C.H.I.L.L.A.R.

Darlings !

FÖRLÅT min frånvaro. Jag hamnade i thai-modus när vi landade och kopplade ifrån “allt” vilket har varit galet skönt !  Och på tal om skönt… jag sitter just nu i restaurangen på Re Ká Ta beachclub i Kata och njuuuuter klarblå himmel, stekande sol och värme.  Alltså jag dör så härligt det är här !!! 🙂

Och – i dag har jag l.y.x.i.g. egentid så jag ska inte sitta vid min dator mer… ville bara titta in och säga att jag tänker på er och att jag bloggar mer i kväll.  Ska äta min goda friedrice och dricka mitt kalla vin och sen lägga mig i min sköööna mjuka solstol med min bok….

Föresten: du kommer väl i håg att du kan följa mig på instagram? Jag heter gizmolinas där !

I går kväll vid poolen. Jag har på mig Chill Norway, Johanna Livly.

Min klänning kan du shoppa HÄR.

Nej, nu måste jag chilla vidare….

Önskar dig en lovely skärtorsdag !!! 🙂

Varma kramar !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “C.H.I.L.L.A.R.”

 1. Ann-Sofie says:

  Åh så ljuvligt! Älskar Thailand, kom hem från Kamala Beach för 4 veckor sen och längtar ständigt tillbaka. Saknar min bananpannkaka och mango/banan shaken till frukosten 🙂 Eller den goda, goda fried prwan med garlic& pepper på stranden…!

  Följer dig på Instagram och tycker dte är jätteroligt att du tar dig tid att uppdatera oss.

  Kram kram

 2. Anna says:

  Njut! 🙂 har man varit till Thailand tror jag man alltid längtar tillbaka.
  Kram Annna

 3. Anna N, Gävle says:

  Ha en toppenskön påskhelg i ditt paradis, Anna-Stina! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *