3 DAGARS FEST…!

Happy new week darlings!

Ny vecka, nya möjligheter och nya mål! Älskar varje möjlighet till en fräsch ny start!

Men – jag älskar i.n.t.e. tekniska problem och sedan ett par dagar tillbaka så lyckas jag inte överföra bilder till bloggen så – min tystnad beror dels på det, men mest på att jag har lämnat 3 festliga dagar bakom mig. Kan faktiskt inte minnas sist jag var på festligheter 3 dagar på raken så igår var jag helt slut som artist. Ha, ha. Men – nu är jag back on track så om jag bara lyckas få över lite bilder nu så är allt tillbaka i vanlig ordning igen.

Uppdatering:  Allt funkar inte alls optimalt ännu men – jag lyckades i alla fall överföra några bilder! Åh – L.Y.C.K.A.!!! för jag har saknat er så mycket de senaste dagarna!! 🙂

Min helg startade så här – med att jag kickade igång Halloween ute i ljusgården och planerade dukning inför lördagens middag tillsammans med mamma, H & bror.  Vi startar tidigt i år eftersom vi reser bort senare i veckan och inte är hemma på halloween 31/10.

…och sen blev det flower shopping deluxe innan jag hämtade J på skolan i fredags. Det var både blommor till mig själv och till en middag vi var bjuda på i fredags hemma hos fina Thailand grannar / vänner. 

Vi girls älskar verkligen halloween! Denna läskiga happening som kryddar oktober!

 

Nu ska jag strax iväg på vippe refill.  Går och fixar mina fransar ca var 3-4/ vecka och det är sååå lyxigt underbart härligt att slippa mascara kladd och att dessutom få känna sig lite “sminkad” när jag vaknar är lovely!

Önskar dig en fantastisk start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Halloween | 2 Comments

2 responses to “3 DAGARS FEST…!”

  1. Ida Marie says:

    Gleder meg til å følge deg i jule forberedelser i år igjen 🙂

    • Åh jag är snart igång med de! 🙂 Så gøy att du gleder dig! det gör jag också… ! Och du – jag har redan lagt upp massor med jul-tips på min insta story så missa inte att följa mig där. Du hittar “Christmas” som händelse , där ligger alla filmer jag lagt upp so far… ! Jag heter gizmolinas på instagram.

      Önskar dig en magisk start på uka! Stor klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *