LONG WEEKEND LOVE.

helloweekend

HAPPY  lördag sweeties! 

Alltså min telefon… du kommer ihåg att alla mina 52.500 bilder plötsligt var borta och det var ju inget annat än total KRISE!!! men ! så var de plötsligt där igen! allihop! och lyckan var så klart total! fram till på morgon då jag vaknade, tittade på min telefon och såg att det bara var 27.000 bilder… Alltså vad är det för knasigt som händer??? jag förstår ingenting. Och det gör inget proffs som jag frågat heller. Och igår försökte jag säkerhetskopiera alla bilder för 178 gången men det misslyckades – i.g.e.n. (och ja, jag var på wi-fi) så nu kan jag bara hålla tummarna för att bilderna snart är där igen.  Måste ju vara något virus jag fått eller vad tror du?

Nej, nu lägger jag det där med telefon till sida en stund och tar och hoppar i duschen efter ett långt samtal med JiG. Vi gick igenom kalendern och konstaterade att vi ses nästa gång vid poolen i Thailand i slutet av juni! Ha, ha. Nejdå, vi får till en helg före det. Hoppas jag. Men nu går det ju SÅ fort mot skolavslutning. Tänk 16:e juni, om bara 3 veckor! eller ja, mindre än 3 veckor faktiskt. OH my! det var faktiskt tidigare än jag trodde…  så ja, då har jag minst sagt lite att göra här hemma idag för sommarfester ska planeras ( jag trodde att jag hade fler veckor att gå på…).  Och i morgon är det MORSDAG här i Sverige. Missa inte det!  Mina bästa presenttips är den fina #best mom ever chokladen på Lagerhaus. Den + en blomma och kanske ett magazin eller något gott att dricka…  som ett fint kit i en fin gavepåse…  också ett kort så klart!  Och istället för ett magazin kan man alltid ge fina servetter! det ger i alla fall jag ofta till min mamma och nu finns det så många fina med sommarmotiv som kan krydda dukningar till både fika, luncher och middagar. 🙂

(Bilder kommer – måste få ordning på telefon)

Herregud, nu är plötsligt alla bilder tillbaka i telefon. Magiskt!!!

18673117_10154483379580796_6094673847403646760_o

Försökte få till en bild av dagens outfit igår på gården hos mamma men alltså det gick väl sådär…  Det blåste en hel del och ljuset var inte så lätt…

18699425_10154483396745796_4209632687015096575_o

…sen, då vi försökte hitta bättre ljus så kom darlingen inspringade i bilden… Ha, ha…

18671754_10154483400165796_6821213561646556212_o

…och sen jagade hon mig hela vägen in till mormor & Hans så det var den fotograferingen…

18700630_10154483410680796_3448034353310290885_o

Så då vi kom hem så gjorde vi nytt försök men alltså nej…  Ha,ha.  Men här syns i alla fall vad jag hade på mig: bluse från Lindex (ett tips!! älskar trumpetärmarna med spets detaljer), jacka Zara, byxor Gina Tricot, skor Billi Bi, halsband J Crew (shoppat i Hong Kong) och väska Chloé.

Nu njuter vi den här lördagen! 🙂

(och det faktum att det är ISkallt ute – 6 grader – och att J går runt i täckjacka + pannband då hon leker ute förtränger jag så gott det går… )

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Dagens outfit. | 7 Comments

7 responses to “LONG WEEKEND LOVE.”

 1. Ser att du har fina kavajen med pärlknappar.
  Zara gillas av mig också.
  I Stockholm är det sommarvarmt, även imorgon.
  Hm i Umeå ser det inte lika kul ut.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, det är kavajen med pärknappar, very Chanel! 😉 Och jag håller med dig om att Zara har SÅ mycket fint och att de leverar så fort när man beställt online är bara helt fantastiskt! Hoppas att du har haft en underbar Stockholms weekend! Här i Luleå är det tyvärr hur kallt som helst och ser mer ut som höst än sommar ute… men snart m.å.s.t.e. väl vi också få njuta grönska & värme. Hoppas jag!!!

   Önskar dig en underbar start på veckan Titti! Kram! 🙂

 2. Elisabeth says:

  Så utrolig fin du var 🙂 Hvis du har tid & anledning, kunne du linket til den blusen?
  Ha en deilig lørdag 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för komlimangen Elisabeth! 🙂 Och blusen, den hittar du om du surfar in hos Lindex.no och skriver in : Bluse med trumpetermer som sök . Happy shopping! kryssar fingarna för att du får tag i den !

   Njut din måndag och fyll den med lyckliga stunder! Klem! 🙂

 3. Johanna says:

  Har du ingen extern hårddisk till alla bilder? Känns dumt Å spara så mkt i telefonen när det strular så? Bilder för man ju över i datorn/molnet/externt…?

  • gizmolina says:

   Tack för omtanken Johanna! Jag önskar att jag kunde flytta över bilderna till mitt i cloud men det har tyvärr inte fungerat att få till…. och min dator är lika överfylld som telefon så sitter lite fast i ett omöligt läge. Ha, ha. Men allt fixar sig nog .

   Happy new week! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *