MÅSTE HÅLLA RÄTT FOKUS…!

Gooodmorning mina darlings! 

Den negativa energi som flödade bland mina kommentarer häromdagen fick mig tyvärr att tappa lusten att titta in här på min älskade blogg… Jag var nämligen redan inte i min bästa mood och därför så förstärktes allt det negativa och fick min bägare att rinna över…  När kroppen inte är helt i form och när livet inte känns så drömmigt så behövs det så lite för att man ska åka ner i källaren…  Men – jag är så obeskrivligt tacksam över alla er som skrivit så underbart fina kommentarer till mig senaste dagarna och jag VET att ni är många fler positiva än negativa vänner där ute så nu ska jag göra mitt yttersta för att hålla rätt fokus och försöka att inte bry mig om de som oavsett inte gillar mig hur jag än beter mig.  För några ynka bittra följare ska inte få förstöra något som jag byggt upp under 13 år för jag ÄLSKAR ju min blogg!!!! och vill inget annat än att sitta här och skriva till er och bjuda er på inspiration heeela dagarna!!!!  Så : nu är det 100% fullt fokus på allt det positiva som GER mig så härlig energi här inne och fluffig rosa ögonmask på till allt otrevligt.  Amen.

Och idag söndag och jag vaknade till ett vitt winter wonderland utanför mitt fönster. Nej men HUR galet?!? April väder kan man ju snacka om men i Maj ska vi väl ändå få njuta våren?!  Oh my…  Men om vi ska hitta något positivt med detta just idag så är det att vi kan vara inne och mysa med gott samvete så vi ska bl.a. se i kapp Big Brother som vi missat fredag + lördag. Men alltså tänk att vi sett på det v.a.r.j.e. dag sedan starten för 89 dagar sedan! Sååå galet!  Men vi älskar programmet och snart är det final och vi håller ALLA tummar för att Sami vinner.  Men efter den senaste nomineringen så hänger han för första gången löst så ja, det känns väldigt oklart.  Både Lenni & Frida tror jag är store tittar favoriter…  Ser du programmet? Vem tror du tar hem miljonen?  🙂

Söndagar har jag alltid förknippat med “visningsdag” så låt oss gå på visning tillsammans i denna fantastiskt vackra våning! Nej men jag älskar precis ALLT i detta hem och blir sååå inspirerad av bilderna!  Och det här med badrum… här inne startar dagen och fina detaljer som en blomsterkvist och en vacker tvål gör det där lilla extra… 

Och efter att vi besökt badrummet på morgon så går stegen oftast in i köket… hemmets hjärta…  Tänk så mycket tid vi tillbringar där! det är frukost, lunch, middag, matlagning, disk, bakning, härliga samtal och mingel med gäster…  Så ett vackert inbjudanade kök är verkligen en god investering. 

Och en stor härligt vacker krispigt fräsch bukett gör verkligen vardagsrummet!  Jag älskar snittblommor och köper alltid hem nya inför helgen.  Sen gillar jag den där lampan i bakgrunden som man placerar blommor i lampfoten på. Har varit på väg att köpa en sån flera gånger…  Åh kanske det är dags för en sån snart?

Men HUR fint sovrum?!   och jag längtar SÅ till rosa maffiga pioner finns hos blomsterbutiken för de har inte hittat upp till norr ännu tyvärr…  Men den som väntar på något gott… 

Sen en helt annan sak, du vet min efterlysning av hjälp till att välja loungegrupp till terrassen? Jag hittade plötsligt ytterligare ett alternativ! Från MIO. Nämligen denna:

Vad tycker du? Tror faktiskt att det lutar åt att jag går för den för den är ju väldigt, väldigt lik det lyxigare alternativet från Artwood:

Same, same, but different price…! Och jag får 2 soffor hos MIO till nästan samma pris som 1 från Artwood… Nu står det bara mellan den här stilen på grupp eller om jag ska gå för bambu från Tine K Home…  Hur svårt ska det vara??? Ha, ha, ha. 

 

Nu ska jag samla ihop det sista spåren av påsken här hemma (men det tar emot… älskar påskriset!) och sen blir det en riktigt, riktigt soft och mysig söndag på oss utan några som helst planer. Love it!!!

Önskar dig bästa dagen!  Var rädd om dig och kom i håg att snällhet a.l.l.t.i.d. vinner… ! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “MÅSTE HÅLLA RÄTT FOKUS…!”

 1. Lena says:

  Åh herregud vilken fin våning. Var finns den? Vill gärna se mer. Helt i min smak 🙂
  Och här i södra Sverige väntas ev snö på onsdag där jag bor. Herregud säger jag bara… snö i maj. Vi bor på ganska högt läge så ja.. det är inte helt omöjligt att vi får snö då. Suck….
  Önskar dig en fin avslutning på denna helgen – och du…. låt inte det negativa segra och förstöra för dig. Din blogg är en riktigt inspirationskälla och den mest positiva av de jag följer.
  Allt gott till dig.

  • Åh tusen 1000 miljoooner TACK för din härliga och peppande feedback och alla fina ord Lena! Nu gjorde du verkligen min morgon här ska du veta!!! så från hjärtat: TACK! 🙂 Och ja men visst är våningen heeelt underbar! Kan uppdatera inlägget med fler bilder senare! Sen är det helt galet att det kommer mer snö nu precis då jag hoppades att den sista snön ute på gården skulle försvinna… (ja, vi har en hel del snö kvar) Låt oss hoppas att det är väldigt snabbt övergående!

   Önskar dig en magisk söndag fylld av lyckliga stunder! Stor tacksam kram! 🙂

 2. Tove says:

  Ser ut att vara Hortensia och inte pion där i sovrummet. Men jag håller med, längtar tills de maffiga en doftpionerna gör entré!

 3. Emma says:

  Kram och tack för en bra blogg.

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så underbara bilder! Sagt det förr men kan inte säga det för ofta älskar bloggen! Du sprider så mycket glädje, inspiration och hopp! Va rädd om dig du är bäst! Stor kram

 5. Ulrika says:

  Utemöblerna från MIO var jättefina och tack för snygga inspo-bilder.

  Vi får göra allt för att sudda bort det “mindre positiva” ur våra liv – remember –
  Love Is All Around Us 🙂

  Kram från Ulrika

 6. Lotta says:

  Älskar lägenheten, hade gärna bott så 🙂 Och utegruppen är superfin, väljer nog hellre den än Tine K. Ha en fin söndag! ♡♡♡

 7. Anna says:

  Tine K möblerna är ju mycket finare, men frågan är hur kvalitén är? På längre sikt håller nog möblerna från MIO. Men snyggast helt klart möblerna från Tine K!

 8. Mia says:

  Tack för att du är tillbaka! Så tjusig grupp från Mio!

 9. Anna i Sundsvall says:

  Du är bäst ingen protest!

 10. elisabeth says:

  Den översta loungegruppen från Mio är Jättefin i verkligheten, men ganska stor. Men SÅ fin.

 11. Anna says:

  Jag köpte jättefina ljusrosa pioner på blomsterlandet i Luleå idag. Dagens tips!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *