MAJ MÅNAD = EN FAVORIT!

Happy New Week mina darlings! 

Visst är det en speciell känsla att starta upp första vardagen i en helt ny månad?! Det ger mig en känsla av “nystart” och att allt är möjligt!!!  MAJ månad är en av årets bästa om du frågar mig för nu maxas ljuset och varje dag är ett steg närmare SOMMAR!!! Nej men hur härligt att vi har sommaren 2021 framför oss?!?! Den kommer så klart inte riktigt att bli som vanligt, i år heller, men ändå. Sommar blir det! och den kommer att bli precis så magisk som vi gör den till!

Och där kom det ett mejl om att J´s konfirmation är framflyttad till augusti! Det kunde inte passa oss bättre!!! för senast igår så satt vi här vid middagsbordet och sa att det egentligen var dumt att vi gick för den i juli eftersom det begränsar vår sommar. Så det kändes nästan som att de hört vad vi sa igår när mejlet kom idag!  Alltså känslan när allt ordnar sig…  sååå otroligt super super skönt !!!  🙂

Ljuuuuuset!!! som jag älskar det! Livet känns verkligen sååå mycket lättare på våren! 

 

Önskar dig en magisk start på veckan!!!

Var rädd om dig och håll fokus på positiva tankar!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

58
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “MAJ MÅNAD = EN FAVORIT!”

 1. Lena says:

  Kanske bra att den blev framflyttad. Förstår dock inte riktigt vad du menar med kommentaren “eftersom det begränsar vår sommar”. Resa känns ganska avlägset med tanke på pandemin och att alla ännu inte blivit vaccinerade till sommaren.

 2. Miann says:

  Här halles vi tummarna för att sonens sommarjobb Blair när det bäst skulle passa familjens planering. Hoppas på samma tur som du. Ser också fram emot en varm solig sommar! Kram:)

  • gizmolina says:

   Åh jag håller alla tummar jag har för att din sons sommarjobb landar rätt i er planering! Jag har en bra feeling på att det ordnar sig!!! 🙂 Och jag har dessutom lagt in en beställning på en riktigt varm och solig sommar!

   Önskar dig en magisk dag vidare ! Kram!

 3. Linda says:

  Positiva tankar, tack, det behövde jag få till mig idag ❤

 4. Elisabet says:

  Önskar din pappa god bättring.
  Kramar Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *