LJUST & FRÄSCHT!

Happy new week darlings!

Det var sååå härligt att starta veckan med ett varv power walk runt sjön (5 km, tar ca 45 min) och sen, då jag stod i duschen, så ringde plötsligt hjärtat från skolan, hon mådde inte bra, så – jag körde och hämtade henne och sen har vi legat och sovit lite både hon och jag, eller mest jag tror jag faktiskt för helgens prosjekt tog knäcken på mig. Ha, ha. Alltså att måla ett golv, 3 varv, känns i benen idag kan jag lova. Och ja, det var det jag gjorde! jag målade golvet på Johannas rum och nu är det sååå vitt & fräscht där inne att jag känner mig helt lycklig.  Jag har haft lust på vita golv på övervåningen sedan den dagen jag var på visning av huset och i lördags så kände jag plötsligt att nej, nu bara gör jag det!  och nu är det gjort!

Så – nu börjar det roliga! att ställa in sakerna igen och att välja nytt som ger den där mer ungdomliga stilen som J önskar sig. Ny stor spegel är köpt, nya tavlor + ljusslingor ska upp…  åh så kul det ska bli!  Och sen är jag väldigt klar för att ta tag i nästa golv som blir det på pysselrummet som ska bli en hang-out-lounge… (det rummet är också Johannas, hon har 2) men jag får nog ta ett golv i månaden, så att jag sprider ut kostnaden lite… så – ett golv i månaden fram till december och jag är i mål till jul! 🙂

 

Nu blev det liiiite många inlägg här med nästan likadana bilder, sorry !!! men – så här såg då alltså J´s rum ut när jag tömt det på möbler & saker och… 

… så här ser det ut efter att jag målat golvet 3 varv med vit golvfärg!  Snacka om skillnad! sååå ljust & fräscht och fint! och ja, jag ska måla listerna också för de lyckades jag, trots maskeringstape, kladda ner ordentligt. 

 

När golvet är så här nymålat och fräscht så får jag lust att måla väggarna också… men en sak i taget…!

Men alltså VILKEN skillnad det blir med vitt golv!  här ser du J´s golv och golvet i pysselrummet… 2 olika världar plötsligt så det dröjer nog som sagt inte länge förren jag är igång där inne också… 

 Nu ska jag sticka ut och köpa en pensel för jag insåg precis att det är lika bra att köra på och måla listerna på en gång, annars blir det inte gjort…  och sen ser jag fram emot Val utfrågningen på TV i kväll. Jag älskar både debatterna och utfrågningarna och ser allt jag kan. Sen är jag lite osäker på vem som får min röst på söndag… ? Det är många år sedan jag röstade i ett val, slarvade med möjligheten då jag bodde i Norge, men tidigare har jag röstat både på Socialdemokraterna och Moderaterna men vem som får min röst i år vet jag som sagt inte just nu…  Har du bestämt dig?

 

Önskar dig en riktigt fin kväll denna soliga och vackra måndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “LJUST & FRÄSCHT!”

 1. T says:

  Japp. Jag har redan bestämt mig och lagt min röst. Nu är det viktigare än någonsin att använda sin röst mot mörkret som lurar i de bruna skjortornas bröst. Vi kvinnor med döttrar kan inte svika våra flickor och de rättigheter kvinnor jobbat för i hundratals år. Och alla pappor med döttrar lika förstås.

  • Jag håller med om att det är viktigt att vi röstar i år! Därför lägger jag xtra vikt vid vilket parti jag väljer… så – ser fram emot alla slutdebatter, de kommer nog att få mig att välja rätt !

   Önskar dig en härlig kväll! Kram! 🙂

 2. Lilly says:

  Röstar på Miljöpartiet, känns rätt med politiker som förstår och agerar på klimatförändringarna

 3. Cissi says:

  Så fint det blev! Vi har lagt så onödiga pengar på att få ett golv vitt så nu funderar jag på att bara måla det själv istället, för som det är nu ser det inte klokt ut…
  Har inte heller bestämt mig men det är så viktigt att rösta! Vi måste kämpa för att inte låta de mörka krafterna ta över och beröva oss de rättigheter vi har. Den mörka bild som målats upp om Sverige stämmer inte. Vi har det trots allt bättre på många sätt.

  • Åh tusen tack Cissi! 🙂 Så trist att du fått ett golv som inte lever upp till förväntningarna… Själv måste jag erkänna att jag inte trodde att jag kunde måla golvet vitt själv, trodde att jag måste ha dyr expertis hjälp, men- så tipsade en bästa vän mig om hur jag skulle göra och nu är det gjort! så – jag kan varmt rekommendera dig att måla det själv ! 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig kväll och håller med dig om att det är viktigt att vi röstar ! Kram! 🙂

 4. Karin says:

  Gud så fint det blev. Ska bli spännande att se vad du “hittar” på sen. Du är duktig du! Kram från Karin

  • Åh tusen miljoner tack för fina ord och komplimang Karin! 🙂 det blev verkligen stor skillnad och så fint att jag nästan inte fixar att ställa in möblerna igen… vill njuta det vackra vita golvet en stund till… men det ska bli SÅ kul att göra fint där inne. Jag längtar!

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll fylld av feelgood! Kram! 🙂

 5. Evelina says:

  Så fint det blev!! Spännande att se slutresultatet sen av Johannas rum. Sitter och tittar på debatten på tv och tror att jag nu bestämt mig….

  • Åh tusen tack Evelina! 🙂 Jag lovar att visa bilder när jag är igång med inredningen… Och så härligt att du har bestämt dig för vem som ska få din röst! Själv är jag inte riktigt där ännu men snart så… !

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 6. Maria says:

  Vad du kan! Bra jobbat!

 7. Viktoria-pinkpastry says:

  Wow! Är imponerad! Trodde inte man kunde måla ett golv bara så där, ser supersnyggt ut!

  • Åh tusen miljoner tack Viktoria! 🙂 Jag trodde inte heller att man kunde måla golv bara så där, jag trodde att det var värsta stora dyra prosjektet som krävde expertis hjälp . Men – så tipsade en bästa vän mig om hur jag skulle göra och plötsligt är det gjort… ! Så härligt !

   Önskar dig den bästa dagen! Kram! 🙂

 8. Nina says:

  Vad fint det blev! Vilka var tipsen från din vän om hur man skulle göra med golvet?

  • Tusen 1000 tack Nina! 🙂 Tipsen var följande: tvätta först av golven med en speciell golvtvätt (jag köpte den hos butiken som säljer färg), rolla sedan golven med vit golvfärg, 2, eller 3 varv (beror på vilket utgångsläge golven har…) och du är i mål ! Men – i färgbutiken pratade de om att golven skulle slipas etc etc…. men det struntade jag i, jag gick för min väns tips för hon har målat många golv genom åren och det har fungerat helt perfekt !

   Önskar dig en strålande onsdag! Kram! 🙂

 9. Anitha says:

  Eftersom jag är relativt lågavlönad arbetare och bryr mej om andra som inte har det så bra så har jag alltid röstat på socialdemokraterna. -Men jag tycker dom alltmer drar till höger, därför får Vänsterpartist min röst i år!
  Dom är nu mer socialdemokratiska än sossarna är själva.

  I landstingsvalet (norrbotten) röstar jag på sjukvårdspartiet, vi behöver en förändring där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *