LYXIGT MED LÅNGHELG.

Mina kära bloggvänner ! 

Tusen 1000 miljoooner TACK för allt fantastiskt stöd och all underbar omtanke som jag fått från er de senaste dagarna. Ni skulle bara veta hur mycket det betyder !!! Ni är fantastiska och jag är SÅ lyckligt lottad som har er i mitt bloggliv! Sen är jag så tacksam för alla er som delar liknande erfarenheter. Det betyder otroligt mycket att inte behöva känna sig “ensam” i detta.

Och just nu så tackar jag min lyckliga stjärna för att det är en kort vecka och att vi har ledigt torsdag – söndag. Den här långhelgen kunde verkligen inte komma mer lägligt.  Och i den bästa av corona fria världar så hade vi omgående hoppat på en flight mot Oslo  men nu får ta tillvara dagarna här hemma och fylla ledigheten med så mycket mys & feelgood som vi bara kan så att vi fylls upp av ny härlig energi. För det behövs efter denna minst sagt omtumlande vecka.

Så – vad har vi då gjort idag? Well, vi har faktiskt startat dagen med en power walk alla 3!  Sååå härligt!!! Sen har vi chillat i solen ute på terrassen och gått igenom en massa gamla magasin och rivit ur allt snyggt vi hittat som vi ska göra moodboards etc. av.  Och nu är J igång med ett DIY prosjekt här och JIG ska strax få köra iväg och hämta middag för jag orkar verkligen inte laga någon middag. Vill mycket hellre lägga tiden på att sitta här och skriva till er och dricka ett glas vitt ! 🙂

 

My weekend mode. 

 

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll! Och sååå lyxigt att vi är lediga i morgon också!

Stay safe & Safe positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “LYXIGT MED LÅNGHELG.”

 1. Karin says:

  Skönt att slippa laga middag. Ibland får man lyxa till det med hämtmat. Ha den bästa helgen. Kram från Karin

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Hoppas ni får en riktigt härlig helg. Ni är bäst! Stor kram

 3. Mia says:

  Härligt att du är tillbaka! Så skönt att slippa fixa med middagen!

 4. Kirsi says:

  Hällsningar från Finland, Du är bäst!

 5. Lena says:

  Ha en finfin fortsatt helg.
  Skönt att slippa laga mat ibland tycker jag också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *