LILL-LÖRDAG & OUTFIT INSPO.

tumblr_nqypfwp5uz1tdka29o1_1280

Gooodmorgon sweeties! 

Här uppe i norr fortsätter det kyliga & vackra vädret. +2 var det på morgon. Brrrr….! så ja, nu är det ingen återvändo, next up är vinter och jag förhåller mig lite blandat till det så därför känns det helt F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T. att vi bokade en resa igår!!! Åhhhhh som jag längtar!  och den här gången går turen till ett ställe där jag aldrig varit tidigare – men alltid drömt om att resa till –  vilket gör det hela xtra spännande. Ska berätta vart jag ska snart, vill bara att allt ska vara 110% på plats först.  Men alltså SOM jag älskar känslan av att snart ha take off….!

Och att planera packning & outfits är ju SÅ kul och en som jag ofta googlar outfit-inspo. från är snyggingen Elle Macpherson också drömmer jag mig iväg om att jag kommer att se ut som henne på min nästa resa…!  så ja – det blir nog fler garderobsrensningar här hemma snart har jag en känsla av… 🙂

29371F9000000578-0-image-a-72_1433043549669

Älskar Elle´s stil här! Jag vill ha hennes stickade cape och stövlar…  de är 2 bra höstinvesteringar.  Jag hittade en cape från Busnel som jag förälskade mig i men då jag bestämt mig för att slå till så var den tyvärr utsålt all over the place…. 

article-0-1E86AA1400000578-8_634x897

Slitna jeans är alltid lika snyggt och en snygg kappa… jag är alltid på jakt efter den perfekta kappan. Drömmer om en från Max Mara men det känns som att den investeringen kräver en Lotto vinst… 

Super+Model+Elle+j8kxhaeXGgOx

Mina skinnbyxor från Helmut Lang som jag köpte för ja, säkert 8 år sen (minst) var galet dyra men med tanke på hur mycket jag använt de så var de värda varje krona!   Älskar hur Elle matchar sina här med en soft tee och stor sjal. Perfekt reseoutfit.

Nej, nu kör vi onsdag girls och eftersom jag plötsligt, helt otippat, har take-off om ca 1 vecka så ska jag lägga in en xtra hög växel! något som inte blir något problem eftersom vetskapen om att jag snart lyfter mot ett drömresemål fyller mig med härlig energi…!

Önskar dig en fabulous dag! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “LILL-LÖRDAG & OUTFIT INSPO.”

 1. desssan says:

  Å vad härligt med en resa! Tack för lite kläd inspo också…skriv gärna ett inlägg om en helt vanlig dag i ditt liv, skulle va intressant att läsa om det också och få en inblick i ditt jobb mm. Tack för en inspirerande blogg!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för härlig & peppande feedback! 🙂 Det känns verkligen underbart att ha en resa att se fram emot. Längtar!!! Och ang. en helt vanlig dag i mitt liv… Jag driver eget företag, jobbar som coach, bloggar och är desperate houswive… en mix av allt! Sen kan jag också tycka att det är kul med ett “en dag i mitt liv” inlägg så självklart kan jag bjuda på ett sånt vid tillfälle.

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

  • Ja! Älskar sånna inlägg- vad hette det där som många bloggare gjorde förr? När de tog ett foto i timmen eller vad det var?

   • gizmolina says:

    Jag älskar också sånna inlägg så ska absolut fixa ett sånt inlägg vid tillfälle!

    Njut dagen! Kram! 🙂

    • Marlen says:

     Hej undrar vad du har för jacka är imorgon påväg till Luleå! Tvekar mellan skinnjacka o min korta päls… Hjälp…

     • gizmolina says:

      Så kul att du är på väg till Luleå! 🙂 Här är verkligen kyligt nu så både skinnjacka & kort päls funkar…. Själv går jag fortsatt runt i poncho men i kväll, då vi gick hem från en basketmatch, så var det i kallaste laget så i morgon åker nog min pälsjacka fram… !

      Ledsen att jag inte är mer tydlig i mitt svar till dig men jag är själv fortfarande mellan poncho och pälsjacka… Så mitt tips: ta med båda om du kan! så kan du köra skinnjacka på dagen och pälsjacka på kvällen.

      Önskar dig en magisk weekend! Kram! 🙂

 2. Så härligt att ha en resa inplanerad!
  Vi har, efter barnens önskemål, en vecka i Sälen inbokad….iiiinteeee riktigt min typ av semester men vad gör man inte för glada barn 🙂

  Förresten, jag har en Busnel-cape, slå till om du hittar ngn, så himla skön och fin!

  Ha en fin dag!
  Kramar!

  • gizmolina says:

   Men så härligt med en Sälen resa! 🙂 Att resa kryddar verkligen livet. Älskar det! oavsett om det är långa eller korta turer man tar. Bara det att få lite miljöombyte är magiskt….! Och lucky you som har en Busnel cape. Den jag ville ha tog som sagt slut framför mina ögon så får vara snabbare nästa höst… !

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 3. Mari says:

  Er skinnbukser virkelig så behagelige at man kan reise i de? Jeg tenker nemlig alltid komfort når jeg skal fly. Typ noe som ikke strammer, er varmt eller klamt. ‘En, så er det alltid gøy å se fin it da. Ja takk til mer kles- og reiseinspo!

  • gizmolina says:

   Absolut är de det! 🙂 Kanske inte på en 11 timmars flight… men kortare flygningar på upp till 4-5 timmar är de super comfy! Mina skinnbyxor är de skönaste byxor jag äger och har. Mitt enda problem just nu är att jag inte kommer i de för kalorierna som gömmer sig i mitt klädskåp har krympt de…. 😉

   Och så gøy att du önskar mer kles – og reiseinspo Mari! Då ska jag göra mitt bästa för att bjuda mer på det framöver !

   Önskar dig en strålande dag fylld av happiness! Klem!

 4. Camilla says:

  Å,elsker å reise selv, å reise det er livet altså

 5. Frida says:

  Åh så spånande att få höra var ni ska!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *