MAKE YOUR OWN SUNSHINE!

Happy lille-lördag darlings! 

Ska bara rulla upp håret…. strax tillbaka!

Lite kaxig “tänkvärda” idag kanske men vad sjutton, ibland behöver vi alla få haja till lite och tänka what the f-ck, jag är ju faktiskt grym på väldigt många sätt!  Och att ge sig själv en pepp-boost är helt rätt nu i starten på hösten för tänk- om få dagar så gör september sin entré och då mina vänner är hösten här på riktigt och om du har satt upp något mål för 2018 som du ännu inte satt tänderna i…? ja, då mina vänner är det dags!  Så: här kommer ett lass med PEPP!!!  You can do it! jag vet det och jag kommer peppa dig genom de kommande månaderna!  Och om du skulle känna att du behöver mer konkret / direkt hjälp med din förändring, att du är i en fas då du vet vart du ska men inte riktigt hur du kommer dit…? ja, då kanske du ska boka in ett coach samtal med mig?

Som coach så delar jag varken ut råd eller tips men – tack vare all erfarenhet som jag samlat på mig genom livet så kan jag hjälpa dig att nå din dröm genom att guida dig genom dina hinder och få dig att komma dit på ditt sätt, för det är ditt liv och din resa och bara du sitter på svaren om hur du ska nå din stjärna… !  Jag öppnar upp för samtal här i Luleå, på mitt Gizmolina headquarter inne i stan,  i september och du kan mejla mig nu om du är intresserad av att boka in ett samtal på: annastina@gizmolina.com  Att ge sig själv tid till reflektion och att få ventilera en sak / en dröm eller en jobbsituation som uppkommit kan vara den bästa investering du gör för dig själv.  Och om du vill att 2018 ska vara året då du startade en förändrings process, jag då är ett coachsamtal en perfekt start! 🙂

 

Plösligt händer det.. jag har för 1:a gången köpt hem solrosor! och jag älskar dom. Hela vardagsrummet känns plötsligt väldigt soligt på ett riktigt härligt sätt. 

Och så här såg dagens frukost ut som jag njöt efter min power walk. Oh yes, jag var ute idag igen och jag är så otroligt nöjd över varje gång jag kommer mig ut.  

Senaste Sköna Hem (nr.10, köpte den i måndags) är så där om du frågar mig… men, ett inspirerande hem hittade jag! och det är detta. Möbleringen är nästan exakt lik den vi har här hemma, så för att fixa stilen så behöver jag “bara” de där New York tavlorna, en fancy tak lampa och en djurisk kudde, typ…  men det är ju tyvärr inte så bara… om man inte plötsligt vinner på Triss eller Lotto så klart… !  ha, ha. 

 

Nu sitter jag här med hårrullar och ska ta tag i dukningen ute i ljusgården för i eftermiddag & kväll ska vi fira att Johanna fyllt 12 år tillsammans med familjen. Först kommer pappa & I, sen mamma & H + bror.  Åh detta kommer att bli en så festlig & härlig lille-lördag! 🙂

P.S om du är intresserad av samtal men inte bor i närheten av Luleå så coachar jag även online så ta kontakt om intresse finns så återkommer jag med info.

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MAKE YOUR OWN SUNSHINE!”

 1. Madelene says:

  Ska snart ut och resa, med barn och en förmåga att packa på tok för mycket tycker jag Arlanda blir lite av en stress med self-checkin och babage-drop och säkerhetskontroll. Min upplevelse av flygplatshäng är inte hälften så glammigt som dina bilder därifrån :-)Du verkar ha rutin på det.
  Så vad är dina bästa tips för att krydda upplevelsen på Arlanda? Åker dessutom med min bästa väninna och hennes familj så vi är 5 barn och fyra vuxna 🙂
  Älskar att resa, särskilt om incheckning etc går smidigt;-)

  Konstig fråga kanske men du reser ju så mycket! Stor kram!

  • Åh så kul att ni ska ut och resa! 🙂 Det är ju bara det bästa som finns!! och självklart kan jag dela mina resetips med dig men för att kunna göra det på bästa sätt så behöver jag veta om ni har tillgång till lounge / fast track etc.? Vilket resebolag reser ni med? Arlanda har ju växt och miljöerna man rör sig i varierar utifrån vilken avgångshall men har… Skicka mig svar på mina frågor så lovar jag att dela mina bästa rese-tips med dig sen! Och – vilken ålder är det på barnen?

   Önskar dig en magisk fredag och en underbar weekend och i.n.g.e.n. fråga är en konstig fråga, jag blir bara glad när ni frågar mig saker! Det är ju det jag är till för! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så härliga bilder älskar hur du matchar. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *