M.O.R.S.D.A.G.

Glad morsdag alla fantastiska mammor! 

Idag firar vi alla oss underbara fantastiska super stars till mammor!  Vilket amazing jobb vi gör v.a.r.j.e. dag!!! Att få vara mamma är verkligen en gåva och jag är så obeskrivligt glad över att jag får äran att vara mamma till min älskade Johanna Alexandra som är den finaste människa jag vet om. Vad har jag gjort för att förtjäna en så fin dotter? Johanna är så reflektert, mogen, klok, omtänksam, medveten, söt, snäll ja, listan kan göras hus lång som helst och jag gråter då jag skriver det här för jag är verkligen världens lyckligaste över att jag får vara hennes mamma. Vi är ett så otroligt tight team vi 2, vi pratar om allt, skrattar, gråter, bråkar, busar och vet oftast exakt vad den andra tänker…  Och ofta är Johanna den vuxnare av oss två som strukturerar upp i mitt kaos. Hon är prosjektledaren i vår lilla cirkusfamilj (som hatar då jag alltid är sen överallt och som styr upp semesterplanering och som har stenkoll på datum och tider) och hon är den som bjuder på så härliga skrattfester att jag nästan kissar på mig.  Att vara hennes mamma alltså… Jag älskar det!

Och vad vore världen utan alla oss mammor? Vilka jäkla stjärnor vi är som roddar och fixar och tröstar och gör läxor och lagar mat och städar och diskar och tvättar och uppfostrar och stöttar och coachar och allt det där andra som bara en mamma tänker på att en mamma gör.  Idag förtjänar vi verkligen att firas!!! 🙂

 

Att vakna till detta…  Mitt älskade hjärta kom in till mig med ballonger och frukost på sängen. Åhh den lyckan! (ja, jag dricker alltid juice på morgon, tycker inte om kaffe så dricker aldrig det).  Och ballonger! att hon köpt ballonger för att hon vet att jag älskar det fick mitt hjärta att smälta…. 

Också fick jag denna världens finaste present! Hjärtat har framkallat ett helt gäng med bilder av henne och mig som hon hittat på nätet (thank god för min blogg!!) och det är ju bara såååå mysigt att ha pappersbilder.   Nu ska dessa både in i ramar och i fotoalbum.  Sen har hon visst köpt fler presenter till mig men de ska jag tydligen få i morgon… gleder mig! 

 

Jag visar er fler bilder från dagens morsdagsfirande i morgon för nu ska jag dyka i säng här. Vår älskade fluffiga Gizella löper så det har tyvärr inte blivit så mycket sömn i helgen så jag är sååå trött… zzz… Men – lycklig. Åh jag kommer att somna med ett stort smil och stor tacksamhet över att just jag fick bli mamma. För det var ingen självklarhet.

Önskar dig en riktigt GOD natt!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “M.O.R.S.D.A.G.”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Happy morsdag! Och så fantastiskt gullig hon är din lilla hönan, så fina bilder på er två! Så fantastiskt fint du hade ordnat i uterummet med alla ballonger till ert firande. Min lilla hönan hade graverat en vas med a♥️m så fantastiskt fint!!! Jag som är så dålig på att köpa blommor måste ju köpa nu när jag har den finaste vasen. Sen frågade jag hur hon ville göra dagen extra festlig, då sa hon med julgodis, potatismos och kyckling, glass och avsluta med godis. Så jag satte i gång och koka julgodis, och laga kyckling och mos, sen hade vi en så mysigt dag! Och tack för tipset om Samir, helt toppen! Stor kram

  2. A-L says:

    Vi mamas är verkligen superstars! Och du är definitivt en riktigt starkt lysande stjärna som roddar allt på egen hand OCH dessutom hittar energi att peppa oss främlingar med din blogg. Hatten av för dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *