LET´S CREATE A VISION BOARD!

Mina kära bloggvänner! 

Vi är inne ett softa flow jag och min darling… som igår kväll tex.. vi premiär gräddade våfflor i hennes nya rosa lilla super cute våffeljärn som hon fick i julklapp (ja, idag blev det mycket jul på en och samma gång) och tittat på Ensam mamma söker. Saknar The Bachelor så mycket att jag sväljer alla andra dejting program som finns, ha, ha. (kan inte tex Bachelor in Paradise kicka igång snart? I miss it!!). Hur som helst – jag har aldrig sett Ensam mamma söker tidigare så detta är ett helt nytt program för mig och det är ju sååå underhållande att jag får skrattkramp ena stunden och tar fram skämskudden nästa… Och ett par tro jag mig redan ha räknat ut, det tog ju typ 1 sek från stunden de möttes (exakt han snygga som kände hon ena sen tidigare…) men alltså presenterna vissa hade med sig.. jag dör… Du måste se det! gå in på play !

Och  idag onsdag, lille-lördag, och -29 grader! hjälp så kallt! Har en feeling av att skolor i södra Sverige varit typ stängda om det varit så kallt men här i norr fortgår allt heeelt som vanligt. Inget konstigt alls med denna kylan tycker man. ha, ha.  Och darlingen har skridskor på idrotten i em så de ska gå en lång prommis både dit och tillbaka. Crazy! Ska faktiskt köra till skolan strax med xtra ullsockar som jag glömde packa ner till henne på morgon… (såå typiskt, de låg kvar i hallen) men först frukost /  lunch: ägg med kaviar + smoothie. Yummie! 🙂

My mood today…. massor av magasiner i högar omkring … så många idéer… så trött… så fundersam… så fylld av energi “dagarna efter årets största inspirations bomb = modemässan”…   Smider planer för 2019…   Tror jag ska göra ett visionboard! det var länge sen. Det ska jag ! tillsammans med Johanna som påbörjade ett häromdagen…. Det blir kvällens happening för oss girls: att göra ett visionboard för 2019!  För att visualisera sina drömmar, önskningar och planer är alltid en väldigt god idé! 

Senast jag gjorde ett visionboard var 2015 och då såg det ut så här…

…den jag gör idag kommer antagligen att se väääääldigt lik ut men med en liten skillnad – den kommer innehålla mer “shopping”…  Och alltså check Stine Goya´s monter på mässan i Cph. Visst blir man lycklig av den?!? Såååå snygg!!! och ser du den rosa klänningen som hänger längst till höger på stativet? den är helt lik min blå med stjärnor på från henne men nu kommer den alltså i rooooosa. Behöver jag säga att den står på min önskelista inför aw -19?

 

Nej, om jag ska slippa gå alla 573 trappsteg upp till Johannas klassrum för att lämna sockarna så är det bäst jag kör iväg nu då de är ute på lunchrast och jag kan haffa henne på skolgården. Alltså att vara ute och leka i -29 är ingen lek…

Önskar dig en riktigt festlig lille-lördag! också hoppas jag att din dag är varmare än min?! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “LET´S CREATE A VISION BOARD!”

 1. FridaP says:

  Ja nu är vi less på denna kyla även fast vi har ”bara” 19 grader idag Kan det inte bli vår snart? Helst igår liksom ☺️

  Och tack för tips både på Ensam mamma söker och på visionboard. Jag saknar också bra serier i stil med Bachelor så jag ska ge mammorna ett försök ikväll. En visionboard har jag varit sugen på sedan jag såg att Isabella Löwengrip gjorde en förra veckan så med även din inspo så ska jag se till att göra en. Tycker bara att det är lite jobbigt att klippa sönder mina tidningar, haha

  Nu ska jag ut i kylan och hämta S som åker längdskidor på skolan. Oh my alltså!
  Ha en fin dag.

  Kramar

  • 19 grader? Låter som rena sommaren i mina öron. Ha, ha. 😉 Nej men fy, det är ju IS kallt det också!! så ja, nu drömmer jag mig till våren och längtar efter lika snöfria gator som de jag fick njuta i Köpenhamn… Snart så… !!! Och ja, testa att se Ensam mamma söker, går så klart inte att jämföra med bachelor men är lite som en mix av det + bonde söker typ.. men ändå inte… ha, ha. Se så förstår du! Sen håller jag med dig om att det tar emot att klippa sönder nyshoppade magasin, men om du som mig sparar på de så kan man lätt klippa i förra årets… för det är ju inte så ofta man går tillbaka och bläddrar…

   Lycka till med ditt Visionboard och hoppas sötaste S inte fick frysa på skiddagen! Hälsa henne från oss! och njuuut din kväll! Kram! 🙂

 2. Ida Marie says:

  gleder meg til å se din inspirasjon på interiør og klær fremover! :)Skal pusse opp litt hjemme og trenger litt inspo.

  • Åh så gøy att du ska pusse opp !! 🙂 Lovar att bjuda på både klær og intriør inspo framöver ! jag är själv bra sugen på att göra om lite hemma… så känner jag varje gång ett nytt år knackar på dörren…

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare och stort lycka till med opp pussingen! Klem! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Har aldrig gjort en visionstavla, men att skriva ner saker och se framför sig är ju toppen. Låter som ett härligt mål med mer shopping. Stor kram

  • Ja att skriva ner saker också en strååålande idé ! Allt man på olika sätt kan visualisera / se på / läsa upp för sig själv är väldigt BRA redskap när man inne i förändringar! 🙂 Och visst låter det härligt med ett shopping mål, det tycker jag också. Ska berätta mer om vad det innebär framöver..

   Njuuut din dag vidare Viktoria! Kram! 🙂

 4. Lena says:

  Skolorna i södra Sverige hade nog inte varit stängda på grund av kylan. Dock har vi ofta problem att det blåser väldigt mycket samtidigt som det snöar. Nere i södern är det ju ganska platt och inget som skyddar direkt.

  • Nej, jag tror inte heller att de varit stängda, min poäng var bara att det oftast blir mer “kaosigt” i södra Sverige när det är iS kallt och mycket snö… man är liksom inte lika förberedd och gott rustad… Det kan vara skolbussar som inte tar sig fram eller skolor som inte klarar uppvärmning.. Sen kan jag tycka att det borde vara utegångsförbud såna här kalla dagar, men det är en annan sak… ha, ha, ha… 😉

   Önskar dig en riktigt fin kväll Lena! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *