entré nu till Halloween. Det är classy spooky… !

Så här såg våra pre-halloween pumpor ut förra året och i år blir det nytt…. eller några rosa blir det så klart, men istället för panda så har vi en annan idé… Kul med variation!  (men pandan är bästa tipset till er som inte gjort en sån tidigare!). 

Och du – det är en riktigt fin present att ge bort en målad pumpa om du tex ska bort på middag till helgen! Den här svart/vita fick tex min mamma av oss förra året.  Den med ett G på behöll jag däremot själv och pimpade vår entré med. G står för Gizmolina, Gizella, Gizmolini (J´s insta.) och Gullikstad = family !

Ser du föresten något nytt? Oh yes, jag spontanshoppade hantlar häromdagen så nu har jag lagt till lite styrka efter min walk. Körde så i Thailand i somras, att jag tränade armar efter löpbandet, och har saknat det…  Och ja, 3kg är precis lagom vikt för mig just nu, ha, ha ,   får öka på senare… 

 

Nej, nu kör vi lille-lördag och fyller dagen med lyckliga stunder! 🙂

P.S om du är nyfiken på min Cph shopping så får du skynda dig att klicka in på min insta story där jag la upp ett helt gäng filmer när jag packade upp igår men de ligger ju bara uppe i 24 tim så de försvinner strax… 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “LÅT KREATIVITETEN FLÖDA!”

 1. A-L says:

  Stirra dig inte blind på vikten på hantlarna. Alla måste ju börja någonstans. 🙂 Och handen på hjärtat. 3kg hantlar är väldigt mycket mer än att inte göra något alls. Och som erfaren träningsuppstartare (har påbörjat så många träningsinitiativ att jag borde ha svart bälte i det. Det tog MÅÅÅÅNGA starter innan jag hittade “min” träningsform), så VET jag att det dessutom är viktigt som sjutton att inte starta på för hög nivå. Man vill ju bli starkare. Inte gå sönder 🙂

  • Åh men gud nej, jag stirrar mig absolut inte blind på vikten på hantlarna. 3 kg är, som jag skrev, perfekt vikt för mig just nu så kan jag öka på sen när den dagen kommer… ! 🙂

   Önskar dig en underbar fortsättning på dagen! Kram!

 2. Linda says:

  Hej!

  Skulle du vilja lägga upp bild på ljusträdet vid din entré?
  Blev också sugen på ett sådant nu. 🙂
  Tack på förhand! //Linda

  • Det hade jag väldigt gärna gjort om jag haft ett! Men jag har inget vid entrén ännu – som jag skrev så önskar jag ett nu inför Halloween. 🙂 Men – vi satte upp ett stort ljusträd på tomten framför huset igår, det hittar du på en insta story nu ! och – jag kommer även att visa bild av det på bloggen senare. Kommer från Clas Ohlson.

   Njut din dag vidare Linda! Kram! 🙂

 3. Lisa says:

  Vilken tur att din man har en vaktmästare i din bror så att han aldrig behöver lyfta ett finger o hjälpa till med hemmet… Skulle känna mig utnyttjad om jag var din brorsa-handlar sällan om något annat än att han hjälpt till när han nämns och alltid i kombo med härskartekniker som “min snälla händiga bror…” etc etc. Något att tänka till kring!

  • Alltså är detta på riktigt? eller skojar du? Det här är nog den mest DUMMA kommentar jag någonsin fått och du har uppenbarligen ingen personlig erfarenhet av att man hjälps åt inom familjen? Mitt tips till dig är att tänka dig om 2 gånger innan du drar förhastade slutsatser och skriver dumheter. Och att kalla att jag ber min bror om hjälp för härskarteknik?!? Du vet inte vad du pratar om…. och den enda som behöver tänka sig om här är faktiskt du Lisa.

   Med det så önskar jag dig en riktigt fin kväll! Och för din info. så känner jag mig otroligt priviligerad som har en framgångsrik mann och en handy bror som med glädje hjälper till !

   Kram! 🙂

  • Lena says:

   Vilken otroligt dum och onödig kommentar du ger. Man behöver inte säga och kommentera allt man tänker.

 4. Lena says:

  Och min kommentar var alltså till “Lisa”

 5. Julen startar på IKEA på fredag här i Umeå.
  Får bli ett besök dit då.
  Såg när jag var där igår att de fått in trevliga chokladkalendrar med 2 presentkort, värda 100:.
  Kalendern kostar 79:-.
  Ha en fortsatt trevlig kväll.
  Kram Titti

 6. Viktoria-pinkpastry says:

  Härskarteknik. Så sjuk kommentar! Det är väl klart att man hjälps åt med de man tycker om, oavsett om det är granne, bror eller vän. Stor kram

 7. Pia says:

  Kul att du utvecklar din träning ! 3 kg tycker jag är alldeles lagom ! Lite olika vikter för olika rörelser men det är ju inte nödvändigt. Har man för tungt har man inte handlederna raka och då kan de bli skadade, vis av erfarenhet.

  Ha en fortsatt härlig dag med pyntande så kul med en trädgård.

 8. Viktoria-pinkpastry says:

  Skulle kommenterat annat men kom av mig fullständigt av den där kommentaren så kommenterade bara den så dumt. Älskar ditt uttryck classy spookey för de var verkligen den entrén så läckert! Så mysigt med halloween pysslet. Förra helgen hade de pumpa pyssel på Blomsterlandet där min flicka fick göra en så fin pumpa, super kul!

 9. Anna says:

  Anna-Stina!! Behöver hjälp med presenttips/inspiration till en 9årig tjej har du tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *