LJUSSLINGOR & BORTGLÖMD MIDDAG…

 

Go´kväll mina kära vänner! 

Nej men alltså den här dagen…. Allt började lugnt och fint med att jag var ute på veckans 3:e power walk (sååå otroligt super skönt sätt att tanka energi på !) sen, då jag kom hem igen, så snurrade jag loss ljusslingan som går runt hela vår terrasse. En av höststormarna välte nämligen vårt stora parasoll på ett så olyckligt sätt att både räcket runt terrassen + ljusslingan gick av så – halva terrassen har varit så tråkigt mörk en stund nu…  Så – idag skulle det fixas! Jag var bra förberedd då jag varit ut till Rusta häromdagen och köpt nya slingor  så –  tänkte att detta var en enkel sak att fixa (det är 4:e gången jag byter ut hela). Men vad händer? Jag inser plötsligt att jag har köpt för lite ljusslingor (jag har deras påbyggnings system där du kan maxa längden) så fick köra ut till Rusta och köpa fler. På vägen hem stoppade jag och besökte pappa, varje stund vi får tillsammans är så otroligt värdefull. Sen hem för att fortsätta och so far so good fram till att jag plötsligt står med 2 ändar som inte går att koppla ihop. Så – får köra ut till Rusta I.G.E.N. och väl där så inser jag att jag snurrat på ljusslingan fel och måste ta bort ALLT och börja om för att kunna koppla ihop ledningarna. Det är i såna lägen man får hålla sig för skratt… ha, ha.

Så – när J kom hem från skolan strax efter kl. 15 så stod jag kvar på terrassen och snurrade ljusslingor i mina träningskläder från min morgon walk och sen toppade sig verkligen den här dagen då jag kl. 20.30 kommer på att jag heeeelt glömt att laga middag! Nej men alltså snälla… jag har verkligen för mycket att tänka på om dagen…

Så ja, det blev en very late dinner (orkade inte börja laga något stort så slängde ihop pizza-toast i ugnen) och nu packar precis J ihop sina skolböcker efter sent plugg till NO prov i morgon.  Också har vi så klart sett på Bachelor. Alltså SOM vi älskar det!!! Ser du också? Har du någon du tror killarna väljer till slut? Jag hoppas på Simon och Elvira, tycker de passar väldigt bra ihop men just nu känns det oklart om Simon känner så….  Sebastian vet jag inte helt… hoppas på Elin men det brukar sällan bli de man tycker känns som mest självklara på slutet så vi får se !

 

Nu ska jag tömma dagens sista tvättmaskin och sen dyker jag i säng. Kommer nog att drömma om ljusslingor i natt har jag en känsla av… oh my…  Och i morgon ska jag uppdatera mina inlägg med bilder. Blir så tråkigt utan men går fortfast att blogga så här så tänker att det är bättre att jag postar inlägg utan bilder än att jag inte postar något alls…

Önskar dig en riktigt GOD natt! 🙂

Var rädd om dig!

Kramar & Kärlek !

Miss.G.

40
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LJUSSLINGOR & BORTGLÖMD MIDDAG…”

  1. LLA says:

    Vad härligt att du fått tillbaka din blogg!

  2. Madde says:

    kul att bloggen funkar igen, har saknat den! Älskar också bachelor. Men jag hoppas inte på de tjejer du tycker passar killarna bäst. Jag tycker båda två verkar alldeles för självgoda och saknar empati. Nä, jag håller på Ida till Sebastian och Rebecka till Simon.

  3. Madelene R says:

    Jag hoppas på Simon och Elvira och Sebastian och Ida! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *