SPORTIG WEEKEND + BIOTIPS!

Happy lördag mina vänner! 

Men HUR skönt är det inte med dessa ljusa soliga mornar?!?  Jag blir helt lycklig…. Men – jag vaknar liiite för tidigt för min smak p.g.a. ljuset, kl. 07.30 var det kört, då steg jag upp.  Monterade ju upp nya gardiner på sovrummet för ca 1 år sen men de är inte riktigt så mörkläggande som de skulle vara…  Något som inte spelar någon som helst roll den del av året som är totalt mörker här uppe i norr men betydligt större roll på sommaren då vi har ljust dygnet runt…  Hur som helst- jag ÄLSKAR vädret och fördelen med att stiga upp tidigt på en lördag är ju att man verkligen kan maxa dagen.

Och vi maxar faktiskt inte bara dagen, vi maxar hela helgen och har nog aldrig bokat in så mycket happenings någosin tidigare. Allt startade med att vi var på bio igår och såg premiären av nya Disney filmen DUMBO och alltså man måste ju bara älska The Disney Magic…  Filmen var sååå BRA och Johanna hade verkligen längtat efter den. Vi ger den G G G G G G! Full pott. (men vi tyckte sååå synd om elefanterna… för vi fixar verkligen inte djur i bur längre så jag hade behövt ha med mig kleenex…) och filmen blir dagens gå-på-bio-tips!  När vi kom hem runt kl.18 (oh yes, vi var på bio kl.15.45, sååå perfekt tid för då hade vi kvällen hemma…) slängde jag ihop tacos och plötsligt kom vi på att vi skulle gå på hockey! Alltså what?!? (mina J har aldrig varit på någon hockey match här uppe, själv var jag på “alla” när jag bodde här + i Gävle)  Luleå Hockey spelar nämligen kvartsfinal hemma idag och innan Let´s Dance kickae igång så hade vi klickat hem 3 biljetter på bästa sektionen. Så detta blir en hur sportig weekend som helst på oss för inte nog med att vi ska på hockey i kväll, vi ska dessutom på dagens “vinna eller försvinna” dambasket match kl.13. OCH – vi ska på herrbasket i morgon kl. 19.34. Så ja, snacka om att vi maxar! och även om vi inte sportar själva så blir det ändå väldigt sportiga dagar!  ha, ha. 😉

 

Alltså världens sötaste Dumbo… !  Och jag älskar att Disney gör spelfilm av sina klassiker. Senare i år så kommer ju både Aladdin & Lejonkungen också…  Vi längtar! 

 

Nu önskar jag dig en loooovely lördag fylld av solsken! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SPORTIG WEEKEND + BIOTIPS!”

 1. Kerstin says:

  Är det inte dags att ta bort infon på din vänstra sida här i bloggen.??
  Känns verkligen som det är lite gammal information du har där.
  Du skrev tidigare i år om att ett samarbete avslutats för att du inte hade tillräckligt med trafik eller nåt i den stilen..och detta är väl just en sådan sak som vi och de som vill använda sig av dig tittar på..
  Ta det inte som kritik, det är du ju inte helt glad i att få, utan se det som ett komihåg, en hjälp. Vi finns ju här, dina följare, även fast du lovar mycket och håller tunt. Någonstans så gör du ju något vi gillar. Det är din blogg och du får göra precis hur du vill….Jag vet att det påtalats om din info på vänstra sidan förut och då har du sagt att det är på gång och att du skulle få hjälp med det. Kan du inte det själv är jag helt övertygad om att din dotter har det i blodet som det allra flesta ungdomar har. Hon hjälper dig säkert.
  Ha en underbar söndag. Hos oss lyser solen idag och jag ska ha ett första möte med ett brudpar och deras festlokal som jag fått äran att dekorera…

  • Christina Åkerlind says:

   En sån onödigt dum kommentar av dig Kerstin. Sök dig till andra bloggar! Heja dig Gizmolina, du är en unik bloggerska som sprider massa glädje:)

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh va roligt att även alladin och lejonkungen ska filmas. Har inte sett Dumbo heller, har alltid varit dålig att gå på bio. Men blev sugen när jag läste om alladin. Tyckte alltid jasmin va så fin när jag va liten. Låter som ni har en jätte härlig helg, så roligt. Idag ska jag och dottern på trolleriskola med hennes kusin det ser vi fram emot ska bli spännande. Stor kram

 3. K says:

  Måste bara fråga om när du ger betyg..sex st G är fullpott. Jag har aldrig sett just att sex st är fullpott innan, brukar ju va tex tre, fem el 10 kanske. Hur kommer det sig att du har sex, fattade inte först att det var fullpott men sett det flera ggr i din blogg nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *