LUNCH AT BANK HOTEL…!

Happy lördag mina vänner! 

Det är ett såååå underbart härligt och vackert väder idag att jag nästan smäller av!  Jag älskar verkligen hösten!!! och just nu känner jag att jag bara vill vara ute och andas in den krispiga luften så ska ta och gå ut och fixa lite. Köpte en del “höst” häromdagen och t.o.m. en pumpa ( jag kunde inte hålla mig längre) så att göra höstfint vid entrén blir perfekt en dag som denna.  Och sen har JIG bokat bord ute i kväll för hela familjen. Så otroligt generöst och snällt och en lyx för mig att slippa springa runt och fixa här hemma (även om jag älskar det!!!) så ja, detta blir en riktigt, riktigt BRA lördag! OM jag inte får klädkrise när jag ska bestämma mig för vad jag ska ha på mig? Ha, ha.

Och ang. Micael Bindefelds magnifika 60 års firande så har det varit så spännande att läsa era tankar om saken och det var härligt att se att Marcus Oskarsson kände exakt precis 100% som mig i den frågan på morgon på TV4´s Nyhetsmorgon: Att det är så lågt av media att blåsa upp saken att han helt enkelt kastade alla tokiga artiklar i soptunnan eftersom han tänker som mig: att klart även politiker ska få gå på privata fester och ha riktigt, riktigt kul ibland. Det förtjänar dom! Och sen håller jag fast vid att jantelagen spelar en stor roll i denna sak för om Micael bjudit dessa politiker till sin stuga hemma i Sverige så hade det inte stuckit lika mycket i ögonen på vissa som då han bjuder de på ett 4 dagars firande utomlands med chartrat flyg.  😉

Senast vi var ute och åt hela lilla familjen var på Johannas 13-års dag i Stockholm.  Johanna hade länge pratat om den super coola dessert de har på Bank Hotel, du vet spargrisen som man slår sönder?, så – därför överraskade jag henne med ett bokat bord till lunch där och alltså v.i.l.k.e.t. snyggt ställe och vilken fantastisk service!  I looooved it!!! (och nej, jag har inte en super lång tight svart kjol / skjørt på mig., det bara ser ut så för att jag står lite konstigt.  Ha, ha. ).

Alltså när personalen kommer med en present till Johanna ! Det mina vänner är bättre än BRA service!!!  och jag blev så lycklig att jag inte hade ord.  Bra service alltså… finns inget bättre!! 

Darlingen med sin 13-års present. Den stod högst på önskelistan och jag ser den som en investering för en sån här väska håller år efter år…. Jag har själv haft min (i en size större) i 12 år och jag älskar den och använder den heeela tiden.  Och alltså ser du hur SNYGGT det är i restaurangen på Bank Hotel. 100% i min smak !!!  

 

Ni ska få se många fler bilder från den underbara lunchen (och vad som gömde sig i presenten) men jag måste uppdatera inlägget i morgon för nu är det inte så länge till vi ska iväg och jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig….? så – bäst att jag går upp och sätter igång!

Önskar dig en alldeles underbart härlig lördag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “LUNCH AT BANK HOTEL…!”

 1. Fia says:


  Rart med en liten jente med lilla skjørt med en veske til 12000,-
  Jaja hver sin smak sier jeg bare. Har den vesken selv så er ikke misunnelig

 2. Marita says:

  Angående Bindefeld så tycker jag att du ska läsa lite andra artiklar som betonar hur oerhört illa det rimmar med klimatkrisen vi har att flyga ner ett gäng ”vänner” ( nej jag tror inte att alla 160 personerna är hans nära vänner” till Israel och sen flyga ner svensk mat… Detta när Greta samlar stora skaror i NY till protest.. Att våra svenska politiker sen hellre åker iväg och festar i Israel än att stanna hemma och delta i politiska diskussioner kring gängvåldet känns väl också sådär.
  Och nej jag är inte avundsjuk och nej skyll inte på jante, ibland så är det bara FEL hur kändisar/politiker beter sig och då får man faktiskt stå för de val man gjort. Det verkar ju varken Ebba eller Ulf vilja göra då de duckar för media och deras frågor.

 3. Astrid says:

  Ha en underbar kveld fine dere Klem fra Oslo

 4. Mia says:

  Underbara bilder! Köpte själv i somras en L.V Neverfull då jag blev less på köp & slängväskor. Jag är 50 så jag vet att billiga väskor är värsta miljöbomben. Har även köpt en till L.V för nu gäller kvalitet före kvantitet. Jag är en Väsk-Greta-aktivist. Innan jag har flygskam så måste vi diskutera motorbåts-, skoter-, gräsklipp-, bil-, internet- & shoppingskam. Det är lätt att kritisera en enstaka flygresa men om enorma fraktplan & fraktfartyg i enorma antal tar hit billigt krafs från Asien då finns ingen skam…

 5. Elisabeth says:

  Så herrlig å lese om bank hotell. Jeg og min mann Skal dit å bo om 9 dager! Gleder meg! Har vært mye i Stockholm og Chanel butikken skal så få et besøk❤️
  Ha en fin fredag!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *