MELODIFESTIVALENS EFTERFEST.

Men alltså vilken fest det blev efter förra lördagens direktsändning!

Efterfesten som vi hade lyxen att bli inbjudna till hölls på Luleå Stadshotell och man kan säga att jag och Jonas öppnade festen. Vi var nämligen på plats först! och jag ska skriva och berätta “allt” men jag slänger upp alla bilder nu i farten så länge så uppdaterar jag med bildtexter och fler bilder etc senare under dagen så fram till dess säger jag bara:

Enjoy the party!!! 😉

 

Vi var som sagt några av de första gästerna som klev innanför dörren på efterfesten och då möttes vi av en stor maffig buffé som stod framdukad. 

Så mycket gott! Och du, har du sett att min bästa Jonas fluga har olika färg på olika bilder jag lägger upp? Den är såå cool! Jonas har en liten fjärrkontroll till flugan och den kan byta färg hur många gånger som helst. Gala deluxe! 

Jag hade lovat Johanna att jag skulle försöka få till en personlig hälsning av Anis Don Demina så – det var mitt första mission på festen och efter bara få minuter så var saken i box!   (du kan se hälsningen på min insta story)

Sen minglade jag och Jonas med SÅ många artister och andra kända mello profiler. Bl.a. så mötte jag den här tjejen som precis gått vidare direkt till finalen: Mariette. 

Jonas känner verkligen “alla” som har med Mello att göra så jag fick hälsa på sååå många fantastiskt trevliga människor under kvällen. Här är vi tillsammans med Anders från P3,  Markus Larsson som är den enda krönikör i Aftonbladet som jag läser.  Älskar hans ironiska humor då han skriver om alla bidrag i Mello. (du kan se en hälsning från honom också till Johanna på min story) Och tjejen mellan Markus och Jonas är Karin som är den “nya Christer Björkman”, det är hon som är den allra högsta Melodifestivalen chefen.  Snacka om häftig girlpower deluxe!!! 

Och självklart var han som Karin tar över efter, Christer Björkman, också på plats. Mr. Mello himself ! 

Härliga Linnéa som är en av 3 programledare i Mello i år.  We like her. A lot ! Du kan föresten se en hälsning från henne också på min story . Jag pratade en hel del med vackra Lina Hedlund också och hennes underbara mann + vän (som stylar hennes outfits till Mello ! ) men tyvärr missade jag att ta en bild av oss, var så upptagen av att fixa en hälsning till Johanna – du kan se också på min story nu. 

Jonas alltså. Han fixade både att vi kunde gå på Mello och på efterfesten + att jag tack vare honom fick lära känna så sjukt många sköna människor i “Mello gänget”. Jag är sååååå tacksam och glad för det. Love you Jonas!!! 

Som sagt: årets fest!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “MELODIFESTIVALENS EFTERFEST.”

 1. Caroline says:

  Whoop whoop!
  Man ser verkligen hur kul ni har!

 2. Eva says:

  Många fjollor på bild där.. både manliga och kvinnliga

  • Cecilia says:

   Men herregud Eva, vilken jävla kommentar. Den där attityden kan gärna få försvinna, vem fan använder ordet ”fjollor” år 2020?

  • Jonas says:

   Nu är ju jag en av personerna på bilderna. Jag, och förmodligen de andra homosexuella skulle hellre bli kallad för gay.

   Fjolla är så nedsättande, som att kalla någon bitter kärring ungefär. Å sånt är ju så tråkigt. Man får mycket mera energi av att skippa avundsjukan, glädjas åt andras berättelser, upptäckter och upplevelser.

   Hoppas du och alla andra får en magisk lördag!

 3. Anna says:

  Så skoj!:) syns att du har en fantastisk kväll (och ja alltså din outfit!!)
  Kram!

 4. Mia says:

  Underbara bilder!

 5. Des says:

  Det kan man verkligen kalla melloparty!! Så kul för er två som verkligen älskar mello.

 6. Johanna says:

  Alltså ni två är bara för FAB Jonas, du är verkligen Mellokung och du Anna-Stina är Melloqueen! Vilket party ⭐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *