MAKE TODAY COUNT!

 

Mina bästa vackra vänner! 

Ibland måste vi verkligen påminna oss om att allt är möjligt! och att vi varje dag ges en ny chans till att ta ett steg närmare vår dröm är ingen klysha, det är sant!  Så – se till att du gör något idag som kommer att ge dig glädje i dagarna framöver, det kan vara att du hör av dig någon du inte pratat med på länge / någon som du tycker om… , ett enkelt litet sms, kanske bara ett hjärta? vad som helst! Att du anmäler dig till den där utbildningen / kursen du länge funderat på… snart är hösten här och anmälningar ska oftast göras nu före sommaren…  Kanske du vill byta jobb? i så fall är första steget att se över din CV / din profil på Linkedin.. Och om du sitter inne med en affärsidé… skriv ner den, gör ett visionboard, släng iväg ett e-mail i rätt riktning…  Jag kom själv på en idé igår som jag är helt inne i nu, jag skriver lister, skissar, googlar…  Det är en så häftig känsla när nya idéer kläcks! jag älskar processen!  Så dagens reminder:

What you do today can improve all your tomorrows! 

För livet går på i ett så otroligt snabbt tempo och det är lätt att fastna i sen / först ska jag bara…. / bättre att starta på en måndagursäkter finns det gott om men dagar som går, de kommer aldrig tillbaka! 😉

 

Fredagsbuketten – check! och den här gången med 2 av mina absoluta favorit blomster.

Jag är svag för snygga cover och det här.. det är ett av de snyggaste jag sett! åh den lyxen att ha nya inspirerande magasiner som ligger och väntar inför helgen… LOVE it! (gick banans på Pressbyrån igår då det var -50%).

Och på tal om att gå bananas… förra helgen hittade jag så mycket fint hos Gina Tricot, bl.a. de här sköna plaggen.  Flower power deluxe! ha, ha. men man behöver inte ha på sig byxor + kavaj samtidigt, men kan dela upp det. No problemas. Tänk kavajen till vita jeans / byxor och byxorna till en vit fräsch bluse. Och linnet, det är helt perfekt att ha under toppar för spetsen tittar fram så fint.  Så: dagens shoppingtips!

 

Men alltså det här med kändisar och vin… jag älskar Parneviks på TV så då jag hittade Mia´s vin WHITE i butiken igår så blev jag såå glad! äntligen! tänkte jag och såg med stor förväntan fram emot att smaka det till middagen.  Men alltså, jag kunde inte dricka det… vilken besvikelse!  det var inte alls i min smak…  Har du testat det? vad tyckte du? Köpte även Perfect Day Bubbels så blir spännande att se om det är godare…?

 

Nu önskar jag dig en magisk dag, en dag som gör dina kommande dagar ännu bättre! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MAKE TODAY COUNT!”

 1. Perfect day dricker jag ganska ofta. Rosé.
  Det gillas.
  Kanske blir det en flaska med bubblor framöver.
  Ha en trevlig helg.
  Kram Titti

  • Så kul att höra att det är gott, i rosé. Jag gillar tyvärr inte rosévin så därför ska jag testa deras vanliga vita bubbel. Får återkomma och berätta vad jag tyckte !

   Önskar dig en underbart härlig weekend Titti! Kram! 🙂

 2. Gunilla says:

  Men vilket träffande inlägg detta blev, du träffar mitt i prick på mig.. Jag har drömt stort i många år, att söka till SAS som flygvärdinna, att gå en utbildning att bli samtalscoach eller att bara få jobba i en reception. Men du vet, man tänker att “inte kan väl jag, eller vem vill ha mig” Nu ska jag ta tag i mina drömmar, jag är nybliven 50 åring men full av lust och vill leva livet fullt ut!! Ja men då är det väl bara att börja då 😉 Kram och tack för ett superinlägg, som alltid <3

  • Åh så otroligt GLAD jag blir nu!!! Att jag med mitt inlägg kunde få dig att känna att det är dags att ta tag i en dröm, det är den finaste respons jag kan få ! 🙂 Och 50 är väl ingen ålder! Så kör på!!! jag önskar dig all världens LYCKA TILL och är helt övertygad om att du snart är på en annan plats i livet jobbmässigt för genom din kommentar så har du redan tagit första steget..! Grattis!!!

   Njut din helg och var stolt över din lust till förändring Gunilla! Kram! 🙂

 3. Astrid says:

  Å den er den beste jeg vet Mia, jeg er ikke glad i champagne Kos deg i helgen Klem fra Oslo

  • Jag tror kanske att du blandar ihop vinet som heter MIA med det vin som jag skriver om… ?! Vinet jag testade heter WHITE och det är Mia Parnevik som står bak det. (från serien Parneviks på TV). 🙂

   Kooos dig i helgen du också Astrid! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *