LOVE, LOVE, LOVE SUNDAYS!

Casa Gizmolina runt kl.09. Att starta dagen vid öppna spisen är verkligen feelgood deluxe!

Happy söndag sweeties!

Åh så underbart det var att titta in på bloggen och hitta SÅ m.å.n.g.a. fantastiska kommentarer från er.  Jag är stum av l.y.c.k.a.!!! Tusen miljooooner TACK för all positiv feedback! Om ni bara visste hur mycket era ord betyder för mig!!! jag är rörd, lycklig och tacksam! Och för att toppa denna blogglycka så är det söndag idag! Hur skönt som helst! och solen skiner över Oslo för första gången på evigheter vilket gör dagen extra vacker!

Och tur att det är så vackert där ute för här inne i Casa Gizmolina är det kaos med stort K.  Oh my! det er inte klokt ut. Orsak? I fredags kom ÄNTLIGEN ett par handymen hit och hjälpte mig att byta rum och de var såååå efterlängtade för detta har vi tänkt att göra sedan ja, oktober?  Men de kom 5 timmar försent (de slår mig!)  så jag hade de här till typ 21.30 på kvällen och då hade vi fått besök av finaste Emma & Elsa så samtidigt som vi satt där i vardagsrummet och myste med skagenröra, chips, dipp och bubbles så monterades det upp lampor över köksbordet (finaly!).  Sen sov Elsa över så igår pågick det playdate här och sent på em. blev det Mc.D + en liten shoppingtur (är på matt + lamp-jakt och konstaterade att jag saknar min egen Gizmo & Co. butik för där sålde jag allt jag söker nu…) innan vi landade hemma och lyssnade på ABBA till vi somnade. Ibland är det skönt att låta TV´n vara av alltså!

Mitt 1:a s/s-14 plagg = en tee från favoriten Zadig & Voltaire.

Skönaste angorasockorna (loooove them!) och härlig inspiration i svenska + danska ELLE.

Girlsen i parken i tyllkjolar igår. Very princess style! 😉

Hej & hå vad det gick! fast det var liiite för liiite snö alltså… och kallt! Shit, jag höll på att frysa ihjäl…

Hjärtat ska snart iväg och möta upp en söt vän på skridskobanan så bäst jag tar en dusch och fixar lite lunch. Och till er som undrar hur det gick i fredags? med att J skulle gå hem ensam från AKS?  Hon fick göra det!  men inte hela vägen, jag väntade på henne när hon skulle korsa den 3:e gatan så hon fick gå halv-vägs och gissa om hon var stolt & lycklig då hon kom gående!  It made her day!

Önska dig en soft, skön & härlig dag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “LOVE, LOVE, LOVE SUNDAYS!”

 1. stina says:

  Härligt. Ser fram emot bilder:)
  Måste bara fråga var halsbandet kommer från..märke? vet du pris?
  klem

  • Lovar att visa pics då jag fått lite bättre ordning i kaoset! 🙂 Mitt halsband är ett av mina absolut bästa köp. Det var en present till mig själv från mig själv för ca 10 år sen. Då kostade det ca 16.000 nok. Märket är Bvlgari. Kan varmt rekommendera det! för jag har aldrig använt ett smycke så mycket som detta. Perfekt till både fest & vardag. Love it!

   Önskar dig en härlig dag! Kram!

 2. susan says:

  Så flott at J gikk alene og at det ble en fin opplevelse for henne, dette er slike ting barn vokser enormt på og betyr mye for de.
  God søndag videre kjære deg:-)

  • Ja, det var fint att hon fick gå själv en bit och det värmde verkligen mitt hjärta att se hennes lycka då hon kom gående i gatan… 🙂 Det var stort för henne och precis som du skriver är det sånt som de små växer på!

   Önskar dig också en underbar söndag Susan! Klem!

 3. Toww says:

  ÅH vilken dröm öppen spis – perfekt nu när kylan kommit!

  • gizmolina says:

   Den är verkligen perfekt! Jag eldar varje dag och sitter, exakt likt som i morse, just nu då jag svarar på din kommentar. Underbart! 🙂

   Njut kvällen! Kram!

 4. Camilla says:

  Såå herlig med søndag ja. Har bare ryddet og kastet masse skit, herregud så mye som blir samlet på som vi ikke trenger?!! Så herlig å bli kvitt det. Godt å bare være hjemme i helgene og ordne og fikse syns jeg. Ha en fortsatt fin kveld,nå blir det filmtajm ,klem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *