Lovely day !


Jag halkade in hos ShoeLounge på väg hem från lunchen och provade ett par super läckra skor som jag förälskade mig totalt i … hmm… 😉

Solen skiner från en klarblå himmel, det är sommar i luften, min kära vän Kjersti och söta Sunniva tittade spontant innom mig på morgon och jag har haft en fabulous lunch med mina solstrålar till vänner. Anniken & Randi, så detta är verkligen en LOVELY day ! 🙂 


självklart skulle jag prata precis då Randi fotade oss men det bjuder jag på idag 😉  Anniken är en av min Gizmoänglar, både hon och Randi har jobbat hos mig på Gizmo & Co och idag är de båda solstrålar i mitt liv.

Jag har precis spikat upp en anslagstavla som jag köpte igår som ska bli mitt nya moodboard till de mode-shop sidor jag jobbar med . Känner mig super inspirerad !  🙂


Som sagt: Solstråle är dagens ord ! 🙂 Fina Randi får stå för dagens "dagens" . Hennes snygga topp kommer från danska Rützou.  (shoppad i Larvik..)

Nu sticker jag iväg ut igen, ska göra ett par ärenden och sen hämta upp mitt sockervadd på dagis.

 
Min tunika kommer från Hunky Dory (många år gammal) och tights från Thelin (finns hos Bolina). Och titta ! de hade hängt upp tavlan jag gjort på dagis. Fint blev det ! och glad blev jag över att den passade så perfekt 🙂

Tjingeling  så länge, vi ses senare !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Lovely day !”

 1. åsa says:

  Hej, Vi var klass kompisar på Hermelin, hette Åsa Åkerström då. Är oxå utlands svensk, bor i USA. Kul att det gått ¨så bra för dig. Fin blogg, jag gillar oxå mode inredning och din positiva anda så jag kommer titta in ibland ! Kanske vi stöter på varann i Lule nån gång. Ska dit i Juli.

 2. De ser ju jättefina ut

  tipsar också om ett par gröna skor idag

 3. Ida says:

  Hei!

  hvordan lagde du tavlen m verdenskart?? og hvor får man tak i så store korktavler??

  Den ble kjempefin – så snill du er da 🙂

 4. Hilde says:

  Har Randi tilfeldigvis en blogg? Har veldig sansen for stilen hennes. Hadde vært artig å se eventuelle outfits 🙂 Ha en fin dag!

 5. Jenny A says:

  Har du bestämmt vinnare i den senaste tävlingen. Jag håller fortfarande tummarna:-)

 6. Anonymous says:

  Hallojsan!

  Superfina, tyvärr kan jag inte gå i höga klackar men funderar starkt på att operera min tå när jag såg dom där godingarna.

  Ha en fortsatt trevlig kväll.

  //Nettisens

 7. Du ser verkligen jatte snygg ut i haret pa bilden med Anniken. Jag har nyss hittat hit, (ah, vilken kul upptackt forresten!)sa det ar mojligt att du tidigare skrivit om vad du anvander for att gora haret sa dar lockigt. Anvander du lock tang el rullar?? Jatte tacksam for svar.

  Kramar ifran London,

  Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *