LILLE-LÖRDAG.

Dagens tänkvärda.  

 

Happy lille lördag mina fina bloggvänner! 

För första gången på väldigt l.ä.n.g.e. så regnade det här uppe i norr på morgon så jag droppade min walk. Har tänkt att jag går alla dagar när det inte regnar så – that´s why. Plus att jag kände att jag behöver all tid jag kan idag till att få igång målningen uppe på J´s pysselrum. Jag har varit sjukt ineffektiv med det här rummet p.g.a. att det är sååååå mycket smått att packa ihop / sortera, SÅ otroligt tråkigt jobb så jag tok längtar till jag är klar.  Och jag närmar mig målet, eller jag kände så fram till att jag öppnade dörrarna till de 3 “små väggrum” som är i rummet (det är 3 dörrar längst ena väggen) och plötsligt insåg att jag borde tömma de också då jag ändå är igång och där mina vänner har jag pressat in både det ena och andra under de 3 år vi bott här. Oh my… man förtränger allt man inte ser… ha, ha.

Och idag har J  skoljoggen och det regnar som tur är inte längre.  Har lovat J att komma till skolgården och filma när J + några klasskompisar kör uppvärmningen för hela skolan från en balkong så ska sticka dit så fort som jag tagit ut mina hårrullar + postat det här inlägget. Föreslog att jag kan springa tillsammans med J men så pinsam förälder får jag tydligen INTE vara! Ha, ha.  Man är pinsam ofta nuförtiden kan jag tala om. Som på morgon, då J´s kompisar kom förbi på väg till skolan, jag skulle helst inte visa mig överhuvudtaget och om jag gjorde det så skulle jag inte ställa en massa frågor.  Livet som mamma till en 6:e klassare alltså…. ! 😉

 

Casa Gizmolina är en mix av födelsedags-vibes och ett totalt kaos just nu.  Stolarna är från J´s pysselrum så de står bara här tillfälligt och pompom´s med tassels under är från J´s rum…  Men det passar bra att vi har så mycket födelsedagspynt framme för snart är det min tur… på måndag närmare bestämt.

Och plötsligt så är Shopkin´s, Num Noms och andra super cute små saker history… Lite sorgligt måste jag säga för jag älskar såna här saker… Men , nu är skåpet tomt och allt är nedpackat i kartonger. Johanna har planer om att sälja en massa saker när vi är klara med detta så inte omöjligt att det blir en liten bloppis…  Och det gula skåpet? det ska få flytta ner.

Det har var ju lite kul… Facebook påminde mig om att jag lagt upp den här bilden för exakt, på dagen, 3 år sen då jag fixade uppe på J´s 2 rum. Och nu är jag där igen…   Men snacka om skillnad i stil på bara 3 år, då var J 9 och hade våningssäng och söta klänningar, nu är hon 12 och samlar på dagar på Snap… 

 

Tiden flyger, nu ska jag göra mig klar och köra iväg! och tänk om jag skulle åkt dit med hårrullarna… DÅ hade jag varit pinsam förälder på riktigt. Ha, ha.

Önskar dig en underbart härlig onsdag & lille-lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “LILLE-LÖRDAG.”

 1. Pia says:

  Pinsam förälder jag det kan man var länge 😉 ! Och vem vet om något år så kanske dottern är i en svart period och vill ha helsvart rum då kanske det inte är så kul att fixa det skulle i alla fall inte jag tycka.
  Ha en härlig lill lördag, bubbel !

 2. Charlotte says:

  Åh- jaaaa, bloppis både på leksaker och kläder, jag köper rubbet

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh ja en bloppis är super intresserad v allt från kläder till leksaker. Stor kram

  • Så kul att du är intresserad av bloppis Viktoria! 🙂 Ska försöka få till det en gång i höst.. är katastrof dålig på att sälja bort saker men nu är det verkligen behov för det….

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 4. Åhh vad fint du har. Bloppis blir kul. ♥️♥️♥️

  • Åh tusen miljoner TACK för fina ord Åsa! 🙂 Och så kul att du också önskar att jag ska ha en bloppis. Ska försöka styra upp en sån en gång i höst.

   Njuuut din dag! Kram! 🙂

 5. Johanna says:

  Jag måste ändå fråga – vad jobbar du med? Om du jobbar alltså? Jag ser inte din blogg som ett regelrätt arbete i den bemärkelsen. Jag förstår att JIG jobbar extremt mkt, så ni har råd att leva och resa som ni gör. Men jag blir ändå så förundrad över vad du gör hela dagarna och hur du ibland kan skriva att en del saker är dyrt men sen småhandla maaaassaaaa saker hela tiden. Kanske för närgången fråga, men jag är genuint nyfiken.

 6. Johanna says:

  Jag köper gärna en del av småsakerna. Har två tjejer som skulle bli överlyckliga! Bor i Luleå så kan hämta inom kort om ni är intresserade 🙂 Mvh Johanna

 7. Milla says:

  Vad fint det kommer bli hos Johanna 🙂 Du skrev att ni inte vet om ni ska behålla Johannas sänggavel, men den köpte du ju för inte alls längesen när du gjorde om sist? Tänker att du gör om hela tiden och att det är lite som att det aldrig blir klart nånstans. Inget illa menat, men när man läser din blogg så känns det lite som att du ständigt jagar något men inte vet vad? Ser fram emot att du kommer svara på alla frågor du bad oss ställa för ett tag sen, ska bli kul att läsa 🙂 Ha en fin dag!!

 8. Anitha says:

  Tänker du på att Johannas klasskompisar kan läsa din blogg? Det om nåt kan bli pinsamt för henne när du berättar vad hon sagt om “pinsamheter”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *