LITE MER BADRUM…!

Goood torsdag mina kära vänner! 

Hoppas att du har startat dagen fylld av härlig energi och att din eftermiddag blir helt magisk!?!

Jag står med en fot på väg ut genom dörren för min eftermiddag bjuder på “handlerunda” till både mamma och pappa och då jag är ute och handlar till dom så ska jag passa på att helghandla lite till oss själva också + att jag ska hämta ut ett par paket. Du vet de Moon Boot´s som jag sa att jag blivit helt kär i? Well, jag hittade de plötsligt i ljusrosa efter att de varit utsålda i den färgen precis ö.v.e.r.a.l.l.t. så nu kryssar jag fingrarna för att färgen är lika fin i verkligheten som på bilden. Det är det enda kruxet med att handla på nätet… att färgen inte alltid är helt lik…  Men annars är det ju så otroligt smidigt att klicka hem det man behöver nu då vi inte ska springa runt i butiker p.g.a. pandemin. Och lyckan på morgon då jag plötsligt fick tag i presentpåsarna hos TGR, de måste ha fyllt på lagret med några stycken så du skulle ha sett min stress då jag flög upp ur sängen för att hämta kortet och komma till kassan så fort som möjligt. Bästa väckarklockan! Ha, ha.

Och en minst lika bra väckarklocka är vårt nya badrum! Nej men jag kan inte sluta prata om hur otroligt super happy jag är över att få starta varje morgon i ett så fräscht rum! Det är min största happiness om dagen!!! 🙂

 

Det “stora” badrumsinlägget med före / efter bilder och fler detaljer kommer! men eftersom jag vet att ni är många som är nyfikna på att se mer av badrummet så bjuder jag på några bilder från en annan vinkel nu. Jag står i duschen då jag knipsar dessa så att ni får se hur fint det blev med lamporna vid sidan om spegeln. Nu är de här lamporna en reklamation men det kan jag berätta mer om sen… (long story)  Jag har i alla fall kommit att älska de så inte säkert att de byts ut…  Och till min stora förvåning så hittade jag även den spegel jag var ute efter på IKEA då jag var där för att köpa möbeln OCH kran! Jag har egentligen köpt en “lyxigare” super fin kran från ett annat ställe men så monterades den här av misstag (drar den historien också senare i ett annat inlägg) och nu känns det som att den får bli kvar.   Och på den här bilden syns likheten med  Hotel Diplomat badrummet bättre, för visst är det likt :

Det tycker i alla fall jag ! 🙂

Och här ser du själva badrumsmöbeln tydligare.  (du får info om vad alla produkter heter i badrumsinlägget.) Det ska monteras handtag på lådorna men de har jag faktiskt inte beställt ännu. Måste ta tag i det!

Där toalettstolen är hade vi vårt handfat tidigare och jag är såå tacksam för att jag i “sista stund” fick till att flytta på det till där det är nu för det var nära att det inte blev så…  Och det var en självklarhet för mig att ha en vägghängd toalettstol eftersom jag ville ha hyllan bakom till att placera växt, tavla osv på … Tycker att det är så fint ! 

 

Nej, nu är det bäst att jag kör iväg! och ni ska som sagt få all info om vad allt heter och fler bilder senare. Ställ gärna frågor här om ni har några så besvarar jag dom i det inlägget !

Och du – vilka är de absolut bästa, finaste och fräschaste handdukar du vet om?  Tipsa mig väldigt gärna för jag behöver köpa nya till oss. Jag har alltid älskat de från Lexington och det lutar åt att  jag går för nya från dom  (sålde deras produkter i min butik) eller så fortsätter jag med Hotel Collection från Hemtex som jag har några från och som inte kostar lika mycket….  Och mina handdukar ska vara vita! för det känns fräschast + att de ger mest hotell feeling + att jag helt enkelt gillar det bäst. Tror faktiskt att jag aldrig haft annat än vita handdukar?  men för att vi ska skilja våra handdukar åt så har min ena J rosa och min andra beige.  Annars skulle det bli handdukskaos! och jag fixar inte att någon annan använder min handduk. För min är min och inte din. Ha, ha.

Önskar dig den BÄSTA torsdagen!!! 🙂

P.S vilken engagemang det blev i mitt inlägg igår. Det var absolut inte menat som något gnäll från min sida. Bara en frustrerad reflektion över olikheten mellan 2 grannländer i en sak. Och då något engagerar mig så vill jag gärna dela det med er eftersom ni är mina bästa bloggvänner.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

83
Kategori: Allmänt, Badrumsrenovering | 9 Comments

9 responses to “LITE MER BADRUM…!”

 1. Tina says:

  Imponerande att dina föräldrar hållit ut hela epidemin med att du får handla – och fantastisk att du ställer upp! Jag tycker bara jag ser äldre människor gå in och ut ur butikerna när jag åker förbi och hämtar upp mina kassar i skåpen utanför

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för fina ord Tina! Nu blev jag glad! För mig är det en självklarhet att ställa upp och handla + fixa ärenden när de önskar det eftersom jag har möjligheten till det. Sen är det dessutom ett perfekt sätt att få “ses” på under de omständigheter som råder. Jag kom tex precis hem från pappa där jag hämtat handlelista och då stod vi och pratade en stund, sen får vi en pratstund igen då jag kommer dit och levererar. Samma sak hos min mamma.

   Sen håller jag med om att man mest ser äldre människor då man är ute och handlar och där jag är enormt tacksam över att mina föräldrar håller ut och låter mig handlar för de är båda i riskgrupp och kan absolut inte riskera att bli smittade. (min pappa på snart 85 har astma och min mammas man är under cancer behandling).

   Och så fantastiskt att du åker och hämtar upp dina kassar i skåp utanför! Vi gör alla vad vi kan för att ta oss igenom den är perioden på bästa sätt.

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare ! Kram! 🙂

 2. Jag har provat ALLA! Hemtex ger bra valuta för pengarna men jag är formtokig, blir knäpp när hörnen vrider sig och Mille Notti är sååå bra, har bara deras handdukar.

 3. Cavok says:

  Vi har köpt våra handdukar från Luni spa collection. Älskar deras “hår” handdukar. Dom är fluffiga och mujka och sköna.
  Ha en super kväll.

 4. Elin says:

  Vi har håndklær fra HM Home. Tykke og deilige og har holdt seg i mange år!

 5. Annie says:

  Godmorgon, tycker ditt badrum är bra mycket finare än Diplomats, det där har du gjort bra. Oerhört fräscht.. Tumme upp och god helg.

 6. Maya says:

  Synes ditt bad var finere enn på hotellet:) Elsker metrofliser!

 7. C says:

  Väldigt fint, men hur blev det med som hantverkarna borrade fel, gick det att fixa? Det syns inte i alla fall 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *