LULEÅ – ARN – OSLO.

Men hur lyxigt härligt är det inte att ha fredagsfeelings på en onsdag? Man måste ju bara älska den här tiden på året som bjuder på så många korta veckor!  Och eftersom det inte är någon skola i morgon så passar J på att ha en bästa vän här på sleepover så just nu sitter de med ansiktsmasker en trappa upp och myser framför en serie. Själv ska jag ta och stryka dukarna inför morgondagen och det känns så skönt att jag varit ute och handlar klart allt vi behöver för att fira nationaldagen. Smörgåstårta – check, bubbel – check, glass/is – check, svenska flaggor – check… nu ska jag bara ta och stryka dukarna och knyta fast sverigebanden på olivträden också innan jag dyker i säng.

Och här på bloggen så tänkte jag att vi ska ta och blicka tillbaka till vår härliga lång helg i Oslo.  Vi tar en dag i taget och först ut blir onsdagen då vi reste Luleå – Stockholm – Oslo. Det är idag exakt 1 vecka sedan! 🙂

 

Vi hade crazy tidig take off…  flyget lyfte från Luleå kl. 06.05 och klockan 06.07 så låg hjärtat och sov…zzz… Själv så passade jag på att skriva små notiser inne i mama som jag skulle ge bort i present till min bästa vän. (ni kommer säkert ihåg att jag tipsat om det tidigare, att kommentera annonser / modeserier / saker med små post-it notes… det blir så mycket festligare för den som får magasinet att läsa det då… !)

Vi hade ganska tight mellan våra flights men ett kort frukost stopp i loungen på Arlanda fick vi till innan vi flög vidare kl. 08.50. De serverar alltid så fräsch frukost där och jag var super hungrig eftersom jag inte fick tid att äta innan vår chaufför hämtade oss kl. 05…zzz.. 

Vi landade på Gardemoen (som by the way är världens fräschaste flygplats!!) runt kl. 09.40 och efter ett kort stopp på Joe & The Juice (älskar deras power shake) så hoppade vi på flygtåget in till Oslo och när vi kliver av, på Oslo S, så kommer jag på att jag glömt att ta med 20 kronor (mynt) till bagagevagnarna så ja, där stod vi med allt bagage och kom typ ingenstans… ha, ha.  Som TUR var så kom J på att hon hade med sig norska cash så hon sprang och växlade och problemet var löst.

Det bästa med att ta flygtåget in till Oslo S? Att jag kan shoppa blomster på Mester Grønn!!  Alltså jag fullkomligt älskar att shoppa blomster där. De kör alltid “tre buntar för 2” och jag köpt ett helt fång att fylla lägenheten med.  När vi stod där så ringde JIG och berättade att han ramlat illa i badrummet så när vi kom hem med taxi så låg han och vilade. Vi hämtade pizza till lunch som vi åt hemma och sen stack jag iväg ut för att…

…kl.15.15 hade jag tid att styla mitt hår hos bästa Camilla på Eco Cult. Åh som jag älskar att få håret fixat! så lyxigt.  Stylingen tar ca 20-30 min och sen behöver jag inte tänka på hårfix på heeela helgen. Så obeskrivligt skönt! och det sparar mig massor med tid. (när jag rullar det så tar det ca 1 time varje morgon…).

Efter hårfixet så tog jag och Johanna en runda i Bogstadveien och det här blev med mig hem från H&M.  Vita perfekta sommar linnen / singletter och ett grönt skjørt (en kjol) som var såå skön att ha på sig.  Också den mönstrade toppen med palmer. Love it!  H&M Trend finns inte i Luleå så jag passar alltid på att handla där då jag är i Oslo.

Sista stopp på turen blev Balloon Company eftersom vi skulle iväg och fira bästa vänner som fyllt och ska fylla år.  Då passade jag även på att köpa med mig några ouppblåsta sommarballonger upp till Luleå, som jag blåser upp själv här hemma med helium som jag köper hos Teknik Magasinet (ett tips!).

Klockan närmade sig 20 innan vi var hemma igen och eftersom JIG ´s värk i foten, efter olyckan, inte gick över så sladdade vi förbi Apoteket och köpte ispåsar på vägen och sen låg han så här inne på sovrummet med en Ralph Lauren halsduk + kylpåse runt foten.  Uff, stackarn… han hade verkligen otur.

Och alltså vår utsikt från sovrummet… Feelgood deluxe! 

 

Vi avslutade kvällen med att hämta favorit thai-mat på Lille Asia och sen chillade vi hemma och jag njöööt av att höra citypulsen utanför fönstren och över att äntligen vara tillbaka i mitt älskade Oslo. Tänk, vi hade inte varit där sedan i början av mars, nästan 3 månader sen…. ! Så därför extra mysigt.

Nu önskar jag dig en soft avslutning på dagen och du kommer väl ihåg att tänka på några saker som du är tacksam för innan du somnar. Det är ett fint sätt att avsluta dagen på…

P.S mina 3 tacksamhets saker idag är: vårt vackra hus som jag älskar xtra mycket den här tiden på året, mina J + Gizella, och det gamla körsbärsträdet i trädgården som blommar så magiskt just nu. Tänk att jag har ett körsbärsträd! wow! 

Godnattkram!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “LULEÅ – ARN – OSLO.”

  1. Katrine says:

    Hei!

    Gratulerer så mye med dagen. Ønsker dere en hyggelig feiring. Blir alltid så glad når jeg titter innom bloggen din. Mye fin inspirasjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *