Lek i parken.


Johanna hade inte bara med sig hink & spade, hon hade med sig en handväska också (undrar vem hon fått det ifrån? 😉 Och som ni ser så mötte vi en ballongförsäljare direkt då vi ankom praken.

Det tog ett tag för oss att komma sig ut idag (Johanna i n s i s t e r a d e på att ta på sig precis ALLT själv och ting gick inte helt som planerat… 😉  men till slut så var vi i Frognerparken tillsammans med “alla andra” city-familjer 🙂

För att vara helt ärlig så tycker jag inte att det är speciellt kul att vara i lekparken… men jag gör det så klart för Johannas skull. Ibland undrar jag om det bara är jag som känner så ?  för alla andra verkar tycka att det är fantastiskt festligt att hänga med barnen bland rutshkanor, gungor och klätterborgar. Fast det kanske bara ser ut så? innerst inne kanske fler känner som mig? 😉

Johanna har i alla fall precis så KUL som hon ser ut i parken. Hon ä l s k a r att vara där !

Johanna gillar/liker att gräva i snön och göra kaker så hink & spade fungerar utmärkt året runt 🙂 Hennes glädje värmer mitt hjärta.

Efter lek i parken stoppade vi på Burger King och köpte med oss chicken nuggets hem till middag. Otroligt bekvämt och skönt på en söndag också är det dessutom Johannas favorit mat så det blev en perfekt avslutning på en mysig mor&dotter-helg 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Lek i parken.”

 1. Anna-Lena says:

  Ha ha… nej! Jag tycker inte heller det är KUL att leka! Jag gör det självklart för barnen men är oxå noga med att säga att nu måste mamma göra det eller det om jag håller på med ngt annat, men i parken är det så klart ngt helt annat! Jag trodde liksom jag skulle kunna sitta på en parkbänk och sola eller skriva to do-listor… som mammorna gjorde när jag var liten… iaf i mitt lilla samhälle satt de med kaffekoppen när barnen lekte med varann istället!?.. 🙂 så JAG tänker oxå att det inte är särkilt kul… ;D ha en skön kväll. Kram

 2. Tindra says:

  Du är inte ensam om att känna så! Kanske dax att flytta till hus där det bara är att släppa ut henne i trädgården. Nära till andra barn i området att springa och leka med. Då behöver inte mamma o pappa hänga med till parken! =)

 3. Håller med dig och ovanstående! För att en tur till parken skall vara bra bara måste jag ha kaffe med mig, och gärna träffa andra man kan prata med! Samtidigt så njuter man av att se sina barn leka och ha det bra!

  Kram kram!

 4. karin says:

  Hahaha, nej jag håller med dig, jag är verkligen in gen lekmamma, men man gör ju det som sagt för barnens skull:)

 5. Yvonne says:

  Lekparken kan vara helt okej, speciellt i sällskap med en trevlig mammakompis vars barn leker bra med mina, lite solsken och fika…. Men är barnen glada så får det väl gå utan vuxensällskap också. Fast då föredrar jag skogen, eller stranden (funkar i alla väder).
  Ha det gott! Kramar…

 6. pangis says:

  Håller med, parklek var aldrig ngt för mig när barnen var små. Däremot gillade jag att gå på nöjesfält med dom, bla fina Tusenfryd som ni har i Oslo.

  Men vad gör man inte för de små:-)

  Jag tillhör den skara mammor som älskade dagis och beundrade personalen som gav mina barn så mycket!:-) Hur som helst så blev det fina teens av mina kids ändå..även om jag inte jublade åt parklekarna.

  Önskar er en fin dag!

 7. Nejdu, leka är inte riktigt min grej. Men jag vänder på det och ser det som att jag lär mina barn att leka själva, att utveckla sin egen fantasi och nyfikenhet samt att själva ta kontakt med andra barn! Att följa med till lekparken en solig varm dag med kaffe och tidning är då inte helt fel… KRAM Lotta

 8. Jennie says:

  Håller med! Jobbade på dagis och shit vad tråkigt jag tyckte att "uteleken" var. Nu är min son 7mån och jag ser inte FRAM emot timmar i parken när han är äldre. Däremot så gör man ju det för hans skull! Får ta med sig en mammakompis, kaffe och tidningar så blir det lite trevligare 😉

 9. Viktoria says:

  Såå flotte bilder!
  Takk for at du deler med deg :)Du har en flott blogg som jeg leser hver dag og jeg Looove It!

 10. Marte says:

  Så fine bilder av Johanna : )

 11. Ulrika says:

  Vad lika alla småtjejer är:) Min flicka som är 4 år ska alltid ha sin Hello Kitty handväska med sig överallt (ser lite roligt ut när hon har tjock overall,mössa och tjocka vantar på sig)
  Ser ut som ni hade en jättemysig dag!

 12. Nina says:

  Måste erkänna att jag inte heller älskar det direkt ; )

 13. sirada says:

  fina bilder 😀

 14. Jessica says:

  Jag har många barn och ändå är jag inte förtjust i lekparker. Men barnen älskar dom och självklart går man ju dit ändå. Det är alltid kul att se barnen glada 🙂
  Jag ser att hon har Reima tec. Jag köper det med. Den underbaraste overallen våra barn har haft.
  Vad tycker du om den?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *