MERRY CHRISTMAS!

Gooood JUL mina kära fantastiska bloggvänner! 

Åh jag har sååå dåligt samvete över att jag varit så dålig på att titta in till er senaste dagarna men fokus och prio har varit tid med familjen och det hoppas jag av hela mitt hjärta att ni har förståelse för.

Men – jag har SAKNAT!!! er mina kära bloggvänner så nu känns det riktigt mysigt att få skriva till dig och önska er alla magiska juldagar fyllda av lyckliga stunder, feelgood och kärlek!  Jag hoppas att du njuter dina dagar och att du tar tillvara den lediga tiden och fyller den med sånt som du tycker om och sånt som gör dig lycklig och varm i hjärtat.  Julen är en fantastisk tid på så många sätt men den kan också vara en tung tid för många som går igenom privata utmaningar så jag vill skicka extra mycket kärlek till er alla idag och påminna dig om att inte sitta och titta på bilder av hur alla andra firar julen på sina telefoner, utan istället logga av och njuta nuet just precis där du befinner dig i detta nu.  Var rädd om dig och kom i håg att du är värdefull för så många och för mig! tänk så lyckligt lottad jag är som har just precis DIG som min bloggvänn och att just precis DU sitter och läser det här på min blogg just nu. Det är den finaste julklapp jag kan få! 🙂

24:e december 2019 i Casa Gizmolina. 

 

Jag går fortfarande runt i pyjamas här hemma efter en lång härlig sovmorgon men nu ska vi strax göra oss klara för att åka iväg till min kära pappa och fira jul tillsammans med han och hans fru. Sen har vi, enligt tradition, kvar en hel del klappar under granen så vi ska ha julklappsöppning här hemma i kväll jag och mina J.  Det är så mysigt att sprida ut glädjen och det är så mycket annat som händer på julafton så det är perfekt att dela upp just julklappsöppningen över 2 dagar. Så har vi gjort i alla år och det är ju dessutom idag de flesta länder i världen öppnar sina klappar…

Bäst jag tar och gör mig klar nu så jag önskar dig en riktigt, riktigt fin juldag fylld av happiness! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “MERRY CHRISTMAS!”

 1. Kia says:

  Hej!
  Det låter som en härlig jul med nära och kära, det är så underbart att njuta av ledighet.
  Jag läser din blogg och blir glad av din energi. Jag har aldrig kommenterat förut, men skulle vilja ge dig ett tips tillbaka eftersom du lämnar många tips till oss läsare. När man läser dina inlägg så är det väldigt många som börjar med att du ber om ursäkt för att du inte bloggat på några dagar. Kan vi inte bestämma att du inte behöver ha dåligt samvete och be om ursäkt när du inte bloggat, och istället gläds vi (både du och vi läsare) åt alla inlägg som du gör och delar med dig av ditt liv. Önskar dig allt gott.

 2. Anna says:

  God Jul Anna-Stina och tack för all härlig energi du sprider

 3. Jessica says:

  En riktigt God Jul till dig och din familj fina Anna-Stina ☺️
  Tack för all kärlek och pepp du ger genom din fina blogg, du är helt fantastisk.

  Massa kramar!
  /Jezza

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  God jul! Hoppas ni har haft det riktigt mysigt! Tack för allt glädje du sprider under året helt ovärderligt! Stor kram

 5. Nilla says:

  God fortsättning Anna-Stina! Jag hoppas att du har haft en fin julhelg med massa mys, god mat men framför allt tid med din kära familj. Tack för all glädje, inspiration, energi och pepp som du har delat med dig av till oss under 2019. Jag är dålig på att kommentera, men din blogg är den första jag läser på morgonen, på lunchrasten,och så fort jag kommer hem från jobbet 😉 och faktiskt den sista jag checkar av innan jag somnar. Så tusen tack fina du för att du tar dig tid att ge oss så mycket tips, pepp, härlig energi och massa feelgood. Jag ser så fram emot att följa dig under 2020!! Stor kram till dig.

 6. Des says:

  God fortsättning till hela familjen!

 7. Karolin says:

  God fortsättning,! Vi flydde till Mora för snö och tillsammanstid. Vi bor ca 3,5 h bil ifrån där det endast är grått och en massa krav på service och mindre fokus på umgänge. Bästa valet på länge. Kunde jag min man och barn verkligen umgås. Ljuvligt.

  Önskar dig fina mellandagar också de utan stress. Kram

 8. Karin says:

  God fortsättning till Dig och Din familj.

 9. Lotta - mamma till tre says:

  Önskar er alla en riktigt god fortsättning och TACK för all feel-good, inspiration och kärlek du sprider här inne ♡♡♡

 10. Elin says:

  Nyt rolige dager med familien! Det er spesielt viktig når noen er blitt syke ❤️ Ikke stress med tanker om at du må blogge og ikke få dårlig samvittighet for at du bare slapper av hjemme!
  Klem fra Oslo, Elin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *