LÖRDAGSMYSET STARTAR NU.

Darlings! 

Men alltså SOM jag älskar lördagar!!!  och nu sitter jag här med solen strååålande in genom fönstren fast klockan är 18.30. Det mina vänner är det bästa vårtecken som finns.  Helt magiskt!!  och vi girls har precis kommit hem från en riktigt, riktigt trevlig tidig middag hemma hos min älskade pappa och hans fru.  Jag ä.l.s.k.a.r. att de alltid bjuder hem oss runt kl. 14.30 för då har vi hela kvällen hemma sen och nu ska här mysas!! så när det här inlägget är postat så åker myskläderna på sen ska vi se på den nya svenska Netflix Serien: Störst av allt.  Var det någon av er som såg den på premiären igår? Vad tyckte ni?  Nyfiken!

Och igår mina vänner så kom paketet från Asos fram right on time till kalaset så runt kl. 15.30 sladdade jag förbi Pressbyrån och hämtade upp det. Snacka om LYCKA!!! Och J´s outfit var perfekt. Min jumpsuit däremot var allt för stooor. Oh yes, det händer inte ofta kan jag lova så lite skönt ändå så – nu ska den returnera och sen ser jag fram emot att en mindre förhoppningsvis sitter perfekt.  Mitt paket från MQ kom också igår och den klänningen är definitivt en keeper! 🙂

 

Going to a birthday party like…  Temat på kalaset hemma hos J´s bff igår var : gult!  men rosa är också en favorit färg till hon som fyllde år så när vi inte fick tag i någon gul ballong så fick det bli en roosa. Det funkar alltid! 

Vi gick självklart för gula presentpåsar eftersom temat var gult och de här är de finaste hos Lagerhaus just nu om du frågar mig.  Och nu undrar du säkert vad som gömmer sig i påsarna? well… 

Vi gick all in med gult och packade bl.a. in den här super vårfräscha teen från H&M och den gula snodden/scarfsen till håret (även den från H&M) i gult presentpapper. Och i det gröna fina lilla paketet gömmer sig ett halsband…  Sen är de super fina byxorna från Kapp Ahl Johannas och idag har matchat sin outfit exakt så här. Tee + byxor blir bara 233kr tillsammans nu då byxorna är på -25% rabatt. Ett påsk-ägg-present-tips !! 

Gizella ä.l.s.k.a.r att hoppa upp i kartonger men det finns ingen risk för att vi skulle returnera henne. Älskade sötisen våran som vi är så otroligt glada över att ha i vår lilla familj.  Tänk- snart fyller hon 2 år ! 

 

Nej, nu åker bh´n av, myskläderna på och sen kör vi 100% lördagsmys!!

Önskar dig en underbar afton! 🙂

P.S jag är såååå glad över den feedback jag fått ang. min lokala-shopping-idé i förra inlägget. Tusen miljoner TACK!!! jag älskar att ni gillar hur jag tänker. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LÖRDAGSMYSET STARTAR NU.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Önskar er en härlig lördag kväll. Du kunde väl visa MQ klänningen på, den ser ju magisk ut! Stor kram

  • Åh klart att du ska få se klänningen på Viktoria! Ska fota och visa en dag snart. Den är perfekt till påsken ! 🙂 Hoppas att du också får din snart.

   Önskar dig en riktigt härlig söndagskväll! Kram!

 2. Gerra K-Son says:

  Underbar blogg med fina bilder, återkommer mycket gärna.

  Mvh Gerra…

  http://www.gerra.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *