LEKER HOTELL HEMMA.

Goooodmorning mina solstrålar! 

Jag älskar att ljuset gör att jag vaknar före väckarklockan, det ger en så mycket härligare start på dagen mot att ligga och lyssna på alarmet. Så – jag har en energifylld morgon här och ska köra J till idrotten efter frukosten och sen vidare till min pappa för att hämta handlelista och sen ut och fixa ärenden till både honom och mamma innan jag har tid för vippe-fix.

Och igår så var vi faktiskt ute på vift igen hela lilla familjen. Vi hade bokat bord i restaurangen på Luleå Energi Arena och åt en riktigt, riktigt god middag där före vi såg BC Luleå vinna mot Norrköping. Min JIG älskar basket (det var han som startade upp basketshop i Sverige) och en av våra första resor tillsammans gick till Houston i USA och All Star Weekend och sen var det självklart att vi skulle gå på en Lakers match då vi var i L.A.  Så det passar honom perfekt att Luleå är en så stor basketstad. Jag tror faktiskt att ingen annan stad i Sverige har en så stor basketpublik, det brukar vara ca 2.500 pers på plats. Men nu, pga rådande restriktioner, så är det i.n.g.e.n.  Bara restaurangen som har en liten publik och bord med avstånd och vi är väldigt tacksamma för att vi får möjlighet att vara där.

Nu: toast med leverpastej + smörgåsgurka. Jag brukar alltid äta det då jag bor på hotell men nu, då vi är “stuck at Home” så får jag leka hotell här hemma och göra sånt som jag annars inte gör. Och efter att jag startat dagen i vårt nya fräscha badrum så känns det ju faktiskt redan lite som att jag checkat in på Hotel Diplomat.  😉

 

Jag fixade uppe på J´s sovrum igår och bytte bl.a. ut den IKEA matta som ligger under sängen mot en lik men större och det blev verkligen så fräscht!  Sen flyttade jag även in skrivbordet som en surprise till J och det blev succé ! Så nu har hon säng, skrivbord + TV i detta rum också har hon walk-in-closet + sminkbord i det andra större rummet. Där inne är vi inte riktigt färdiga så ni ska få se mer då allt är klart. 

Men ursäkta mig, exakt hur GOTT är inte det här? Vi hämtade Mc.D häromdagen och då väljer jag alltid chicken Nuggets med bea dipp. Och ser du det fina fatet som jag äter på? Jag ska fota och visa de fina påsk / vår -ting jag klickade hem häromdagen senare idag eller i morgon. 

 

Åh jag är så otroligt tacksam över att jag startar varje dag med bloggen igen. Det ger mig såå härlig energi och makes me super super happy! Och T.A.C.K. för alla magisk feedback ni bjuder mig på. Ni är världens bästa!!

Önskar dig en riktigt festlig lille lördag fylld av härlig energi & positiva tankar!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

110
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “LEKER HOTELL HEMMA.”

 1. Johanna says:

  Önskar dig en underbar dag!

 2. Lena says:

  Det är så trevligt med ett inlägg från dig.
  Basket tränade jag när jag var i tonåren. Nu är det mest fotboll som gäller. Som publik 😉
  Gjorde du också en walk in closet? Har du lust att visa bilder i så fall? Alltid kul med inspiration.
  Ha en fin dag – här i södra Sverige skiner solen idag där jag bor. Så härligt, man blir genast piggare när solen är framme.

 3. Elin says:

  Å, savner å spise på restaurant! I Norge er det nå ikke lov å servere alkohol ute og derfor har nesten alle restauranter stengt. Heldigvis har vi foodora og take away! Håper dere får en fin påske. Vi skal få bruke hytta til min samboers foreldre halve påsken, vi får ikke være der samtidig med dem…

 4. C says:

  Det blir så konstiga avstavningar i rubrikerna nuförtiden när man läser i mobilen. Ståt t ex LEKER HOTELL HE på en rad och sen MMA på nästa?

 5. Hulda says:

  Hej jag var så sugen på fina tallrikarna från RICE men hittar ingen bra sida att beställa ifrån här i Sverige, har du nåt tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *