MIDDAG HOS BÄSTA VÄNNER.

Johanna mår som tur är bättre idag så hon har haft en kompis här sedan lunch och nu är de uppe i J´s lounge, JIG ligger i vardagsrummet och jag har precis städat undan i köket efter dagens tacomiddag (alltid lika gott) och tittat lite på Lotta på Liseberg.  En soft kväll med andra ord och just nu är jag liiite rastlös alltså och saknar verkligen mina vänner så vad passar då bättre än att blicka tillbaka till vår Oslo weekend i början av juni då vi girls var bjudna på en underbart mysig middag hemma hos våra bästa vänner.

Åh hela kvällen var verkligen feelgood deluxe! 🙂

 

Vi har en så vacker bakgård i Oslo och kvällens outfit blev en topp + kjol från Lollos Laundry som jag shoppat i Köpenhamn. Matchade med skor från Zara, väska + solbriller Chloé.

Min bästa K hade, som alltid, dukat sååå fint!  Åh jag blir helt lycklig då jag får komma till ett så vackert dukat bord och att vara hemma hos våra vänner är pure feelgood. 

Vi överlämnade sommarpresenter till sötaste M… 

…och födelsedagspresent till sötaste lilla W som fyllt 5 år. Hipp Hurra!!! 

Och heldige Johanna fick de finaste gaver hon också! 

När ens bästa vänner vet precis vad vi älskar till dessert… Alltså den där Möwenpick glassen är min absoluta f.a.v.o.r.i.t.!!! och eftersom den inte finns att få tag i här uppe i norr så blir jag lika lycklig varje gång jag blir bjuden på den.  Åh så lyxigt bortskämda vi blev!! 

#happy friends.

Och vilken lyx att få med sig en bunt med inspirerande magasiner hem. 

Världens finaste tjejer & vänner.

Vi tog trikken hem och alltså det är sååå vackert på vår gata i stan… !  Här är jag utanför det hus som jag bodde i då jag hade min “Carrie” lägenhet innan jag mötte JIG. Så många minnen….  Och längre bort i gatan bor vi.  Och ja, många väskor blir det ibland, ha, ha. Den underbart fina sommar/strå-väskan  fick jag i present av K.  Lucky me!!! 

Det är inte många meter mellan där jag hade min “Carrie” lägenhet, där vi bodde innan vi flyttade till Luleå och där vi har vårt hem nu så jag känner mig verkligen såå hemma i dessa hoods.

 

Kom på att jag har kvar att blogga en hel del från vår Oslo weekend så bjuder på fler inlägg därifrån i dagarna som kommer. Det passar perfekt nu då jag har extra mycket Oslo längtan…  I slutet av sommaren är vi där igen!

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare! 🙂

Godnattkram!

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “MIDDAG HOS BÄSTA VÄNNER.”

 1. Caroline says:

  Hoppas du kan få andas lite i sommar och inte bara serva och fixa!
  Stor kram

 2. Des says:

  Ja hoppas han repar sig snabbt nu,men har han mer skador än foten också? Annars blir man väl inte liggandes sådär länge ? Tråkig start på sommaren men ni får ju iaf va tsm alla 3. Ha en fin vecka. Kram!

 3. Lena says:

  Din outfit, ditt hår!! Wow…. riktigt läckert!
  Tummen upp för det.

 4. Lotta - mamma till 3 says:

  Älskar också Mövenpick, deras valnöt är såååå god. Måste dock tipsa lite om glass från Lidl, de har en som faktiskt påminner väldigt mycket om Mövenpick så det kan vara värt att prova?!
  Är så dålig på att lämna kommentarer hos dig (hos alla) men jag läser alla dina inlägg och älskar all inspiration du ger. Önskar er en fin dag. KRAM ♡♡♡

 5. Emma says:

  Tack för en härlig blogg som vanligt! Känner att du verkar älska Oslo. <3 Måste va en sorg att inte bo där längre. Kram!

 6. Astrid says:

  Håper du, dere snart kan ta ferie sammen . Oslo er en herlig by å bo i. Tror du St dere flytter tilbake til Oslo, eller blir dete boende i Lilleå?

 7. Sofie says:

  Åh så fint med lite Oslo-inspo såhär inför sommaren 🙂 Jobbade som aupair i Oslo för mååånga år sedan o passar på att åka dit ett par dagar varje sommar när vi ändå besöker min mans familj i Strömstad 🙂 älskar området kring Bogstadveien så får sån Oslo längtan av dina bilder 🙂 Önskar dig en fin sommar och hoppas att ni kommer i väg på lite semester såsmåningom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *