LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO.

Happy fredag darlings! 

Det är bara att inse… jag har fallit så djupt ner i vacation mood att jag helt tappat vilken dag det är…. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att det gått några dagar mellan mina inlägg igen…  Vi får försöka se det från den positiva sidan: att jag tankar energi och inspiration så att jag kan bjuda er på ännu fler och ännu mer härliga blogginlägg!

Och i onsdags så reste jag och Johanna Luleå – Stockholm – Oslo och nu är vi här! i mitt älskade Oslo som badar i sol och bjuder på underbart härlig sommarvärme och SOM jag njuuuuter!!!  🙂

 

Snacks break på 10.000 meters höjd…. Vi girls lyfte från Luleå kl. 16.45 på onsdag. En skön tid att resa på. Inte för tidigt och inte för sent.

Himlen var magisk då vi gick in för landning i Stockholm….

Vi hade ovanligt många timmar mellan våra flights…  4 !  Så ja, det blev en dyr historia för för första gången på länge hade vi tid att titta in i a.l.l.a. butiker… farligt, farligt… Ha, ha.  Och sen hängde vi i SAS guld lounge fram till boarding. Åh som jag älskar den loungen.  Och vi “stängde” loungen eftersom vi hade så sen flight… 

 

Nej, nu måste vi komma oss iväg ut i sooolen.  Kan uppdatera och visa vår shopping senare.

Önskar dig en FAB fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “LULEÅ – STOCKHOLM – OSLO.”

 1. ida says:

  Fast ingen bryr sig om det inte kommer inlägg på några dagar (på ett sådant sätt som att du behöver ursäkta varje gång…). Lev livet – bloggande måste ändå ses som en parantes i jmf.(Förstår att det är en stor del i ditt liv men för mig som aldrig hade tagit mig tid för att skriva blogg skulle aldrig ha en åsikt om någon bloggare tar någon dag off då och då….)

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Härligt njut snart är det vardag med skola igen, nu tycker jag att det går för fort att man verkligen känner att hösten är på ingång. så nyfiken jag blir på va ni hittade gör fint! Stor kram

 3. Pia says:

  Undra hur många inlägg du har börjat med en ursäkt….;-) !

  Ha underbara daga nu i Oslo ! Och en härlig helg !

 4. Karin says:

  Du behöver inte be om ursäkt varje gång du inte bloggat på några dagar, vi som läser här vet att du plötsligt försvinner, men det är helt ok. Det känns mindre trovärdigt när du skriver att NU är du tillbaks igen och som du har saknat oss och nu ska du posta nya inlägg igen, men så tar det stopp och det går flera dagar. Jag tittar in hos dig varje dag, och är det inget nytt, nej då är det inte det, ingen större fara med det. Så blogga när du vill, kan och har lust, då behöver du inte be om ursäkt i varje inlägg. Ha en härlig helg i Oslo och hoppas att ni får sol och kan njuta ute. Kramar!

 5. Tina ME says:

  Jag älskar Oslo, det var alldeles för längesen jag var där. Hoppas att ni får några fina dagar nu och ha en fin helg! Kram //Tina

 6. Marie says:

  Anna-Stina! Jag ska köpa present till min guddotter som fyller 9! Snurrade runt i butik efter.butik igår men hittade inget… är rädd att hon är för stor för leksaker odyl som alltid funkat innan. Vad ska jag hitta på??

 7. Christina says:

  Hej fina ❤️
  Du behöver inte be om ursäkt för att du inte bligar på några dagar .njut❤️
  Kram c

 8. Barbro Landén says:

  Har du någon tänkt över vilken effekt ert maniska shoppande har på miljön?
  Johanna och eventuella barnbarn ska ju trots allt leva länge på dem här jorden och vi måste ALLA,ta ansvar för planeten.
  Men din blogg går ju ut på en flykt från verkligheten. Tyvärr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *