LIVET….

Mina kära älskade bloggvänner! 

Vilka dagar… jag är helt tom… så förlååååååååt att jag inte tittar in här så ofta som jag brukar. Jag VILL göra det, v.a.r.j.e. dag, men jag hittar inte riktigt orden… För vad skriver jag när jag inte kan skriva om allt som händer? Ska jag  spela “allt är perfekt spelet”?  Det hade så klart varit smidigast men jag fixar inte sånt… För när jag är så här tom för energi så klarar jag inte ens att få till någon fake fasad.  Jag är en sån känslomänniska att det märks direkt när jag är låg. Och på morgon gick mitt humör ut över min älskade världens bästa Johanna och jag fick känna mig som den sämsta mamman i hela världen…. Uff, det är SÅ trist att starta dagen med tjafs och diskussioner och idag var det 100% mitt fel.  Alltså tänk vilken skillnad din morgon gör för ditt mindset hela dagen.  Så dagen idag önskar jag att vi kunde starta om men nu får jag istället se till att den får ett bättre avslut så när J slutar skolan så är det good vibes only som gäller och för att jag ska kunna fixa det så får jag använda dagen till att vända mina tankar och flytta dom mot positiva saker. Det är en process men jag är ganska så bra på det och Johanna förtjänar min positiva energi mer än någonsin just nu.

En kul sak är i alla fall att vi planerar att resa bort till helgen. Det blir vår första flygresa sedan vi kom hem från L.A. i mars och aldrig tidigare,  i hela mitt och Johannas liv, har det gått 5 månader sedan vi senast satt i flygplan. Så det känns faktiskt lite märkligt…  Men – vi har beställt fina matchande munskydd på nätet så vi är redo. Tror jag. För man vet ju aldrig riktigt hur världen ser ut från en dag till nästa i dessa coronatider så OM vi kommer oss iväg så är det helt f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. men gör vi inte det så får vi bara gilla läget och hålla ut en stund till.  Livet alltså… vem kunde tro att vi skulle få uppleva en pandemi? och ovanpå det allt annat som har hänt… Jag hoppas av hela mitt hjärta att det vänder snart så att livet får återgå till att bli så där härligt, odramatiskt och lugnt igen… !

Jag älskar att sprida ut födelsedagspresenterna till Johanna…+ att jag älskar att köpa “back to school” saker så på morgon hade jag förberett detta för idag känns det som den första “riktiga” skoldagen på läsåret 20/21.   Just därför var det sååå trist att jag lyckades strössla dålig humör över vår morgon… Men även den starkaste måste få vara svag ibland… Hur som helst –  nu blir det present öppning efter skolan istället…  Och den finaste “sparkle” påsen har jag shoppat i L.A. eller London (kommer inte ihåg), den andra + notatboken kommer från Lagerhaus. Sen är det ett tips att pimpa hemmet med discokulor för det sprider ett magiskt glitter när solen skiner ! 

Alltså att få vakna till detta…  Jag fullkomligt älskar vårt vardagsrum just nu… Soffan är helt nytvättad (vilken skillnad det gör när alla kuddar + överdrag är fräscha), en ny kudde med elefanter från Svenskt Tenn har fått flytta in (tröst present till mig själv efter näst sista pressekonferensen då Norrbotten fortfarande var rött för inresa mot Norge…) också ballongerna för att fira Johanna 14-år… Det här är de absolut finaste ballonger jag sett. Jag blåste upp alla, 75 st, samtidigt som jag tittade på en helt annan presskonferens än den om corona i fredags… 

Och tuuuusen miljoooner T.A.C.K. för att just DU inte gett upp min blogg utan fortsätter att titta in till mig trots att jag varit den sämsta tänkbara bloggerskan senaste tiden. Jag är dig evigt tacksam för det ! för jag älskar min blogg så otroligt mycket och den dialog som jag har med DIG och alla andra som följer mig ger så mycket glädje! Så från djupet av mitt hjärta och med tårfyllda ögon: T.A.C.K. !!! ♥♥♥

Nu tar vi tillvara denna fantastiskt vackra dag och fyller den med positiva tankar!

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “LIVET….”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Jag beklagar, jag hoppas att det känns bättre snart. Du är bäst va rädd om dig! Det är lätt hänt att vi “råkar” låta energin gå ut över dem som vi älskar som mest. Men Johanna vet hur mycket du älskar henne och förstår att det blir för mycket för alla ibland och att alla känslor är tillåtna, så känner hon sig trygg med att visa sina känslor för dig också. Hoppas ni får komma i väg och ha det riktigt gott. Ja pandemin tycker jag ställer allt på sin spets på nått sätt. Pratade med en väninna i förra veckan som sa att hon har tänkt så mycket och känt så mycket och jag håller med henne. Kan tänka mig att många lägger om mycket i sitt liv efter detta. Stor kram och va rädd om dig hoppas allt känns bättre snart.

 2. Kristin says:

  Elsker bloggen din og har fulgt den i mange år. Du er fantastisk!!! Klem fra Oslo

 3. Önskar dig en fin dag, hoppas det blir bra när J. kommer hem från skolan.
  Många KRAMAR Titti.

 4. Cecilia says:

  Åh vad trist att saker är så just nu. Dock tycker jag att det är helt okej med ”all vibes allowed” istället för ”good vibes only”. Det är tillåtet att känna sig låg ibland och inte alltid vara på topp. Men jag förstår absolut att det känns trist att det gick ut över Johanna men jag tror ändå hon förstår att du inte heller kan vara på topp alltid.

 5. Ida says:

  Åh nej, jag som trodde att det var tyst för att ni äntligen fått OK på att resa till Norge! Sen att du tappade det imorse, så är det ju för alla ibland – det blir för mkt helt enkelt! Själv kände jag mig upprörd & stingslig hela dagen igår efter att ha läst om polarbröd (tillbrigade alla mina somrar som liten i Älvsbyn), men min kanadensiska lilla familj här fattade ju typ noll… Lyckades i alla fall vända det hela med en mysig middag i trädgården där jag förklarade att jag var ledsen kanske inte bara för bröd, men för att mitt band till sverige känns så oerhört bräckligt i dessa coronatider. Och med din generella syn på livet är jag säker på att du kan vända er jobbiga morgon till något positivt!

 6. Sandra says:

  Älskar din blogg och dina fina bilder♥️♥️♥️

 7. Camilla says:

  Ta hand om dig! Om du visste hur många gånger DU har gett mig energi och positiva tankar. Skickar massor av styrkekramar och positiv energi till dig!

 8. Karin Widén says:

  Du är bäst!

 9. Marie-Louise says:

  Tårdfyllda ögon?! Har det hänt någon hemskt?

  • Emma says:

   Jag tolkar det som att tårfyllda ögon är tanken på oss bloggvänner. Något positivt alltså! Alltså tårfyllda för man är glad rörd!

   Och Annstina kram till dig. Livet är inte alltid på topp. Jag hade bad mom moment igår. Deluxe. Men idag var en bättre dag! Hoppas ni fick en fin kväll trots allt. Alla har dåliga dagar.

 10. Mia says:

  Skickar massa styrka och energi till dig precis som du gjort till mig.
  Låt bloggen vara en stund. Vi finns kvar.

 11. Emma says:

  Kram! Älskar din blogg <3 Allt blir snart bättre!!!

 12. Maria says:

  Tycker du verkar vara en ovanligt närvarande mamma men man kan inte alltid vara på topp. Som vanligt inspirerar du med ditt fina fixande!

 13. Berit says:

  Berätta lite om ditt jobb ,hur det fungerar i coronatider,själv jobbar jag hemifrån det går så där, det gäller att vara disciplinerad, men det är bara att gilla läget,att gå hemma tär ibland på humöret, men det är ju tur att man i alla fall har ett meningsfullt jobb.

 14. Tina says:

  Shit, bad mom-moments sker dagligen här. Min tonårsdotter och jag går i klinch gör det mesta. Vi är lika ofta osams som inte. Hon har bara inte förstått att jag är mamman och hon är barnet. Fast ibland blirnjag nästan rädd för mig själv som sjunker till hennes nivå! Den skrattar vi och är sams igen. JAG måste jobba lite mer på mitt håll. Inse att jag är mamma och inte försöker vara hennes kompis. Hoppas kvällen blev bättre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *