Life is a beach.


Kata Noi Beach idag runt kl.12.30. Hatt från Lexington Clothing, klänning från Blue, solbriller Odd Molly och flip-flops från Havaianas.

Phuket måndag kl.18.15. Solnedgång pågår. +34 grader.

Efter ett par timmar (ja, Johanna ville hem tidigit idag, hon var trött och är lite förkyld) på beachen somnade hjärtat i bilen på väg hem och hon vaknade för en liten stund sedan. Själv har jag precis kommit in från terrassen där jag legat och myst i solstolen med min bok hela eftermiddagen.


Mina O.M. solbriller ger DET skönaste ljuset… Och ja, det där hårbandet J har på huvudet har varit BIG no-go i alla år men så köpte vi varsitt , på kul, igår och när J provade det på morgon så vägrade hon att ta av sig det. Så ja, jag tror ni kommer se det på henne fler gånger 😉

 Snacka om skön dag ! 🙂

Kategori: Thailand 2010 | 3 Comments

3 responses to “Life is a beach.”

 1. Lena Helmersson says:

  Wow – underbara bilder!
  Livet ser verkligen fantastiskt ut för er! Här i Uppsala badar vi i sol och värme. Jag har precis kommit hem från jobbet och njuter nu i en skön stol i solen….lovely! Har dessutom hämtat ut min tavla jag beställt från härliga FLOWERBEACH, det ska bli en studentpresent.
  Kul angående hårbandet, min älskade dotter tjatar om dessa bandanas varje gång och jag är så tråkig och bara säger no-no… De är ju säkert jättesköna och med lite bling och rosa är det ju klart att de går hem.
  Önskar dig och Johanna ännu en underbar kväll i paradiset – njut så mycket ni bara kan.
  Ta vara påd et lilla i livet, fånga nuet samt tanka mycket kärlek och energi.
  Kram,
  Lena i Uppsala

 2. Lena-
  Ha, ha ja, jag förstår egentligen inte vad som flög i mig då jag shoppade dessa hårband? Men jag såg en super läcker tjej på beachen med ett i håret och tänkte: wow! och sen tyckte jag så synd om damen som säljer dem på stranden… Det är ju låg sesong nu = hon har inga kunder. Så kul med en tavla från Flower Beach! de är SÅ fina! 🙂 Tusen tack för fina ord och omtanke. Jag önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram! 🙂

 3. beach girls
  beach boys
  glassig sommarväder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *