LOOOVELY WEEKEND GET-AWAY!

A room with a view… Denna magiska utsikt har jag vaknat till i helgen. 

 

Mina kära bloggvänner! 

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering i helgen. Vi åkte över till vår absoluta favorit resort Katathani på fredag morgon för ännu en looovely weekend get-away och nu kom vi nyss hem…. Och trots riktigt regnig fredag + lördag så har vi haft en fantastisk helg.  Åh som jag älskar att vara på semester från semestern!!!

Men nu är jag trött alltså för jag låg ute i en solstol redan kl. 08 på morgon. Hur galet? ha, ha. Men när jag äntligen fick se solen efter 6 dagar med regn (i princip) non-stop så vågade jag inte vänta så jag flög ut och sen har jag vi verkligen haft den b.ä.s.t.a. dagen!  Jag ska berätta mer och visa er bilder i morgon för nu måste jag dyka i säng för jag somnar mellan varje ord…zzz…. Ville bara titta in till er snabbt och säga att jag saknat er och att jag tänker på er!

Jag älskar färgerna på den här bilden och check vågorna… havet var helt fantastiskt vackert idag och bjöd på e.n.o.r.m.a. vågor. Thailand på sommaren alltså… 

 

Nu är det god natt här på andra sidan jordklotet…

Önskar dig en riktigt, riktigt mysig avslutning på helgen! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Sommaren 2019, Thailand 2019 | 2 Comments

2 responses to “LOOOVELY WEEKEND GET-AWAY!”

  1. Tina ME says:

    Underbar bild och vad härligt att ni äntligen fick se solen igen. Här på Gotland har det regnat hela dagen idag men i morgon ska solen komma tillbaka igen. Kram //Tina

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Sån härligt att ni har fått sol igen. Och så fin bild! Stränderna i Thailand på sommaren är så fina. Njut vidare stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *