LET´S MAKE TODAY AMAZING!

Glad torsdag kära vänner! 

Här gjorde JIG sin entré igår! Han kom till arenan då vi var och såg BC Luleå (basket-herr-laget) vinna sin första SM-finalmatch mot Norrköping och det känns riktigt bra att ha familjen samlad igen i några dagar. Det blir en annan energi i huset när vi är 3 istället för 2 och Gizella är så söt, hon ligger vid JIG´s fötter hela tiden då han pratar i telefon… sötisen… tror hon gillar att ha fler att mysa med.

Och torsdag idag och det innebär att jag ska köra på med : torsdagsintervju! men, den här gången i form av att jag ä.n.t.l.i.g.e.n. besvarar era frågor från frågestunden som jag hade för piiiinsamt lääääänge sen… FÖRLÅT!!! att jag inte svarat tidigare, men bättre sent än aldrig…! Och tusen miljoner TACK för all fantastisk feedback och alla fina ord jag fick av er i samband med frågestunden, ni är fantastiska!!! och jag fick så många frågor att jag får ta och dela upp svaren i flera inlägg. Åh det ser jag fram emot! Och dagens tips till alla er som är lika glad i inspirerande magasiner som jag är: det är -50% rabatt på ALLA tidningar hos Pressbyrån idag!   upptäckte det precis på min insta. Och på tal om instagram… du följer mig väl där?  jag heter Gizmolinas  🙂

 

Ett kreativt kaos inne på sovrummet…  eller så kan man kalla det en stökig byrå i sovrummet. Allt utifrån hur vi väljer att se på saken! ha, ha. Här ligger i alla fall en massa godsaker, bl.a. lite nytt som jag shoppade i Cph och tavlan, med svanen, den kom jag mig äntligen för att rama in igår (köpt för länge sen), också ett par super fina påskpresenter som jag fått av en bästa vän, bla. denna…

Lyckan när man drar ut en byrålåda och hittar det här…! En present som min bästa K hade gömt när de reste hem efter att ha besökt oss i påskas.  Åh jag blev så glad när jag hittade den!  älskar att bli överraskad.

Alltså bästa presenten!! en unicorn weekly planner med…

… the most CUTE stickers!!!  L.o.v.e. it!!  (tusen miljoner tack, igen, bästa K! du är unik!!).

 

Nej, bäst jag sätter igång att förbereda nästa inlägg med svar på alla frågor nu så det blir ett av dagens prosjekt, så hoppas jag att jag lyckas komma i mål och bjuda er på inlägget innan dagen är slut!

Önskar dig den BÄSTA torsdagen!! Let´s make it amazing!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LET´S MAKE TODAY AMAZING!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Kom på en galen fråga till till frågestunden. Men din fina man hur gör han med kläder när han är borta så länge tar han typ med en sopsäck hem och tvättar eller köpare han nya kalsonger ha ha

  • Ha, ha. ja, det blir mycket kalsong-shopping! Nej då, eller ja, ganska mycket…. ha, ha. 🙂 och han har kläder både här och där, mest i Oslo eftersom det är mer hans fasta punkt än Luleå. men – vi har alltid en eller två resväskor med kläder stående på sovrummet så ja, han är minst sagt mobil !

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen Viktoria! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Tack för svar. Låter smart 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *