Lovely sunday morning.

Godmorgon mina solstrålar!

Hoppas att du hade en festlig lördag och att du vaknat utvilad på morgon?!

Jag såg fram emot d e n sovmorgonen idag eftersom jag jobbade igår men vad händer? Jag vaknar kl. 07.38 och kan i n t e somna om… hur typiskt är inte det? 😉   Så nu har jag chillat i soffan och surfat runt på nett sedan då och lyssnat till mina J´s som sover så gott inne på sovrummet. Ja, Johanna hon kommer tassande på nätterna men det tycker jag bara är mysigt. Jag sover faktiskt nästan bättre då hon sover med oss.

På min önskelista: en cykel !

Söndagar är min heliga-slappar-dag. Den dagen i veckan då jag bara chillar… och jag älskar det!  🙂  Men idag funderar vi girls på att göra en liten utflykt till mitt älskade Sverige. Vi får väl se vad dagen bjuder…. nu ska jag i alla fall passa på att n j u t a min softa morgon här i soffan med Gucci.  Önskar dig en loooovely dag fylld av kärlek! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Lovely sunday morning.”

 1. Reidun says:

  Typisk å våkne tidlig selv på søndag…men deilig med en stille stund alene….ønsker deg en fin søndag…

 2. Cathrine says:

  Ønsker deg en flott dag:-) når du nevner Sverige, jeg teller ned til nok en herlig sommer på Øland – mitt absolutte favoritt feriested:-)

  Klem

  • gizmolina says:

   Låter underbart med en sommar på Öland! Har fina minnen därifrån. Önskar dig också en flott dag! Klem ! 🙂

 3. Anita says:

  Ha en skön söndag! Visst är söndagar härliga dagar, har inte så mycket på agendan i dag förrutom att jag ska till stan och prova på ett Yoga pass ikväll. Går på F&S som har aktivitets bingo som innebär att man provar olika saker o får i fyllt en ruta. Det är en tävling med flera trevliga vinster. Kan vara kul att prova olika pass, och vara med i tävlingen. 🙂

 4. Jag har länge önskat mig en cykel. Unnande mig en precis, den är dessutom prydd med cupcakes http://pinkpastry.blogg.se/2012/april/cupcake-cykel-1.html#comment

 5. Christina says:

  Låt Johanna komma in till er så länge hon vill, skapar en massa trygghet 🙂

 6. köpte mig faktiskt en cykel, men tyvärr har jag ej cyklat på den än haha.

 7. Camilla says:

  Hej A-S!
  Ja det är ju typiskt att vakna tidigt dá!
  Själv känner jag mig faktiskt helt ok efter mitt nattskift – höll pá till 4-tiden, blev väckt av mitt lilla hjärta vid 9!
  Tack för svaret ang. Voluspa-ljusen! Gillar att du har en som du gjort till “Gizmolina-doft”!!! Skulle du kunna tänka dig att skicka ett strl. medium till Spanien?
  Kram
  //c.

 8. Sidsel says:

  Hei:), har du fått de hvite lyslenkene ??
  Sidsel

 9. Frida says:

  Låter underbart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *