LONDON CALLING!

Mina kära vänner! 

Här kommer en hälsning från SAS guldloung på Arlanda. Vi girls hade tidig take off på morgon, runt kl.05 ringde klockan….zzz.. och 06.45 kom taxin. Det är SÅ inte min tid på dygnet, hjälp så trött jag var! Men – iväg kom vi och nu har vi strax boarding på vårt flyg mot London. Åhh som vi gleder oss!!! Det är säkert ja, vad kand det vara? 17 år sedan? jag var där senast. Var tillsammans med en kille som jobbade där så jag reste dit nästan 1 gång / månaden en lång period och det lustiga är att ju mer jag har tänkt på London senaste dagarna desto fler ställen, platser, restauranger etc. har jag kommit ihåg. Shoppade mest på Jigsaw, åhh där köpte jag alla mina kostymer (jag gick a.l.l.t.i.d. i kostym i måååånga år) och en super läcker rosa kappa… bl.a… Och vi år ofta på en underbar indisk restaurang. Också var jag på en marknad på söndagarna…

Oj, nu måste vi gå mot gate.

Snap i lougen. Jag reser soft i poncho tröja från Lindex, tights och glittriga skor. Johanna har en super cool paljett topp som det står London på! Blev så glad då jag hittade den hos Kapp Ahl.

Dagens frukost. Lyxigt med bubbel.

 

Önskar dig en magisk weekend!!! 🙂

Kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “LONDON CALLING!”

 1. Sofie says:

  Åh hoppas ni får en underbar tid i mitt älskade London:) Kan rekommendera mina favoritbutiker White company och Antropologie <3

  • Tusen miljoner tack Sofie! 🙂 och TACK för tips! The White company besöktes och det är verkligen en fräsch och inspirerande butik! Ångrar ett par saker jag inte köpte där för jag trodde att jag skulle hinna gå tillbaka… men så räckte inte tiden till…

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

 2. Sofie says:

  Och såklart Ted Baker för kläder 🙂

  • Åh ja, Ted Baker! Där shoppade jag alltid under den period då jag ofta flög över till London. 🙂 Var inom där nu också men hittade märkligt nog inget jag hade lust på den här gången… Men – de har massa fint!!! och jag gillar stilen!

   Happy lille-lördag! Kram! 🙂

 3. Lina says:

  Hej! Oj London för min del var också över 20 år sedan (och då brukade jag åka dit 1 ggr om året i iallafall 3 år)…Hoppas ni får det superhärlig! Vill bara tacka för en inspirerande och härlig blogg! Jag tycker att du lyckas sprida oerhörd feelgood:-) Hälsningar Lina

  • Men alltså åhhh så GLAD jag blev nu!!! 🙂 Tusen miljoner TACK för magiskt härlig bloggfeedback och underbart fina ord Lina! You made my day!! 🙂 Och London var lika faktisk fortfarande, har haft de bästa dagarna!

   Önskar dig en magisk & festlig lille-lördag! Kram! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Ha det underbart! Åh så kul att matcha tröjan med resan, älskar sånt!! Det gör verkligen det lilla extra.

  • gizmolina says:

   Ja men visst är det kul då man hittar detaljer som matchar happenings! Jag blir lycklig av sånt och glad över att du uppmärksammar det! 🙂 Och London var bara hur underbart som helst!!!

   Happy lille-lördag Viktoria! Kram! 🙂

 5. MissC says:

  Såg att du önskade Londontips på Instagram. Mitt bidrag är Fortnum & Maison. Tror att det är en typisk Gizmolinabutik. Ha så skoj i London!

  • gizmolina says:

   Åh jag blev såååå GLAD över till tips men tyvärr så fick jag aldrig till att vara inom den butiken… Får bli nästa gång!! för nu kommer det i.n.t.e. att dröja 17 år till nästa London resa. Vill tillbaka väldigt snart igen! 🙂 och då ska jag absolut ta turen inom Fortum & Maison!

   Önskar dig en magisk lille-lördag! Kram! 🙂

 6. Hoppas ni får en härlig resa!! Njut av vackra underbara London!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK Angelica! 🙂 Jag njöt verkligen dagarna till max och har haft det helt underbart!!!

   Önskar dig en riktigt, riktigt härlig lille-lördag! Kram! 🙂

 7. Camilla says:

  Ni kan ju inte missa Primark, min 13-åriga dotters favoritbutik. Vi var där i början av veckan och hon shoppade massor.

  • gizmolina says:

   Alltså Primark… jag var inom där i måndags kväll och höll på att svimma av då jag kom in… Vilket kaos! ha, ha. Sååå mycket saker och sååå mycket kunder… Helt crazy! 🙂 Och så billigt allt var! Shoppade några julklappar till både Johanna och vänner och kommer absolut att gå inom där igen nästa gång vi är i London och jag har mer tid, den här gången hade jag typ 10 minuter på mig… blev liiite körigt. Ha, ha.

   Önskar dig en magisk dag Camilla! Kram! 🙂

 8. Londonmamma says:

  Trevlig resa tjejer, det blir sol har imorgon yay! ps luv ur blog x

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK !!! Jag älskar att du älskar min blogg! 🙂 och alltså vilket underbart FINT väder vi har haft hela tiden i London, strååålande sol. Sååå härligt!

   Njut din dag och fyll den med feelgood! Kram! 🙂

 9. Lina says:

  Pret a manager och deras frukost. Mums!

  • gizmolina says:

   Åh tack för tipset Lina! Men vi hade frukost inkluderat på hotellet så njöt en underbart god frukost där varje morgon. 🙂 Men – jag såg Pret a manger runt omkring överallt så fint att ha med sig tipset till en annan gång… !

   Önskar dig en magisk dag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *