M.Å.N.D.A.G.

f8e6e7ff4cc11a5379d5a10905a902a3

Gooodmorgon & Happy New Week sweeties! 

Här kunde min måndag ha startat lite bättre… uff, jag får sååååå dåligt samvete när Johanna kommer några minuter försenad till skolan. Det är SÅ dåligt. Och jag gillar i.n.t.e. att hon ska behöva kliva in i klassrummet då alla kompisar sitter och tittar på och vet att hon kommer försent. Och det är mitt fel att hon hamnar i den situationen. Så ja, dålig start som sagt….!  Men – jag vaknade runt kl.04.30 av att JIG gjorde sig klar för han hade tidig take off mot Oslo och sen klarade jag i.n.t.e. att somna om…. förren strax före väckarklockan ringde och då var jag långt borta i drömlandet… vilket bidrog till att vi försov oss.

Och varför har jag då inte bloggat på flera dagar? Well, Johanna var hemma sjuk från skolan torsdag + fredag och på fredag hade vi ett sista julfirande tillsammans med mamma & Hans, sen låg JIG sjuk lördag + söndag men han piggnade till på söndagseftermiddagen så då bjöd vi över våra trevliga grannar på middag.  Också har jag städat, saknat Gucci – något enormt!!! (huset är inte detsamma utan honom…), och fastnat i en favorit serie som jag sett på SVT Play: Gifta vid första ögonkastet Australien. Såg flera avsnitt i sträck då J var på kalas i lördags och jag somnade till serien igår kväll…  Älskar den! och tycker att analyserna från proffsen som parat ihop dem är så otroligt intressanta… sen är det ju ett fascinerande expriment! tänkt att gifta sig med någon man aldrig mött?!? Så galet! 🙂

16387157_10154172944120796_2070986479551518509_n

Vi girls var ute på en liten shoppingtur i lördags, J skulle på kalas så 9-års present stod på listan.

16266102_10154172939750796_751538892134236259_n

Och här ser ni ett av mina nya mobilcover som jag köpte i Thailand. Där shoppade även J sina öronpuffar (oh yes, de säljer vinter kläder i värmen). Och jadå, idag åker julkalendern ner i sin kartong där hon får sova helt fram till 1:a december… Ha, ha.  (min härliga tröja kommer föresten från Kapp Ahl).

Nu har jag en maffig to-list att beta av och sen hoppas jag att vår måndag avslutas bättre än den startade…!

Önskar dig en riktigt, riktigt FIN start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “M.Å.N.D.A.G.”

 1. Lena says:

  Och din jacka kommer från… ? Den är underbar!!!!
  Känn ingen stress att blogga bara för att göra oss läsare nöjda! Blogga när DU vill och när DU har tid. Vi finns ju här ändå och väntar….
  Ha en fin dag bästa du 🙂

  • gizmolina says:

   Men åhhh vilken helt u.n.d.e.r.b.a.r.t. härlig kommentar du bjuder mig på Lena. SÅ fina omtänksamma ord som går rakt in i mitt hjärta. Tusen 1000 miljoner T.A.C.K.!!! Nu smiler jag från öra till öra här 🙂 efter en morgon med enormt dåligt blogg-samvete….!

   Och tack för komplimangen ang. min jacka – den shoppade jag hos Zara för ett par år sedan och den är en favorit.

   Önskar dig den bästa dagen och TACK igen för bästa blogg-peppen! Stor kram! 🙂

 2. Marlen says:

  Hej
  Har du sett på SKAM? Om inte se den! Jag sträck såg säsong 1 i lördags. Du lär älska den och främst när den är på norska

  • gizmolina says:

   Jag började att se 1:a episoden av Skam då den kom ut i Norge eftersom det blev värsta Skam febern där då…. ! Men – jag kom aldrig riktigt in i den så jag slog av mitt i programmet. Sen har ju denna serie haft total take-off här i Sverige så jag får nog ge den en chans till en dag snart… känns som att jag är den enda som inte sett / ser den! Ha, ha. 😉

   Så – tack för tipset Marlen! jag ska som sagt ge den en chans till. Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram! 🙂

 3. Lisa says:

  Jag har också blivit helt hooked på Gift vid första ögonkastet! Härligt med de par som verkligen passar sååå bra ihop. Spännande att se vem man själv hade blivit ihopparad med 🙂 Är ju lyckligt gift så det är liksom inte aktuellt eller så 🙂 Krsm Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *