SAKNAD & SKRATTFEST.

tumblr_nkydga0yb31trkrmwo1_1280

Darlings! 

Gaaaahhhh!!!! idag S.A.K.N.A.R. jag mitt älskade Oslo så att det gör ont… Shit alltså. Saknaden slår till som ett slag i magen ibland och jag måste gå ut på terrassen och ta 3 djupa andetag i den friska höstluften som gjorde sin entré häromdagen… Men jag ä.l.s.k.a.r. huset! (det  är mitt drömhus) Och Johanna älskar livet här uppe! och jag är SÅ tacksam för att jag har min familj närmare och för de fantastiskt fina nya vänner vi fått och för de kära vänner som jag hade här sedan tidigare. Men det är lov att sakna… för 15 år är ju en stor del av livet med allt vad det innebär av att bygga upp kontaktnät / skaffa vänner etc. Hur som helst – vi har inga planer att om att flytta tillbaka nu. Vi blir i Luleå (minst) 1 år till. (så att ni vet och slipper spekulera.)  Men, jag saknar inte bara Oslo, jag saknar även att vi inte ses så ofta alla 3 i min lilla familj. Nu har det varit bara jag och Johanna sedan ja… i våras? Eller ja, nu överdriver jag lite och vi var så klart i Thailand ihop men det blev inte många dagar vi fick tillsammans, bara några få (jIG kom ner 1 vecka efter oss och sen reste han till Kina på jobb + att han reste hem före oss), och sedan vi kom hem, för ett par veckor sedan, så har jag och darlingen varit home alone….

Anyway – jag ska inte sitta här och strössla min dåliga dag över er fina bloggläsare så vi släpper det.  Dagen lystes i alla fall upp enormt av en riktigt mysig lunch på stan med min älskade mamma, och min kära bror. Inte ofta vi går ut och äter bara vi 4 så ja, det var en riktigt, riktigt fin stund. Och sen var vi förbi hem till pappa där min faster med mann, som jag inte mött på 7 år, var på besök från Uppsala. Trevligt, trevligt!  Och –  för att avsluta dagen på bästa sätt så sitter jag nu och bokar flyg mot Oslo och det ska bli såååå FAB!!!!  Och hur kul blir det inte med Kygo Life lanseringen om exakt 1 vecka?!?  Can´t wait!!!  Min JIG är verkligen enormt f.l.i.n.k. som fått till detta så vi är 2 stolta girls i familjen! 🙂

13891955_10153712599590796_2573234415259418437_n

Dagens skrattfest var bästa desserten! 

13903419_10153712754205796_164712978730461840_n

Jag höll verkligen på att kissa på mig. Ha, ha!  Min blus är föresten min absoluta f.a.v.o.r.i.t. bluse! använder den hur ofta som helst! Den kommer från Kapp Ahl. Och det gör även J´s favorit byxor (hon har de även i vitt + svart. she loooves them!). 

13962495_10153712765180796_2535073824498344831_n

Dagens andra skrattfest blev tillsammans med min fina faster Kjerstin. (beklager suddig bild tror även fotografen skrattade. Ha, ha.).

Åh, nu kom min lilla peanut hem (hur smidigt är det inte att ha sina bff´s i grannhuset?), då ska vi hoppa i våra myskläder och sen tror jag att jag ska avsluta dagen med  The Bachelorette. Det startade ju en ny säsong i söndags (på svenska kanal 11), med JoJo, och jag vet tyvärr redan vem hon valde till slut (följer henne på instagram) men tycker ändå att det är otroligt underhållande att följa hennes resa…. Ser du också på det?

Nej – nu: Juicy pants on och bra off!

Njut din kväll! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SAKNAD & SKRATTFEST.”

 1. Studentmamman - Charlotte says:

  Men vart kan man se Bachelorette i Sverige? Älskar det!

  Härligt att Du har familjen i Luleå- det räddar ju många ensamma dagar/kvällar!
  Själv är jag också mkt ensam även om min man oftast sover hemma så räknas det knappt när han kommer hem 22.30 och går upp vid 05.00….vi typ bara sover brevid varandra….visserligen mysigt (haha) men jag hade ju gärna hunnit umgås lite också…. Bläää men jaja, that’s life och förhoppningsvis lugnar det ner sig längre fram mot vintern….men antagligen inte, vi har levt såhär i 7år nu så ja….det är vad det är 🙂

  Stor kram till dig AS!

 2. Nilla says:

  Förstår att du saknar livet i Oslo och allt ni har där, och vänner och nätverk bygger man ju inte upp över en dag. Men saknaden av din JIG kan jag tänka är än större. Nu är du ju van att leva själv med Johanna i längre perioder, men att ha det så i längden skulle jag inte fixa. Eller fixar gör man, men det skulle inte vara värt alla pengar i världen att inte få dela vardagen och livet med den man älskar. Är tanken att det alltid ska vara såhär, eller är det just nu? Hoppas att ni ses snart och vad härligt att ha en resa tillbaks till Oslo på G 🙂 Hoppas att du får en fin torsdag och det är ok att sakna. Kram fina du <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *