MIDDAG MED JULFEELINGS.

 

Hej mina fina vänner! 

Idag vaknade vi upp till ett fantastiskt vackert winter wonderland! Oh yes, årets 1:a snö har äntligen kommit. Ja, du hörde rätt, jag sa äntligen fast jag egentligen inte alls är speciellt förtjust i snö och det är för att det varit SÅ mörkt och fult ute, så nu, när det ligger ett vitt täcke över allt,  är det så otroligt mycket finare! Och julgranarna gör sig dessutom så mycket bättre när det ligger snö på marken… Och jadå, vi hade snö vid ett tillfälle tidigare i år, i oktober tror jag det var? + att det snöade då vi var i Dubai, men – det här är årets första “riktiga” snö, den där som blir liggande,  så nu är det officiellt vinter här uppe i norr!

Så – dags att ta in utestolarna kom jag på nu… och några olivträd… ha, ha.  Men först ska jag hoppa i träningskläderna och ge mig ut på en power walk innan det blir mörkt. Alltså solen går ner redan kl. 13.21! Hur galet är inte det?  Ska passa på att knipsa några bilder av det vackra vinterlandskapet när jag är ute så bjuder på dagsfärska pics senare, fram till dess så blir det ett litet bildregn från lördagens familjemiddag. Årets första dukning med julfeelings! 🙂

I lördags hade vi årets första middag med julfeelings ute i ljusgården och jag fullkomligt älskar när jag får gå loss på detaljer som påminner oss om att julen närmar sig… 

…som tex. glittriga röda band runt servetterna,  polkagriskäppar, glittriga drickflaskor och grön girland som jag lagt en ljusslinga i… Sen är det fint att lägga en liten grön kvist på tallriken också… 

Till dessert blev det chokladtårta som var så där mumsigt varm för den kom precis ur ugnen… 

Också fick gästerna varsin chokladkalender + att min kära coca cola älskande bror fick en “coca cola kalender”. 24 flaskor att krydda december med.  Åh det är så kul att sprida glädje den här tiden på året och att göra en egen kalender av något mottagaren tycker om är ju sååå tacksamt !  

Sen är ju de här hårdiademen från Rusta så kul! Kostar typ 10 kr styck och är alltid succé att knipsa bilder med! Och här syns Johannas nya fina julpyjamas bättre! (när bilden togs så hade hon inte fått tofflorna ännu, de fick hon dagen efter…). Och mamma invigde ny klänning från Karen Millen som hon shoppat på NK i Stockholm. 

Själv hade jag på mig mina favorit sammets / fløyels byxor från By Ti Mo som jag shoppat hos Den Dama i Oslo, matchar de med en sammets top från Gap (shoppad i London). Och ja, jag gapade av skratt på alla bilder som togs, ha, ha.  Missa föresten inte att ta turen inom Den Dama om du är ute efter ett antrekk till julens festligheter! eller på julegave shopping för de har sååå mycket fint!  Butiken är en av mina absoluta Oslo favoriter!! 

 

Nu önskar jag dig en underbar tisdag fylld av happiness!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MIDDAG MED JULFEELINGS.”

 1. Maria says:

  Snälla, kan du skriva om Dubai med tips. Vi är påväg dit snart och har såå väntat på dina tips.

 2. Anna says:

  Din mamma har otroligt god klädsmak och är alltid välklädd! Var hittar hon sina fina klänningar och kjolar? Eller syr hon själv?

 3. Pia says:

  Håller med ovanstående din mamma har så härlig stil och alltid så snyggt klädd, hälsa henne om hon inte läsa din blogg.

 4. Lena says:

  Exakt! Instämmer med ovanstående. Din mamma är en lady med stil 🙂
  Alltid så snygg och välklädd. God smak.

 5. L says:

  Här är en till som tycker din mamma är så snygg och cool 🙂

 6. Veronica says:

  Hej igen, åker på tisd till Thailand. Fr Kallax. Vad har du fös skor med dig o vad reser du i för typ av kläder. Svårt på vintern. Har endast 1 Tim från inrikes på Arlanda till utrikes. Så stressad att inte hinna. Phu! Kom grärna med råd o tips man ska tänka på resan o i Thailand. Resfeber av rang Trevlig resa önskar jag er. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *