LOVELY WEEKEND VIBES.

Goood söndag mina kära vänner! 

Åh vilken underbart härlig lördag vi hade igår! Solen strååålade och vi startade dagen med våfflor innan vi åkte iväg till slalombacken. Det gav riktiga påskfeelings! så otroligt härligt! Och J var sååå duktig i backen och när hon kände sig trygg med att få stopp på skidorna och att svänga så avslutade vi dagen med att hon tog liften upp till toppen och som den skidlärare jag var så gick jag hela backen upp för att kunna coacha henne ner. Oh my, det var lite av ett träningspass alltså. Ha, ha. Så när solen gått ner och klockan närmade sig 16 så var vi alla 3 såå nöjda med dagen. Då körde jag och J och fixade ett par ärenden och sen kom mamma & H hit på bubbel på terrassen runt kl. 17.30. Vi passar på att ses utomhus när det inte är allt för kallt men SOM jag längtar till vi kan börja umgås mer “normalt” inne, med middagar. Förhoppningsvis dröjer det inte så länge till vi är där.

Och idag söndag och -17 (känns som -22) så vi ska bara vara hemma och mysa. J har massor med skoljobb att ta tag i (så många prov på en och samma gång i veckorna som kommer..) + att hon har Cheer träning på teams.  Själv ska jag försöka få ordning i mitt städa-bort-lite-av-julen-kaos också ska jag montera ihop en ny soffa / bänk som jag var och hämtade ut igår.  Så jag ser fram emot en riktigt soft, mysig & chill dag fylld av härlig feelgood! 🙂

Det var verkligen en magisk dag igår. Sååå vackert med sol som glittrade i snö då vi kom fram till Ormberget! och jag fick riktiga påskfeelings! Åh så fantastiskt det är att vi går mot ljusare & varmare tider nu. Looove it!!! 

 Gårdagens outfit och jag älskar mina briller från Northug. Jag har så otroligt super svårt att hitta snygga solbriller, är extremt kräsen på hur de sitter, glaset osv men dessa får verkligen alla rätt av mig. Och modellen är framtagen av kungen av skidor: Petter Northug (ihop med min JIG)  och bl.a. Frida Karlsson, Kalle Halvarsson, Maja Dahlqvist tävlar med de!  Proffsen är kräsna så när de väljer glasögon att köra tävlingar med så kan man vara säker på att de är bra saker. 

Johanna var verkligen en stjärna i backen igår och jag var så imponerad över hennes framsteg!  Sen är det fantastiskt kul att vi gör något tillsammans alla 3. 

Från januari´s i bikini på beachen i Thailand till extremt påklädda i slalombacken i Luleå. Livets (corona) kontraster. Ha, ha. 

En rosa himmel blev en perfekt avslutning på en magisk dag.

 

Jag uppdaterar med fler bilder från igår under dagen.  Check!

Nu: lång helgfrukost med massa digg!

Önskar dig också en skön feelgood day! 🙂

P.S det verkar vara något problem med mitt rosa hjärta, ibland är det massor med klick registrerade, ibland inga… men fortsätt ändå att klicka på det! för jag blir så glad när du gör det. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

217
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “LOVELY WEEKEND VIBES.”

 1. Madde says:

  Å vad härligt och vintrigt det ser ut! Så kul att göra saker tillsammans med familjen. Köpte du inga skidor till dig själv? Måste ju vara enklare än att gå upp och ner för backen… Fast det är klart, riktigt bra motion blir det ju!

  • Tusen tack för din härliga feedback Madde! :). Ja, det är verkligen kul att göra saker tillsammans hela familjen. Och självklart så köpte jag skidor till mig själv också men – jag har valt att vara “skidlärare” till Johanna nu i starten och dra upp henne i backen och hjälpa till nu i starten men nästa gång åker skidorna på och jag längtar !

   Önskar dig en magisk avslutning på helgen! Kram!

 2. Maria says:

  Nu har NLV beslutat om fjärrstudier, men en hel vecka i taget för varje årskurs. Vad tycker om det upplägget? Hade hellre sett att man gjorde som kommunen, ett par dagar i veckan för att förhindra att man ev hamnar allt för mkt efter…
  Ha en fin, kall o glittrig dag fina Gizmolina! 🙂

  • Åh är det sant? Vi har inte fått något mejl från skolan om det ännu men det kanske är på väg… Eller har du barn på NLV Bergnäset? Skolorna har gjort olika tidigare. Men OM det blir fjärrundervisning en hel vecka i taget så tycker jag att det är väldigt BRA !!! 🙂

   Nu kommer jag att checka min mejl en gång i sekunden här fram till att jag ser om det beslutet även gäller Bergviken. Ha, ha.

   Önskar dig också en riktigt fin och glittrig dag Maria! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *