MAMMA MIA : 110% FEELGOOD!

Okej, om du inte har sett Mamma Mia – Here we go again så bara MÅSTE du boka in en biokväll a.s.a.p.!  Eller, se först ettan, alltså första filmen, och sen – sen går du raka vägen till närmaste biograf och ser uppföljaren för den var SÅ härlig feelgood. I looooved it!!!  och jag skrattade och grät om vartannat… Åhhh den var heeeelt underbar! så bra att jag lätt hade kunnat gå ut och köpa biljett till nästa föreställning och se om den på en gång. Så, som du säkert redan räknat ut så ger vi filmen hösta betyg: G G G G G G !  (vi hade med oss en vän till J som inte sett första filmen och hon gav den 5, för man får inte riktigt med sig alla svängar om man inte sett ettan. så – se som sagt ettan först om du inte gjort det!) Och eftersom vi girls har sett ettan typ 48 gånger så kommer vi definitivt att se den här MINST lika många!

Har du sett den? Vad tyckte du? 🙂

 

Stämningen i filmen är 110% feelgood… ! jag älskar stilen på kläderna, accessoarerna, miljöerna, människorna, stämningen.. ja, precis ALLT med den här filmen. Och att dessutom Cher är med är bara så coolt!  

Jag blir sååå nostalgisk varje gång jag går ner trapporna till Filmstaden… Tänk, när jag såg att biografen skulle byggas så bestämde jag mig: där ska jag bli chef!  och ca 3 år senare så blev jag Sveriges yngsta biochef efter att jag jobbat där sedan jag var 17 år. Jag gick all in, började i biljettkassan, lärde mig allt… tog körkort i maskinrummet, blev försäljningsansvarig, städade salongerna, blev assistent till chefen och plötsligt en dag förverkligades min dröm. 

 

Nu lackar girlsen naglarna här och jag ska hänga en tvätt, laga middag och hälla upp ett glas kallt vitt vin. I helt omvänd ordning. Tar vinet först. Känner mig i stämning för det efter filmen…  och då blir det kanske festligare att hänga tvätten. Ha, ha.

Nu njuuuter vi kvällen! 🙂

Kategori: Allmänt, Filmtips. | 6 Comments

6 responses to “MAMMA MIA : 110% FEELGOOD!”

 1. Elin says:

  Elsket også filmen. Kommer garantert til å se den igjen!

 2. Evelina says:

  Älskade filmen var på premiärdagen och hade mamma mia mingel innan med vänner, så mysigt!! Skulle också lätt kunna se den igen och igen…

  Måste också tacka för ditt ärliga/öppna inlägg häromdagen. Så bra och så DU!! Det jag gillar med den här sidan, tror att jag liksom många andra uppskattar sådana inlägg, så mer av det =) Ha en fin, ny vecka!!

 3. Vera says:

  Håller med så bra film!! Bättre än ettan tom. Kmr se den många gånger. Personligt och fint inlägg häromdagen. Trist att L sa upp vänskapen. Men hennes förlust. Sov gott!

 4. Ida says:

  Som jag skrev i förra inlägget bara ÄLSKADE jag den nya Mamma Mia filmen, tycker bättre om den än första filmen om jag måste välja. Så otroligt bra blandning av humor (alltså Sam & Harry på båten, jag dööör), sorg (kyrkan på slutet – grät högt ihop med resten av biosalongen) & fantastisk sing along + att det var så mäktigt att höra Cher sjunga ABBA! Mycket är det också en walk down memory lane – dels med musiken, men jag blev också lite rörd över KÄNSLAN av att vara 20-nått igen & möta kärleken samt hur livsomvälvande det är att bli förälder. Starkt!

 5. Eva says:

  Den var toppenbra såg den på Filmstaden i Gävle! Det är väl ”din” biografser den gärna igen!!

 6. Ulrika says:

  Håller med Idas ord här – fanns allt –
  kärlek/sorg/rätta musiken/nostalgi.
  Riktigt härlig film.

  Kram från Ulrika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *