MÅNDAGSMYS & JEANS-TIPS!

12115979_10153109305275796_1327389790711301090_n

Mitt måndagsmys = inspirerande magasiner som jag inte hunnit öppna i helgen. (den som spar han har… !)

Nu pågår det plötsligt playdate med 3 söta klasskompisar här i Casa Gizmolina och det var egentligen inte alls vad jag tänkt mig idag (att hämta ett efterlängtat paket hos DHL stod på min lista…) men vad gör man inte för de små? Och jag säger faktiskt ytterst sällan nej till playdates för det är ju så kul för hjärtat att ha med sig vänner hem. Speciellt eftersom hon inte har syskon att leka med.

Men en helt annan sak, jag kan störa mig lite på de bloggerskor som oftast bara tipsar om saker som de blir sponsrade med för i min värld så försvinner trovärdigheten lite då  (man vet inte om de verkligen tycker om saken / plagget etc. eller om de bara säger så för att de får betalat för det…?) så – nu vill jag tipsa dig om mitt senaste jeansköp bara för att jag är så grymt nöjd med dessa och för jag tycker att det är så sjukt svårt att hitta snygga jeans som sitter bra (jag är, som så många andra, ständigt på jakt efter de perfekta jeansen..).  Så här mina vänner är dagens tips:

70966552001_m

Mitt bästa jeansköp på länge!  Tyvärr hade jag klippt bort lappen på mina men då jag checkar Gina Trico´s sida så ser jag att de måste vara dessa. De heter Matilda low waist jeans och har perfekt tvätt om du frågar mig! (och priset 499 sek är FAB).

Nu ska jag ta och köra hem kompisarna och sen vill JIG väldigt gärna ha med oss girls på premiären av dambasketen i kväll (kan bero på att han sitter i styrelsen…) så ja, vi får se hur vi gör.  Jag har egentligen mest lust att söka fram mina höstkläder som är i någon av alla de där kartongerna vi pressat in i källaren…. (i den delen som klarade sig från vattenskada) för som jag fryser idag…brrr…! Också vore det såååå skönt att hoppa i myskläderna och chilla… Hösten alltså, en riktig tända-ljus-och-mysa-inne-årstid!

N.j.u.t. din kväll!  🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “MÅNDAGSMYS & JEANS-TIPS!”

 1. Johanna says:

  Du har så rätt när det gäller bloggerskor och tips. Däremot är det som läsare oerhört svårt att veta vad som är gåva, spons, samarbete, eget köp osv… för det framgår EXTREMT dåligt. “Fick hem” är en klassiker som man inte riktigt vet vad den innebär. Sedan alla dessa länkningar, som visar sig vara affiliatelänkningar. Så trött på dem! För det är ju samarbeten… men det skrivs aldrig ut, bara av Annawii, den enda bloggerskan som är ärlig.
  Nä, om man säger att man arbetar med bloggen, dvs man har det som försörjning och jobbar med den 8 timmar (normal arbetstid kanske) så bör det framgå vad som är vad. Ärlighet kommer man längst med, mest trovärdigt.

  • gizmolina says:

   Jag tycker att många skriver att det är annonslänkar idag, så där håller jag inte riktigt med dig. Viktigast är oavsett att man står för sina tips och verkligen menar det man skriver ! 🙂 Det var det som var min poäng.

   Önskar dig en riktigt fin kväll Johanna! Kram!

 2. Maria says:

  Tänker ibland att barnen till ende, hårt sponsrade bloggare kommer att vakna upp som Truman i filmen “Truman show”… Det finns ärliga bloggar men flera smygsponsrar (fick hem”) och i stället för att skeiva skor från Nike så måste man klicka på ordet “skor” för att veta märke men då är man inne i en web shop…

  Tack för din ärliga blogg, Anna-Stina!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för underbart fin & härlig feedback Maria! Den värmer! 🙂 Men, jag ska ju inte sticka under stol med att jag har en del samarbeten jag också men då försöker jag länka de på ett så fint sätt som möjligt OCH – jag väljer mina samarbeten med omsorg och skulle aldrig någonsin tipsa om något som jag själv inte tycker om. Jag skulle heller inte ta på Johanna kläder som inte är 100% henne…. för jag värnar allt för mycket om min trovärdighet!

   Önskar dig den allra bästa dagen! Kram! 🙂

 3. Frida says:

  Precis vad jag tänkt mycket på…den där soffan som någon tipsade om, hade en tävling om…finns den kvar i hemmet eller var det bara in och sen ut igen..
  Eller att det finns så fantastiskt mycket fint på Ellos hela tiden..blir lite löjligt i längden.

  Tack för tipset! Jag köper mer o mer prisvärda snygga jeans på både Lindex HM & nu då kanske Gina.

  BH Frida (Bästa Hälsningar, något nytt jag sett idag)

  • gizmolina says:

   Åh BH! så kul med en ny förkortning! 🙂 Och jag vet, många saker fraktas fram och tillbaka men jag köper absolut reklam via bloggar för jag har själv en del samarbeten. Men – när minst varannat blogginlägg är reklambaserat då tappar jag trovärdigheten för bloggen jag följer för i min värld blir den bara som ett “reklamblad” då….

   Önskar dig en tisdag fylld av lyckliga stunder! Kram! eller BH menar jag! Ha, ha. 🙂

 4. Älskar dom jeansen- jag har dom även i en mörkare tvätt (tror det är samma modell)!

  Och ang sponsring – visserligen tycker jag många skriver ut att det är annonser/i samarbete med/länk osv men det är ändå svårt att veta om de tipsar om det pga sponsring eller om de verkligen vill tipsa om saken…förstår du hur jag menar?

  Värst tycker jag det är när det är bloggar som vänder sig till yngre – tex många hästbloggar, barn är ju så lättpåverkade och tänker ju inte igenom saker på samma sätt som vuxna! Nu är mina tjejer bara 4- och 5år men sen när de blir äldre och börjar hänga på nätet så känns det som ett heltidsjobb att bara ha koll på vad de gör där – är Johanna ute mkt på nätet?

  Önskar dig en toppen tisdag, här i Karlstad skiner solen- hoppas den skiner på dig med!
  Kram!

  • gizmolina says:

   Så kul att du också har jeansen! Jag har på mig mina idag och de är sååå sköna! 🙂 Och ang. spons / reklam så förstår jag precis vad du menar! Jag har ju en hel del samarbeten jag också men jag är otroligt petig och väljer bara sånna som jag kan stå för 110%.

   Min dotter har börjat spela ett spel som heter Moviestar Planet på nätet senaste tiden men hon följer inga bloggar ännu…. Men jag har nog med att följa upp det här spelet för jag är sååå misstänksam till att de hon “möter” där är förklädda äldre männ… för man vet ju aldrig! Men som TUR är så är hon mer än pysseltjej än en sitta-på-nätet-tjej än så länge.

   Solen skiner även här i Luleå idag så nu njuter vi denna vackra dag till max! Kram! 🙂

 5. Sandra says:

  Ännu värre tycker jag dom bloggare är som inte är tydlig med att dom är sponsrade.. Skriver att tex vinterkläderna till barnen är fixade, det blev didricksson och molo och ditten och datten där bloggaren säkerligen fått/blivit sponsrad men inte skriver ut det 🙁
  Oseriöst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *