LOS ANGELES – BOKAT!

Goood torsdag mina fina vänner! 

Snön vräker fortfarande ner här uppe i norr och jag trycker gärna på stopp knappen nu för det här räcker.  Frisyren förstörs så fort man går ut och jag får skrapa rutorna på bilen om jag parkerat någonstans i 15 min.  Fast jag vet att många av er har snöfritt så jag ska inte laga. Är det vinter så ska det ju vara vinter liksom.

Och planen var att jag skulle sitta på ett plan nu men jag är kvar i Luleå.  Är osäker på om jag kommer mig iväg eller inte, får se senare idag…  Tanken var att jag skulle både på modemässan i Köpenhamn och en sväng till Oslo på en fest men ja, vi får se hur jag gör!? Ibland är det inte lika lätt att bestämma sig… (och allt blir lite krångligare när man är home alone med darlingen). Och TUSEN MILJONER TACK kära alla ni som skrivit och tipsat mig om hur jag ska få igång min svenska telefon på instagram. Ni är de bästa!!! Jag tar till mig alla tips och hoppas på ett mirakel! 🙂

 

En resa som i alla fall är bokad och klar sedan länge är L.A. på sportlovet första veckan i mars. Åh som jag längtar!!! Jag var där med JIG då han hade pop-up store och KYGO hade stor spelning på Hollywood bowl. Vi bodde på W och det var en sååå FAB resa!  

Dagen efter Kyrres spelning så hängde vi på SOHO House hela gänget och drömmen är så klart att kunna gå dit igen..  För mig som älskar att spana på kändisar och chilla i vackra miljöer så var detta ställe verkligen drömmen! Men – det var strikt fotoförbud så de enda bilderna man kunde få med sig var de man tog i deras egna fotobooth.

Så galna bilder. Ha, ha.  Men här är jag i alla fall med Kyrres mamma och Kyrres manager´s mamma. Och vi hade verkligen bästa dagen tillsammans! Vi firade att Kyrre fyllt år tillsamman med han och hans vänner och Kyrres manager´s mamma lyckades t.o.m. fixa så att jag kunde shoppa då vi var på SOHO House. Hon hade en så super snygg cool telefon väska som en tjej i L.A designat och vips! så dök denna tjej upp utanför med en lik väska till mig! Det är sånt där som liksom bara inte händer men så hände det…  Jag älskar när livet överraskar!!!

 

Nu fångar vi dagen och fyller den med lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “LOS ANGELES – BOKAT!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härliga bilder! Så underbart med LA. Blir så nyfiken på väskan!! Ja här nere lyser snön med sin frånvaro gör väl inte så mycket, men det att de regnar konstant, är grått och regnar och regnar. Har regnat i snart ett halvår känns det som. Växjö blev ju uppmärksammat i världsnyheter för vi har haft det så grått och det är det verkligen. Stoooor kram

  • Åh jag har ju missat att lägga upp bild av väskan! Ska fota den nu och uppdatera inlägget tack vare din kommentar så – TACK ! bra du efterfrågar så att jag kan fixa ! 🙂 Och så kul att jag fick veta att du bor i Växjö ! jag älskar då jag vet var på kartan jag har er bloggvänner !

   Önskar dig en magisk dag! Stor kram! 🙂

 2. S says:

  Haha vi är mååånga som inte vill ha snö:) Behöva skotta, skrapa rutan osv. Nej tack! Älskar den tidiga vårkänslan i södra Sverige.

 3. Inger says:

  Där syns det ännu tydligare att du suger in kinderna som du ofta gör på bilder.
  Du ser bättre ut när du är naturlig men du var nog lite tipsy där antar jag. Det syns på ögonen.

  • Christina says:

   Har du inget bättre att skriva så tycker jag du skall hålla tyst!

  • Amelie says:

   Är du inte riktigt klok? Hur tänkte du nu Inger? Skulle du nånsin säga en sån sak till en vän/bekant/främling som du träffar?

  • Svar till Inger :

   Jag har väldigt markerade kindben så nej, jag drar inte in kinderna mer än då jag gör pussmun så klart, men då dras ju kinderna in automatiskt… Orkar inte förklara saken mer för dig. har så många andra trevliga kommentarer som ger mig glad energi att fokusera på ! 🙂

   Hoppas att du får en fin dag och att du lägger din tid framöver på annat än att kommentera folks utseende. Trodde vi var över sånt 2020…

   Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *