Låt mig presentera Chill Norway a/w -10!


Chill Norway a/w -10.

Jag är såååå glad & tacksam över att Johanna har fått vara hemma hos Ella & Co och leka hela dagen lång då jag varit på redaktionen och jobbat. (Tusen miljoner TACK för hjälpen vänner!! 🙂  Jag hämtade upp hjärtat runt kl.19.30 och nu pågår packning här innan jag ska fortsätta jobbingen. Det blir en lång kväll (natt?) men det är det värt för sen väntar lata dagar med familj & vänner.

Igår fick jag besked om att  den norska designern Chill Norway lagt ut bilder av sin höstkollektion på nett så varsågoda, här får ni se mina personliga favoriter ur damekollektionen (jag återkommer med barnkollektionen snart ! ) Enjoy ! och du: ingen catwalk utan musik så klicka HÄR först.


Jag gillar att mor & dotter matchar! och pälsjackan som flickan har på sig är bara helt fantastisk. Av alla höstkollektioner jag bläddrat igenom (och det är många 😉 så är den en favorit! Den kommer även i rosa..


Det känns som att jag kommer att se ut så här då jag är ute på jobb i höst. Detta är väldigt “jag”!


Perfekt vardags & lördags-shopping/gå på café-outfit. Me like !


Hur många fina ytterplagg finns det? Bra jobbat!


På en söndag är jag gärna is-prinsessa i dessa mysiga godsaker 🙂

Det ser ut som att vi kommer att se bra ut i höst / vinter. Härligt!

P.S klicka på någon av länkarna till Chill Norway så kan du se fler bilder från kollektionen.

Kategori: Chill Norway | 29 Comments

29 responses to “Låt mig presentera Chill Norway a/w -10!”

 1. Kristin says:

  Men oj såmycket snyggt. Vet du om dessa kläder kan köpas online någonstans? Mvh Kristin

 2. Kristin-
  Jag ska checka med Chill Norway crew och återkommer då jag vet ! 🙂 Kul att du gillar kläderna ! det gör jag också. Trevlig kväll! Kram! 🙂

 3. Åh så mycket fint, nästan så jag längtar till hösten nu. Men först längtar jag till Österlen som vi åker till på tisdag tillsammans med en annan barnfamilj. Vi ska campa! Kan bli mycket intressant med lille herr Oliver. Hoppas att du hinner klart i tid, sova får du göra en annan dag 😉 KRAM Lotta

 4. Lotta-
  Oj, så spännande med camping. Jag önskar er en underbar semester med solsken & lyckliga stunder! 🙂 Och ja, sova får jag göra senare, nu är det fokus på jobb & packning och hmm.. bloggen.. 😉 Kram! 🙂

 5. Barbro Larsen says:

  Hei 🙂

  Jeg er totalt forelsket i denne kolleksjonen, og tusen takk for at du viste de frem her 🙂 Vet av erfaring at mine favoritter Odd Molly og Chill Norway plagg blir utsolgt veeeeldig fort…..Her gjelder det å følge med i butikkene 😉
  Og tusen takk igjen for en helt fantastisk blogg!! Jeg er inne her 2-3 ganger hver dag, og som regel er det et nytt herlig innlegg fra deg <3 Andre blogger altfor sjelden….
  Og du er såååå inspirerende, og gir masse av deg selv! Elsker også "Dagens tänkvärda"…..

  Kos deg masse på ferie med familie og venner, det fortjener du 🙂

  ~~Sommerklem Barbro~~

 6. Slæsh says:

  Jeg sier bare ollala…Dette var fantastisk fine klær.. Masse lekkert,å ja gjett om jeg må inn å se mer på deres side.. Tusen tusen takk for inspirasjon,ideer og titten her inne.. Følger med hver dag opp til flere ganger om dagen:) Bra jobba:)
  Ha en fortsatt fin kveld:)Klem i fleng

 7. Reidun says:

  Hei!
  Så mye lekkert…det er bare å glede seg til høsten…likte speiselt godt ytterjakkene!11Kos deg masse i ferien…takk for inspirerende blogg!!!!

 8. Monika says:

  Hej! Tack för receptet på pestopastan. Dela gärna med dig fler enkla recept 🙂 Vilket vin skulle du servera till den maträtten? Tacksam för tips

  Kram

 9. Wilma says:

  Njaa de kläderna va inte min smak 😉

 10. Pethra says:

  Så mycket fint, inte riktigt min stil vilket jag önskar att det var. :o)

 11. Jojo says:

  Helt UNDERBARA kläder, skulle gladeligen ha hela kollektionen i garderobem! 🙂

 12. Såå mycket fint, jag ska genast kika in och titta lite mer 🙂

  Önskar dig en trevlig kväll.

  Kram

 13. Caroline says:

  Jag hade gärna tagit en av varje. Försöker hitta någon sida på nätet där jag kan köpa plaggen, finns det? Har för långt till affärerna som finns i Sverige.

 14. Petra says:

  Hej, CHILLNORWAY inkommer i min butik i Enskede i stockholm i slutet at augusti, anmäl er på nyhetsbrevet på min websida så fär ni inbjudan yill VIPkväll!
  /Fröken P

 15. peak oil says:

  Hi have a look at my website abour oil crisis See You

 16. sohbet says:

  Ohh very much thanks admin

 17. film izle says:

  good quality post thanks

 18. good quality post thanks

 19. home page says:

  I admire precisely what you have implemented here. I enjoy the piece exactly where you state what you are doing this in order to provide back but I would certainly guess by most of the responses that this approach is certainly on your side as well.

 20. turkko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 21. Good post., order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, zlev,

 22. ndgbpfy says:

  VNoDLP nskzxzdomlwu, [url=http://vywvdpryddyd.com/]vywvdpryddyd[/url], [link=http://glxbifjnpsvf.com/]glxbifjnpsvf[/link], http://qsftqwpqylnl.com/

 23. haydar dumen says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 24. avelox says:

  🙂 this made me laugh a bit, buy seroquel without prescription, 8PPP,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *