LET´S DO THIS!!!

Happy new week sweeties! 

Guess what? Jag sitter här med träningskläderna på för första gången på måååånader. Och hjälp så jobbigt det var att bara söka fram och på sig kläderna….puh… Men det är alltid så första gången bara, sen har man allt under kontroll och kan likt en brandmann bara hoppa i kläderna direkt.  Så girls, nu kööör vi !!! och jag återkommer när jag är tillbaka från mitt varv runt sjön…!  Pepp, pepp !!! 🙂

Uppdatering kl. 10.50: I´m back och det var såååå obeskrivligt SKÖNT att komma sig ut i det soliga, vackra vädret!  Det blåste i och för sig som sjutton och var lite kyligt men det var sooool och det var det bästa!  Åh nu är jag såå STOLT över mig själv för det här var min första power walk 2019!!!  Men absolut inte min sista… !

Det är fortfarande helt crazy mycket snö överallt + is på sjön (men börjar bli öppet vatten…) men vägen jag går är tack och lov snöfri nu, bara lite is här och där. 

Blev inte så många bilder knipsade på rundan idag för jag pratade en hel del i telefon men får bjuda på den här som ett bildbevis på att jag kom mig ut. Ha, ha. 

Nu finns det ingen återvändå så nu är det bara att köra på helt fram till Beach 2019… ! 

 

Önskar dig en magisk start på veckan!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “LET´S DO THIS!!!”

 1. Lena says:

  Fniss, jag sitter också med träningskläderna på och är så gott som klar att ge mig ut 🙂
  Tredje gången på en vecka. Riktigt nöjd med mig själv.
  Har också en sjö nära mig som jag tar mig runt 😉

  • Tredje gången på en vecka? WOW!!! You gooo Lena!! 🙂 Du ska vara sååå nöjd !! Och att ha en sjö att gå runt är ju helt perfekt.

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 2. Pia says:

  Hoppas du fick en härlig och peppande energigivande träningsrunda.
  Strax är dina morgonen der en vana hoppas du också har samma sol som finns här i västra Norrland.

  Önskar dig en magisk vecka !

  • Tusen tack för din pepp Pia! Ja, jag fick mig en riktigt härlig, solig & energigivande runda så nu är jag klar för att möta den nya veckan på bästa sätt ! 🙂

   Önskar dig också en magisk vecka! Kram!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Finns ju ingen som färgmatchar så snyggt som du, mega snyggt! Åhh du inspirerar mig att bli bättre på att matcha du gör det alltid så himla fint!

  • Men åhh vilken fantastisk feedback & komplimang du bjuder mig på idag Viktoria! Tusen miljoooner TACK!!! 🙂 Jag älskar att färgmatcha så blir otroligt glad över att jag inspirerar dig att också göra det!

   Njuuut din dag vidare ! Stor tacksam kram! 🙂

 4. Mia says:

  Härligt! Tack för ett peppande inlägg!

 5. Gerra K-Son says:

  Härligt blogg inlägg

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *